Şimdi Ara

Her Gece 3:33'de Uyanıyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
26.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, söyleyeceğim şeyle dalga geçmeyin ben gayet ciddiyim. İzmir Alsancak'ta 1 arkadaşımla birlikte aynı evde oturuyorum. Ben yaklaşık 2 aydır saat 3:33 de uyanıyorum. İlk başlarda 3:35, 3:38 gibi değişiklik gösteriyordu ama bu olay ilgimi çekti. Artık kalktığım gibi saate baktığımda saat 3:33 herzaman. ve ilk saniyeleri. Düşünceleriniz nedir arkadaşlar ne yapmalıyım doktora falan gitmeli miyim yoksa rastlantı mıdır bu 2 aydır ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Her Gece 3:33'te Uyanmak

Bazı kişiler her gece aynı saatte, genellikle 3:33'te uyanmaktan şikayet ederler. Bu olayın arkasındaki nedenler çeşitlidir ve hem fiziksel hem de psikolojik faktörlerden kaynaklanabilir.

Fiziksel Faktörler:

• Fiziksel Uykusuzluk: Yetersiz veya düzensiz uyku, gecenin farklı saatlerinde uyanmalara neden olabilir. Düzenli bir uyku programına uymak ve 7-9 saat kaliteli uyku almak önemlidir.
    • Hormonal Değişiklikler: Melatonin, uykuyu düzenleyen bir hormondur. Melatonin seviyelerindeki azalma, geceleri uyanmalara neden olabilir.
    • Kafein ve Alkol Tüketimi: Yatmadan önce kafein veya alkol almak uykuyu bozabilir ve geceleri uyanmaya neden olabilir.

Psikolojik Faktörler:

• Stres ve Anksiyete: Stres ve anksiyete uykuyu bozabilir ve gece uyanmalarına yol açabilir. Nefes egzersizleri, meditasyon veya yoga gibi stres yönetimi teknikleri yardımcı olabilir.
    • Travma veya Uyku Bozuklukları: Travma veya kabuslar gibi geçmiş deneyimler, uykuyu bozabilir ve geceleri uyanmalara neden olabilir. Uykusuzluk veya uyku apnesi gibi uyku bozuklukları da gece uyanmalarına katkıda bulunabilir.

3.33 Saat Anlamı:

Bazı kültürlerde, 3:33 saatinin manevi bir anlamı olduğu düşünülür. Bazıları bunun meleklerin veya ataların rehberliğiyle ilgili bir mesaj olduğuna inanırken, diğerleri bunun tezahür ve yaratıcılığın bir işareti olduğunu düşünür. Ancak, bu inançların bilimsel bir temeli yoktur.

Öneriler:

Her gece 3:33'te uyanıyorsanız, uyku hijyeninizi iyileştirmeye, stres yönetimi tekniklerini uygulamaya ve gerekirse tıbbi yardım almaya çalışmalısınız. Uyku alışkanlıklarınızı takip etmek, olası fiziksel veya psikolojik nedenleri belirlemeye yardımcı olabilir. Doktorunuz, altta yatan tıbbi durumları ekarte etmek ve uygun tedavi seçeneklerini tartışmak için sizinle birlikte çalışabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Senin sabit bir uyanma zamanın vardır ve atıyorum arkadaşının saati 3:30 Da Alarm Vardır sen KalktığındaHep 3 dakikada uyanıyorsundur ve 3:33 dür.Yani kesinlikle rastlantı.Birde sabahları baya bir enerjini ver saat 01:00 gibi yatmayı dene eminim uyanmayacaksındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieDriverx7

Senin sabit bir uyanma zamanın vardır ve atıyorum arkadaşının saati 3:30 Da Alarm Vardır sen KalktığındaHep 3 dakikada uyanıyorsundur ve 3:33 dür.Yani kesinlikle rastlantı.Birde sabahları baya bir enerjini ver saat 01:00 gibi yatmayı dene eminim uyanmayacaksındır.
    Umarım oyledir hocam, deneyeceğim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraufmann019

Umarım oyledir hocam, deneyeceğim teşekkürler

Alıntıları Göster
    Ölüceksin bu gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieDriverx7

Senin sabit bir uyanma zamanın vardır ve atıyorum arkadaşının saati 3:30 Da Alarm Vardır sen KalktığındaHep 3 dakikada uyanıyorsundur ve 3:33 dür.Yani kesinlikle rastlantı.Birde sabahları baya bir enerjini ver saat 01:00 gibi yatmayı dene eminim uyanmayacaksındır.
    Bilinçaltını istemsiz bir şekilde kontrol etmiş görünüyorsun.

Bilinçaltı dediğimiz şey sırlarla dolu bir karakutudur.Sen bu zamana kadar kendini şu saatte kalkacağım diye istemeden de olsa koşullandırmış olabilirsin.
    Bunun en basit çözümü her akşam yatarken,sesli bir şekilde kendine güvenerek şu saatte kalkacağım diye programlaman.Bilinçaltını programlarken zorlama,baskı yapılmaz.Bilinçaltının gücüne güven ve istediğin saatte uyanabileceğini bil.Belki 1.gün 2.gün bu işe yaramaz ama ilerleyen günlerde bilinçaltındaki saat 03.33'deki uyanma programlanması ertelenecek ve yeni girdiğin saat aktif bir şekilde çalışmaya başlayacaktır.

• birşeye takıntı yapmışsin biyolojik saatin dediğin saate ayarlı. Insallah bedensel bir hastalık olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

birşeye takıntı yapmışsin biyolojik saatin dediğin saate ayarlı. Insallah bedensel bir hastalık olmaz.
    Sen seçilmiş kişisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sen seçilmiş kişisin

Alıntıları Göster
    Sağolun beyler yardımcı oldunuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraufmann019

Sağolun beyler yardımcı oldunuz teşekkürler

Alıntıları Göster
    Ben de 3-4 gece peşpeşe aynı saat ve dakikada uyanmıştım, arkadaşa söyledim, o günden sonra daha olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Ben de 3-4 gece peşpeşe aynı saat ve dakikada uyanmıştım, arkadaşa söyledim, o günden sonra daha olmadı

Alıntıları Göster
    benim arkadaş 6.66 da uyanıyordu hep keretanın helvasıda iyi oldu ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Alıntıları Göster
    03/03/2003 03:33'te de uyandıysan
  • Güzel bir abdest alip dualarla yatagina gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Güzel bir abdest alip dualarla yatagina gir.
    usta senin filmini bile yaptılar

The Fourth Kind

http://www.imdb.com/title/tt1220198/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

tamam da. 6.66 diye bir saat yok be birader. daha doğrusu 66 diye birşey yok zira en fazla 59 olur saatlerde.

yani sonuç olarak yorumun fail.

• quote:

Orijinalden alıntı: weatore

usta senin filmini bile yaptılar

The Fourth Kind

http://www.imdb.com/title/tt1220198/

Bunu yazmaya geldim.Gidiyorum.
  • Ayni olay benim babamdada var.gecenin 3unde kalp krizi gecirmisti her gece 3 te kalkar dinlenir yarim saat kendini iyi hissettiginde yatar.bu olay tamamen psikolojik kendini rahatsiz hissediyorsan doktora gorunmeni tavsiye Destin

• quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

Ayni olay benim babamdada var.gecenin 3unde kalp krizi gecirmisti her gece 3 te kalkar dinlenir yarim saat kendini iyi hissettiginde yatar.bu olay tamamen psikolojik kendini rahatsiz hissediyorsan doktora gorunmeni tavsiye Destin
    Tövbe estafurullah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bell-mere

Tövbe estafurullah..

Alıntıları Göster
    Sen bizim kurtarıcımızsın. Kaderin dünyayı kurtarmak. 03:33 de uyanmaya devam et. Bu şekilde bizler güven içindeyiz. Fedakarlıklarını asla unutmayacağız. This is your destiny!

• quote:

Orijinalden alıntı: FrioVentus

Sen bizim kurtarıcımızsın. Kaderin dünyayı kurtarmak. 03:33 de uyanmaya devam et. Bu şekilde bizler güven içindeyiz. Fedakarlıklarını asla unutmayacağız. This is your destiny!

Alıntıları Göster
    ben de erken kalkmam lazım diye kendimi şartlayınca erken kalkarım ama uyumam lazım diyince asla uyuyamam

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

tamam da. 6.66 diye bir saat yok be birader. daha doğrusu 66 diye birşey yok zira en fazla 59 olur saatlerde.

yani sonuç olarak yorumun fail.

Alıntıları Göster
    saniye 6 salise 66

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.