göğüs - düşük incline dumbbell press sırt - old school t-bar row ( barın bir ucunu köşeye sıkıştırıp diğer ucuna plaka yükleyip v-bar ile çekiş ) omuz - oturarak barbell press biceps - incline dumbbell curl triceps - tek kol dumbbell floor press quadriceps - barbell front squat hamstrings - dumbbell romanian deadlift
Hocam omuz barbell kafa arkasından mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Bence military press i kastetmiş.
quote:
yok usta, ne zaman behind the neck press yapsam rotator cuff'ımı sakatladım. o yüzden press'i de pulldown'u da artık sadece öne yapıyorum. omuz için favorim military press. son sette de mutlaka triple drop set yapıyorum. sonra kollarımı kaldıramıyorum zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: kivancokten4099
quote:
yok usta, ne zaman behind the neck press yapsam rotator cuff'ımı sakatladım. o yüzden press'i de pulldown'u da artık sadece öne yapıyorum. omuz için favorim military press. son sette de mutlaka triple drop set yapıyorum. sonra kollarımı kaldıramıyorum zaten.
Evet enseden yapmak riskli deniyor. Arnold reyiz ayırt etmemiş ama
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kivancokten4099
quote:
Evet enseden yapmak riskli deniyor. Arnold reyiz ayırt etmemiş ama
70 ve 80'lerin vücutçuları pek gözü karaymış. Tabi bir de eskiden bu kadar bilimsel çalışma yapılmıyordu. Bro-science dedikleri bilgi birikimine göre çalışıyorlardı. Güzel zamanlarmış hakkaten.