Şimdi Ara

Her Ay Düzenli Zam Gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobillere artık her ayın başında min. 2-3 bin lira zam geliyor kur düşsede geliyor yükselse de geliyor yerinde saysada geliyor. Yılda 12 kere zam mı olur?

• Oluyor işte.
  • Keşke fiyatlar euro yada dolar üzerinden olsa, o zaman hangi firma sahtekar belli olmuş olur
  • Alışkanlıklarımızı değiştiremiyoruz. Sigarayı kullanan birine bırak demek gibi bir şey. Zamsız yapamıyoruz.
  • 2017’nin haziran ayında sıfır km bir araç aldım. Tabiki gezme aşaması falan derken vw bayisinden 2017 1.6 tdi comfortline manuel passat için 136.000 tl ye anlaştım sonra kısmet ya işte olmadı. Bugün baktığımda aracın fiyatına 196.500 lira yani otomatikman her ay düzenli olarak 5.000 tl zam geliyor. Tabi bu golfte 4.000 tl olur poloda 3-2.000 ler olur ama her ay inanılmaz bir zam dalgası. Daha birşey söylemeye gerek duymuyorum görüyoruz. Saygılar
  • Abi kiev deyken 23 bin dolarlık 2017 camaroyu incelediğimde ülkeden soğudum. Şimdi ciddi ciddi orada yasama planları yapıyorum.
  • ekonomi batık.

çok değil 1-2 sene içinde ekonomik kriz Türkiye içinde felaket boyutlara ulaşacak. az daha sabredin.

o vakit artacını 90 bine satmayan kişiler 45 bine satmak için sizi arayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Abi kiev deyken 23 bin dolarlık 2017 camaroyu incelediğimde ülkeden soğudum. Şimdi ciddi ciddi orada yasama planları yapıyorum.
    Vatandaşlık nasıl alabiliriz ki
  • Arabalara gelen zamlar maaşlardan fazla oldu zaten.Ama boşverin malum çoğu kesimin araba benzin umrunda değil çünkü arabaları yok.Akşam makarna yiyip çocuklarla çaya piskevit batırıp a haber izleyip ekonominin muhteşemliği masallarını dinledikten sonra huzurla uyumaya geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 4 Temmuz 2018; 1:48:56 >
  • 2005 tüplü dobloya binene dokunmuyor bu zamlar tüp yerinde sayıyor. adamlar hala kime atacaktık ki oyu diye bir cümle kurabiliyorlar. öbür kesim %100 gelsin oh mis diyor adamlar da acımıyor senaryo hep hep hep aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon doe

Bu mesaj silindi.
    Forumda bugüne kadar gördüğüm en iyi ve anlamlı yorum olmuş sizi bu konuda tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Forumda bugüne kadar gördüğüm en iyi ve anlamlı yorum olmuş sizi bu konuda tebrik ederim
  • bunun adı istikrar ve büyümedir.
  • Haklısınız. takip edebildiğim kadarıyla 2017 eylül ayından beri tüm markalar her ay ufak ufak zam yapıyorlar.
  • İSTİKRAR böyle bir şey bebeğim zevk almaya bak
  • buna alıştık, değişmesinide beklemiyoruz,,

tek sıkıntım marketlerden alınan çayların tadı iyi çıkmadığı için bir köşede duruyor olması,, 6 farklı marka çay denedim yazık günah, bende hep 200 grlık alıyorum, zarardan döndüm,,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.