her gun metroyla git-gel 2 saat cekilir cile mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 22 Temmuz 2023; 2:3:43 > |
Her gün toplam 2 saat git-gel cekilir mi marmara hukuk icin
-
-
üni okuyon sonuç olarak değer zahmeti olcak biraz -
Oyle de her gun 2 saat gg oluyor n'olcak ona
-
kardeşim hukuk fakültesinde okula sürekli giden olmuyor zaten
-
yapacak bir şey yok totalde 2 saatse gayet iyi bi süre ben sadece gidiş 2 total 4 sandım -
Yok ben gidecegim
-
Bilmiyorum toplu tasimada gereksiz bir kasinti oluyor bende , tanimsdiklarinla yuzyuzesin falan
-
Ben de her gün 1 saat metro+yürüme yapıyorum çekilecek dert değil -
bende 2 saat git gel yapıyom yapacak bişi yok alışıyon bir yerden sonra ama yazın çile olurdu herhalde
-
la 1 saat yol gidecekmişsin yaz gitsin. toplam 4 saat sandım ilk okuduğumda. hangi okula gidersen git min 1 saatin yolda geçer zaten.
-
Her gun iki saatin oraya gitmesi ama marmara hukuk mu
Yoksa gunde maks 1 saatin gitmesi ama dokuz eylul hukuk mu
-
hangi okul daha iyiyse orayı yaz hocam. okula giderken yarım saat mi yol gitmişsin, bir saat mi yol gitmişsin çok da bir farkı olmuyor. yarım saatlik yol farkı için kötü olan üniversiteyi tercih etmezdim ben açıkçası.
-
Olm İstanbul için minimum zaten bu rakamlar, çok da takma kafaya 1 saat gidiş 1 saat gelişse okey gayet -
Marmara iö yazacagim gibi ya icimde bir istek var
-
ben de aynı otobus+metro+yuruyus 1 saat suruyor vasitalar gecikmezse -
benim gidiş geliş 1 saat yalnız
-
Benim de gidiş dönüş toplam 2 saat alıyor. Dönüşte akşam trafiğine kalırsam +1 veya 1.5 saat daha ekle buna. İstanbul'da metro ile ev okul arası gidemiyorsan veya okulun dibinde oturmuyorsan durum böyle yani.
-
he iyiymiş ozaman -
Zorunluluklarından dolayı 3-4 saat yol çekenler var… -
metro otobüsten minibüsten daha çekilir bence
Benzer içerikler
- işin içinde bi kahbelik olabilir
- sayısal 430 puan kaç bin
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X