Şimdi Ara

Her Android Telefonda mutlaka bulunması gereken uygulama Greenify

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Bu videoda sizlere Uzun zamandır kullandiğım GREENİFY uygulamasını tanıtmaya çalıştım umarım begenirsiniz .

https://youtu.be/kN_xK-4nv0g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eline sağlık çok yararlı bir anlatım olmuş.

• Programı beğendim

Edit:Sesiniz güzelmiş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen jet -- 6 Haziran 2015; 0:27:46 >
  • Çok teşekkür ederim

• Uyutulan uygulamadan ileti gelmemesi durumu rootta da geçerli miydi? M. Çevik soru cevap videolarinda rootlu haldeyken programın rame yuklenmesinin azaldığını ancak ileti gelebileceğini de anlatmıştı. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet geçerli Whatsapp facebook veya surekli bildirim veren oyunları uyuttugunuzda bir daha siz acana kadar herhangi bir bildirim alamıyorsunuz

• AmacsızAdam A kullanıcısına yanıt
    İleti gelen programları kapatmanın bi anlamı yok o zaman. Diğer programlar için düşünülebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet videoda da bahsettiğim gibi whatsapp vb uygulamaları kapatmamanızı öneririm

• Hocam video için elinize sağlık bir sorum olucak batarya göstergesini nasıl değiştirdiniz acaba ?
  • gravitybox ile

• Guncel

• Güzel anlatım olmuş.
    Teşekkürler
  • Iyi bir anlatım olmuş. Uygulamayı iyi tanıtmışsın. Uygulamaya gelirsek uygulamayı 1,5 yıldır kullanıyorum ve muhteşem bir verim aldım. Clean Master ve Clean Master tarzı uygulamalardan daha verimli bana göre. Kullanmayan varsa hemen indirsin derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Iyi bir anlatım olmuş. Uygulamayı iyi tanıtmışsın. Uygulamaya gelirsek uygulamayı 1,5 yıldır kullanıyorum ve muhteşem bir verim aldım. Clean Master ve Clean Master tarzı uygulamalardan daha verimli bana göre. Kullanmayan varsa hemen indirsin derim..

Root şart mi bunun icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Iyi bir anlatım olmuş. Uygulamayı iyi tanıtmışsın. Uygulamaya gelirsek uygulamayı 1,5 yıldır kullanıyorum ve muhteşem bir verim aldım. Clean Master ve Clean Master tarzı uygulamalardan daha verimli bana göre. Kullanmayan varsa hemen indirsin derim..

Root şart mi bunun icin?

Hayır, her iki seçenekte de kullanılabilir. Rootlu daha çok verim alırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.