Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TacoNikky Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.333
Cevap
336
Favori
456.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten asıl mesele de bu: nakit yaratmaya çalışmak. Ancak reklam için bir süre müsade ederler, o kadar saf değilller. Paraya el koydular diye buralar ağlama duvarı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Hepsipay mevzuatlar değiştikten sonra varlığını göstermek için elektronik cüzdan oldu artık yakın tarihli bir ibana transfer kapanması olmayacaktır çünkü elektronik cüzdanların olayı bu . Aksine tam nasıl bir yol izleyecekler şuan bilmiyorum ama hepsipay ile öde entegrasyonu ilerde diğer sitelere de yapılacaktır veya visa sanal kartlar gelebilir. Hepsiburada , trendyol gibi cüzdan servisini büyük ölçüde sonlandırmamak için yatırım yaptı bu alana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İban kapanması olmasa bile kredi kartı yüklemelerinin ibana transferi mümkün olmadığı için geriye ibana gönderilecek bir nakit ödemeler kalıyor. Hiç kimse nakit yükleme yapıpta geri ibana göndermez diye düşünüyorum.

• 2-3 like almak uğruna neler neler yapılıyor yaaa  

Sistem halen çalışıyor. Aradığınız bazı cevaplar. Onaylı hesapta gün bazlı ilerleyen aylık 15 adet işlem ve 20 K limit var. İçerde paran varsa kartına geri gönderebilirsin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 1 Aralık 2022; 11:4:32 >
  • Parayı bir kurtarayım da olmadı hepsipay hesabını kapa aç yapacağım. Ya da yeni hesap açacağım.

• hala hepsipay hesabına kredi kartı ile para yüklenemiyor. açtığım kayıta da henüz dönen olmadı. sizlerde durum nasıl. varmı bilgisi yada duyumu olan kart açılacakmı yoksa trendyol gibi kredi kartı ile cüzdan yüklemesi tarihmi olacak

• benim hesapta kayıtlı iban silinmiş yenisini eklerken hata veriyor geçersiz hepsipay numarası diye, 2 hesap daha var onlarda iban duruyor ama. (para yok onlarda şu an, denemedim çekmeyi)

• b0Ni kullanıcısına yanıt

bendede aynı hatalar var silinmiş

• laptop alicaktim para yuklerken son 1 adet diyordu,yukledikten sonra stok bitmis,ben de karta iadeyle ugrasmayayim diye stokta gelmeyince 2 gün sonra ibana transfer ettim parayi.Ertesi gün hepsipay hesabimi kapatmislar.

• İbana çekim hâlen yapılmıyor, yapabilen var mı

• Bi anlık dalgınlıkla döviz hesabımın ibanına gönderdiğim 4 bin tl 2 haftadır ortada yok 50 kez aradım desteğe yazdım sorunum çözülmüyor.normal şartlarda 24 saat içinde geri gelmesi gereken para gelmedi başıma iş aldım sanırım tcmb şikayet yazdım bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka hesabina cekme hata veriyor. Bilgisi olan var mi

• Şimdi çektim sorunsuz.

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt

Bende hala geçerli hepsipay numarasi girin hatasi veriyor kayıtlı ibanlarda silinmiş

• chessmania kullanıcısına yanıt
    Türk usulü firma işte. Bazı hesaplarda problem yokken işlem yapacak olan hesaplara sıkıntı çıkarıyorlar. Ben karta geri yükledim parayı. Çok güzel ciddi bir rakip olacakken batırdılar her şeyi

• aynen bende de ibana göndermiyor, hepsipay numarasi girin hatasi veriyor

• Uygulamayı kaldırıp yeniden mi yüklemek gerek acaba

• Hell_Spawn kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüşünce de genel bir sorun yoktur diyor. Karşıda seni cidden anlayacak hemen çözüm sağlayacak insan da yok.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok web sitesi de aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

1 Aralık sendromu o zaman hocam

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.