Şimdi Ara

Her Cümlemin Sonu Cinseliğe Gidiyor Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 16 ergenlik falan demeğin canım çok sıkılıyor bu konu hakkında, Sadece büyük abilerimden yardım istiyorum sevgilim bu konuya gelmesini hiç sevmiyor habire her konuştuğum şey buna gidiyor horny modda olmasam bile yardım abiler aramız bozulacak diye korkuyorum resmen

• Korkarsan korktuğunu yaşarsın.

Farklı şeyler oku dergi makale vs ilgi alanını çeşitlendirirsen konuşabileceğin muhabbetin de çeşitlenir

• Cevren fesat olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsel içeriklerle bu kadar zaman harcama, bunun sonu yok nefsini doyuramazsın. O sebeple odağını farklı yerlere dağıtmayı dene, hobiler farklı meşgaleler dene ki kafanda cinsellik isteği biraz olsun sönsün. İnsan bunu yok edemez, yok etmesi de doğal değil zaten ama kontrol etmeyi bilmen lazım yoksa ileride başına bela açarsın.

Her insanda cinsel arzu istek vardır, önemli olan bunu kontrol etmektir yoksa o sizi kontrol eder. Ergenlik döneminde ister istemez daha baskın olabiliyor, bunu sindirmek için spor yapabilirsin, enerjini farklı noktalara harcarsın, biraz olsun kafandan gider. Böyle olunca kontrol konusunda rahat edersin

• çevrem biraz fesat evet ama, Konuşacak birşey kalmayınca direk oraya kayıyor konu ama yavaş yavaş düzeliyor bunu attığımdan beri böyle bir şey olmadı teşekkürler yardımız için iyi günler.

• Boş işler

• Fallik dönemde sıkıntılar yaşamıssın dostum üzgünüm. Freuda göre çözümü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • way be adamın kız arkadası var ve ilişkisine zarar gelecek diye endişeleniyor, bunun icin konu acıyor :D kardesim hayatından zevk al alabiliyorsan, anı yasa yasayabiliyorsan, ben bunların hiç birini yapamıyorum. benim gibi depresyonda, asosyal, psikolojisi yerlerde biride olabilirdin, hic kız arkadasım olmadı 22 yasındayım, arkadasım- çevremde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monoman

way be adamın kız arkadası var ve ilişkisine zarar gelecek diye endişeleniyor, bunun icin konu acıyor :D kardesim hayatından zevk al alabiliyorsan, anı yasa yasayabiliyorsan, ben bunların hiç birini yapamıyorum. benim gibi depresyonda, asosyal, psikolojisi yerlerde biride olabilirdin, hic kız arkadasım olmadı 22 yasındayım, arkadasım- çevremde yok.

birebir aynı fikirdeyim hocam  

arkadaş dert etmesin, bozulursa, yenisini yapar, 1 defa kız arkadaş yapabilen, devamını getirebilir yani  

yani bunun için "Konu Dışı Özel" bölümüne konu açılmaz, bu büyük bir dert değil, Konu sahibi arkadaş, bendeki dertleri bilse, bir koltuğa oturur, allaha şükreder.   

• Her cümlenin sonunun cinselliğe gitMEMEsi lazım. Ergenlikte bu tür sorunlara rastlanması klaSİK. Kısa sürede düzelmeye çalış, 20 gün sonra bayrAM.

Aha hastalık bana da bulaştı zçtık.

• sen kızın gönlünü hoş tut, onu eğlendir, ona hediyeler al, dışarda hesap ödetme ve karşılık bekleme çünkü keriz olmak bunu gerektirir. yazık bizim gençlerimize erkek olamadan erkek rolünü oynuyorlar  

• Cinsellik hiç yokmuş gibi düşün

• Sorunu hallettim ilişki ilerledi şuan ikimiz de açıyor kapatıyoruz konuyu :D dhskdhajdh

• Freakk F kullanıcısına yanıt

Keriz olmak kanımda var :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.