Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.388
Cevap
336
Favori
462.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kayıtmı açmıştınız hocam. Bende düzelme yok. Az önce bende kayıt açtım. Durumu anlattım. Müşteri temsilcisi genel bir sorun yok dedi. 5 Aralık güncellemesinden bilgisi yok. Galiba her sorun yaşayan kayıt açacak bir şekilde incelensin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de parayı çekemiyorum. kayıt açtırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 3 Aralık 2022; 9:9:19 >
  • Bu sabah açtığım kayda istinaden az önce hepsiburada genel müdürlüğünden aradılar. Aldığımız hata ile ilgili ekipler arka planda çalışıyormuş. En kısa sürede çözülecekmiş. 5 Aralık itibarıyla tekrar işlem yapabilirmişiz

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

kayit actim da parayi yükledigim is bankasi,yolladigim finansbank tarafindan arandim ve bilgi istediler.Parayi takip etmisler ne oluyor diye.Sonra hesabi kapatmislar,ertesi gün yeniden acmislar

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Milyonliralarla işlem yapıyoruz de onumu takip etmişler :) allah aşkına ne kadarlık bir işlemdi de sanki kara para mı aklıyoruz :) kaymak tabaka ne işler yapıyorlar da takip eden yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Bende de, Hepsipay’in içinde para olmasına rağmen alışverişlerde Hepsipay ile öde çıkmıyor. Gizli ban mı atıyorlar ne yapıyorlar? Mecburen 5 Aralık’ı bekleyeceğiz. Belki hata sebebiyle böyledir.

• sanırım benim gibi ibana ve farklı hesaba para aktaramayanlar daha önce sıklıkla bu işlemi yapanlar ve banlandık diye düşünüyorum. 5 aralıkta bir çözüm olacağını dşünmüyorum

• Herkeste aynı sorun

• Kendi hesabımda karttan para yükleyip ibana atabiliyorum ama dün kardeşimin açtığı hesapta olmuyor. Geçersiz iban girince geçersiz diyor ama doğru iban girince hepsipay numara hatası veriyor. Kimlik eşleştirmede sorun var bence ama bakalım. Hesap yeni açıldığı için ban söz konusu olduğunu sanmıyorum. Önceden iban ekleyenler çekebiliyor sanırım.

• OmC43 kullanıcısına yanıt

Bende de, PC üzerinden girince karttan para yükleme çıkıyor. Ama telefondan yüklettirmiyor.

• bende de iban transfer düzelmiş ama kart ile yükleme aynı hata devam bekleyelim bakalım

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

IBAN eklenmiyor bende hala

• OmC43 kullanıcısına yanıt

+1 Bende de eklenmiyor maalesef.

• IBAN eklemeyi PC’de ve telefondan deneyin. Birinden olmazsa diğerinden olabilir.

• An itibariyle bende düzelen bir durum yok. Ne telefon ne pc de.

• Bende de iban eklenmiyor ve baska hepsipay hesaba para gonderilmiyor sorun devam ediyor

• TVlerde sürekli hepsipay reklamları dönerken

hepsipayın daha başlamadan can çekişmesi.

zaten hepsiburada sitesi de Efsane Kasımdan sonra bir acayip oldu

bakalım yıl bitmeden ne olacak?

• hepsipaylar nakit olarak çekilebiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.