Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: srts71 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
4.323
Cevap
334
Favori
455.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulamadan kampanyaya giriyorum, ürünleri listele seçeneği var, ürünlere bu şekilde ulaşabiliyorsun. @riberry

Ben uygulamadan direk cüzdandan ödedim, trendyoldan bir farkı olmadı. Kayıtlı kartım var, onu sadece tıklamanı istiyor, tıkladım. Farklı bir kartla yükleme yapınca dediğiniz gibi oluyorsa saçma olmuş. @kaana0

Evet hocam papel TL gibi geçiyor, Trenyoldakinin aynısı. mesela alışveriş yapmışım 5 TL papel vermiş, yüklemeden kalan 20 TL var hesabımda. Cüzdan bakiye olarak 25 TL gösteriyor, ödeme ekranına 25 TL olarak geliyor. @trakya13

• Yapikredi 1500e 100tl. Var. 1500tl hepsipaya yükledim. Saymadi. Sayaç işlemedi. Bir kaç saat daha bekleyeceğim.
  • bekmez B kullanıcısına yanıt
    Hocam YKB hepsipayi saymıyor.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hadi yaa , teşekkürler geri yukleyim karta o zaman
  • bekmez B kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim ne demek evet geri çekin.
  • Ürünü taksitle almak istiyorum %20 kazanamaZsınız diyor saçma geldi

• hapsipapel başka normal para başka , hepsipapeli hesabına çekemezsin , onu mutlaka hb de harcıyacaksın , yani trendyoldaki gibi

• Arkadaşlar bu ödeme yöntemi ile birlikte kredi kartı ile kapan tutarı ödeyebiliyor muyum?

Örneğin 3400 TL hepsipay geri kalan 1500 ykb worldcard?

Yoksa hepsipay varsa sadece bunu mu kullanmak zorundayım?

Vakıfworldcard 1500 e 40 TL var 2 vakıfbank karttan 3000 hepsipay e atıp kalan 1500 tl ykb worldcard ile ödersem 40 + 40 + 100 TL puan alabilirim.

Cep telefonu için mümkün müdür? Vakıfbank bu hepsipay harcamasını elektronik sayar mı?

Not vakıfbank worldcard kampanyayı değiştirip 3000 üzerine 150 TL yapınca hesap değişti. Yukarıda ki mesajı bu şekilde uyarlayalım, 3000 e 150 3000 e 150 1500 ykb world e 100 :)

Toplamda 3+3+1,5= 7,5 bin TL hesaba aktarmaya 150+150+100= 400 TL puan alınabilir sanırım. Umarım doğru yazmışımdır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 8 Temmuz 2021; 11:46:38 >
  • Rica etsem birisi aydınlatabilir mi?

8700 liraya bir bilgisayar alacağım 4300 liralık kısmını bir kredi kartından hepsipay'e bakiye olarak yükleyeceğim. Geri kalanı da farklı bir kredi kartı ile ödeyeceğim ama taksit yapabiliyor muyuz? Müşteri hizmetleri cüzdanın eksik kalan kısmını kartla ödemek isterseniz taksit olmaz dedi. Çok mantıksız geldi..

• Cüzdan bakiyeniz geri cekebiliyormuyuz
  • kagan06 kullanıcısına yanıt

Sayar ayrıca iki karttan 1500x2 değilde tek karttan 3000 atarsanız 150 puan kazanırsınız.

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Yanlış olmuş hocam, doğru 3.000 TL 2 adet olacak o zaman 150 + 150 gelecek, ykb world karta gitmiş aklım. Düzelteyim mesajı
  • kagan06 kullanıcısına yanıt

Yapı kredi hbc bu ay saymıyor o taraftan puanı alamayabilirsiniz. Kayıt açarak fln belki alınabilir ama bilmiyorum sayaç bu ay işlemiyor.

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam zaten neyi kim nasıl sayıyor böyle saçma sapan kampanyalarla milleti uğraştırıyorlar, sen harcama yaptı mı, karttan tutarı çekti mi ona bak, iade edilen tutar olursa onun puanını geri al tabii ki ama millete 40 takla attırıyorlar.
  • Dün 47 liralık ürün aldım.. Efsaneler kulübüne üye olmama rağmen 10 hepsipapel yatmadı.. 😡
  • bugün kullandım payi bakalm 15gun sonra yüzde yirmi papel gelecekmi
  • Ben pek avantaj göremedim ama eğer varsa tecrübe edilen kazanımları ilk mesajda toparlayabilir misiniz?

• 25 Haziranda verdiğim siparişin %20 hepsipapeli 16.gün olmasına rağmen hesabıma yüklenmedi. Ödemeyi hepsi pay ile yaptım ve ürünlerin kampanya dahilinde olduğuna özen gösterdim. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu ? Aradığımda ise 1-3 iş günü içerisinde dönülecektir denildi.

• Banka puanları ile yükleme yapılabiliyor mu? Bonus, worldpuan vs
  • okttay kullanıcısına yanıt
    Hocam olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.