Bugün çok garip bir olay geldi hat karışıklığı ile ilgili. İsviçre'den bir misafirimizi bekliyoruz. Gelecek kişinin numarası telimde kayıtlı ve hep o numaradan beni/bizi arardı. Bugünlerde yola çıkacak ve Türkiye'ye gelecekti. Gelip gelmediğini öğrenmek için aradım. Arama tuşuna basınca ilk başta uzun bir sessizlik(e haliyle yurt dışı hattı anca düşüyordur) sonra çalmaya başlıyor. Ancak asıl gariplik şu ki; ben ne zaman "+41779...." diye başlayan numarayı arasam; karşıma her defasında farklı farklı insanlar çıktı. "Yanlış aradınız" deyip kapadılar. Hatta biraz konuşabildiklerimden de öğrendiğme göre kimi Mersin'de kimi İstanbul'da oturuyormuş. Halbuki ben telefonumda kayıtlı olan aynı numarayı aradım. Aklım almadı. Bir bilginiz var mı bu durumla ilgili??? Turkcell'i aradım sordum sizin hattınızla ilgili bir sorun yok ama karşı tarafla ilgili bir sorun varsa bilemem dedi. Allah aşkına böyle bir durum başına gelen var mı? Ya da yurtdışında oturup, oranın telefon operatörüyle Türkiye'ye giriş yapanlar varsa böyle bir sorun yaşıyor musunuz? Ya da sizi arayanlar? Gelecek misafirimizden de haber alamadık. Telaşlandık ailecek. Offff