Şimdi Ara

Her Çocuğun Okuması Gereken 10 Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı çocuk kitaplarının yetişkin yaşlarda da yeni bir lezzetle okunacağını biliyor muydunuz?Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmanın en güzel yolu onun seveceği bir kitabı onunla birlikte satın almaktır.Bu şekilde kendinin satın aldığı kitabı okumaya daha çok heyecan duyacaktır. Ve onu kitap okurken yalnız bırakmadan sizde kitabınızı alarak birlikte okumaya teşvik etmelisiniz. Her çocuğun okuması gereken 10 kitabı sizlerle paylaşacağım;

* Küçük Prens
    *Küçük Kara Balık
    *Denizler altında 20 bin fersah
    *Pal sokağı çocukları
    *Şeker Portakalı
    *Oliver twist
    *Peter Pan
    *Pollyanna
    *Guliver'in Gezileri
    *Robinson Crusoe
    Sizde tüm dünya çocuklarının okuduğu bu eşsiz kitapları gözünüzün nuru çocuklarınızın kitaplığına ekleyebilirsiniz.
    Detaylı Bilgi:https://kidega.com/cocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitabımınsayfasi -- 13 Mart 2018; 15:53:57 >

• Çocuğum olursa önce Türk yazarları okumasını tavsiye edeceğim
    Ömer Seyfettin ilk sırada geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kraliçeyi Kurtarmak
    Haritada Kaybolmak

İkisini de tavsiye ederim. Kim bilir kaç yaşımda okudum ama ne zaman aklıma gelse hala aynı şeyleri hissederim. Çok güzel kitaplardı, daha fazla keyif aldığım kitap var mı bilmiyorum. Belki de çocukken okuduğum için öyle gelmiştir :)
  • kesinlikle katılıyorum benimde ilk okuduğum kitap Ömer Seyfettin'in Kaşağı kitabı idi.
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Muhteşem çocukken okuduğumuz kitaplarımızı yetişkin olduktan sonra okumakta ayrı bir haz veriyor. Denemeni tavsiye ediyorum ;)
  • İlk okuduğum kitap Eric Carle'in Aç Tırtıl kitabıydı ve oğlumun da ilk okuduğu kitap bu oldu :)

Çocuklara okumayı sevdirmek ve alıştırmak için çok güzel bir kitap tavsiye ederim.
  • gasil kullanıcısına yanıt
    MÜkemmel bir seçim olmuş hemen listeme eklemeliyim kitabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitabımınsayfasi -- 16 Mayıs 2018; 10:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitabımınsayfasi

kesinlikle katılıyorum benimde ilk okuduğum kitap Ömer Seyfettin'in Kaşağı kitabı idi.
    Ömer Seyfettin'in yeri çok ayrı bizde.Babam sağ olsun onun aldığı kitapları atmamış bana vermişti.70li yılların kitapları.
  • Yayinevi yeni mi?
  • Rıfat Ilgaz’ın kitaplarıda güzeldir. Ayrıca Çocuk Kalbi’ni listede görmemek ilginç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çocukken ne kitaplar okurdum ya, burda adı geçen her kitabı okumuşumdur. okutanlar sağolsun, öğretmenlerim ailem ayrıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam çeviri Robinson Crusoe'yu okuyan çocuk sömürgeci, Pollyanna'yı okuyan çocuk köle olur.

Küçük Prens'i okuyan çocuk optimist, Şeker Portakalı'nı okuyan çocuk pesimist olur.

Diğerlerini de siz bulun...

Ama mesela Kaşağıyı okuyan çocuk sömürgeci değil paylaşımcı olur, diğerlerini de siz bulun. Mesela Pembe İncili Kaftan'ı okuyan çocuk!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 23 Mayıs 2018; 4:35:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://onedio.com/haber/milli-hikayecimiz-omer-seyfettin-den-cocuklarimiza-silaha-oral-seks-kan-siddet-tecavuz-687994

Linki incelemenizi tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercpool

https://onedio.com/haber/milli-hikayecimiz-omer-seyfettin-den-cocuklarimiza-silaha-oral-seks-kan-siddet-tecavuz-687994

Linki incelemenizi tavsiye ediyorum.
    Haberi biliyorum. Bu konuda yapacak tek şey yayınevinin özeni.Çocuğa okutmadan önce aile bireyleri okumalı.Eğer gerçekten rahatsız edici bir konu işlenmişse o kitap atılmalıdır.
    Ömer seyfettin büyüdüm.Ama küçükken okuduğum kitaplarında hiç böyle düşünmedim bu adamı.Belki de yayınevinin sansürüne takılmıştır.Kitapları bulursam sayfalarını paylaşırım.Fareler kemirmediyse.
    Ömer seyfettine alternatif olarak

Gülten DAYIOĞLU okunabilir.

• Oz Büyücüsü

Alice Harikalar Diyarında

Altın Işık

Kaşağı

Küçük Prens

Şeker Portakalı

Oliver Twist

Aklıma gelenler bunlar

• Kesinlikle listede olması gereken bir kitap

www.kitapyurdu.com
    Okurken Eğleniyorum, Okurken Öğreniyorum
    https://www.kitapyurdu.com/kitap/okurken-egleniyorum-okurken-ogreniyorum-/683221.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.