Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.325
Cevap
334
Favori
456.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyol kredi kartı sahibini sorun yapmadan cüzdana yüklemeyi yapıyor, hepsiburada ise geçenlerde hesap sahibinin kartıyla ancak cüzdana yükleme yapılabilir uygulamasına geçmiş ben eşimin kartını kullandığım için mecburen hepsipayı kapattım. Bu kafayla yakında topu diker bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 20 Kasım 2022; 20:15:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abormen kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 1.250 tl ye kadar yükletebiliyor başka karta. Altın gibi ürünleride direk almaya kalktıgınızda kurumsal karta üzün vermiyor ne alakaysa. Trendyol da harcamalar karşısında puan verse on numara olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendi kartimiz bile olsa sistemin yukletmedigi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

valla benim kendi kartım ama yine yükleyemiyorum.

kapattım uğraşamam bunlarla

• berkeonline B kullanıcısına yanıt

Hocam, banka hesabına gönderme limitin açılırsa haber verir misin? Ben de ayın 1'ini bekliyorum içerde kalan parayı çekmek için.

musteri acisindan bizim icin oyle ama spk var bddk var, var da var :) baskasinin hesabina para aktarmak konusunda fire verirlerse, sikayet sonucunda buna verilecek cezalar vs,,, bizim yapmayacagimiz alisverisler olayda top dikme konusu bile olmaz :) bir de bu taraftan bakmak lazim

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Tamamdır yazarım buraya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 adet karta iade işlemi yaptım ikisi gerçekleşti biri 10 gündür gerçekleşmedi. Resmen paraya çöktüler. Bir daha asla bulaşmam

• Limitler güncellenmiş

• Arkadaşlar Hepsipay ile ilgili genel bir soru soracaktım bilenler cevaplarsa sevinirim.

Ben dün hepsiburada kiastonic kampanyasından stonic aldım word kartımda 8 taksit hakkım vardı. Kartımı hepsiburadaya kayıt ettim sonra işte arabayı aldım (512binTL) ama tabii süre kısıtlı olduğu için oradan özellikle wordpayi seçip QR ile ödemedim. Dümdüz hepsi buradaya kayıtlı karta tıklayıp ileri ileri ileri deyip ödeme yaptım aynı şey olduğunu düşünerek.

Ama bunu yaparak hepsipay ile ödeme yapmışım. Hepsipayin ne olduğunu da aldıktan sonra öğrendim. Şimdi banka bana diyorki sen hepsipay ile ödeme yaptın vade farksız taksit yapamazsın. Bu konuyu bir şekilde hepsipay ile çözebilmem mümkün müdür ?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Hangi limit?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Muhtemelen sattıkları arabalardan dolayı yaptılar bunu. İşlem adedinin hala 15 kalması kötü olmuş.

• Mesai saatleri dışında tek seferde 5.000 TL üzeri bankaya para çekme imkanı var mı? Yapı Kredi için oluyor mu mesela? (Anlaşmalı banka YKB olduğu için özellikle onu belirttim.)

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

Dun baktigimda 50 k idi. Aksam guncellemis olabilirler

• lapsekilitayfur kullanıcısına yanıt

Kendiniz bir şey yapamazsınız belki Hepsiburada müşteri hizmetleri bir şeyler yapabilir

• bayfatih2000 B kullanıcısına yanıt

5000 tl üst sınırdan daha önce arka arkaya 6 kere işlem yapmışlığım var. gün içinde üst sınır nedir bilmiyorum ama bu şekilde yapabilirsiniz.

• Evet öyle oluyor ama aylık 15 kez işlem limiti var diye tek seferde yapabilmenin yolu olsa süper olur. Mesai saatini beklemek en iyisi sanırım.

• Merhaba bilgisi olan yardım ederse sevinirim. İyzico sanal kart ile hesabıma yükleme yapamıyorum bilgisi olan var mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rdydm kullanıcısına yanıt
    hata ney, kendi kartını kullan mı diyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.