arkadaşlar 7 mayısta numaramı aveadan türkcellin yıldız paketine taşıdım. taşıdığım günden beri hergün sabah 8 buçuk- 9 gibi hattımdan 50 kuruş internet ücreti kesiliyor. telefonumun ayarlar kısmında yaptım bana sormadan kesinlikle internete bağlanmaması lazım, ama yine de aynı saatde internete girip 50 krşumu kesiyor. bunu nasıl engelleyebiirim?
Simdi tlf marka model yazsaniz iyi olmaz mi? internete ihtiyac duyan kendi kendini guncelleyen uygulamalardan herhangi biri yuklu olabilir dimi? elinzdeki tlf ne oldunu bilmeden internete niye baglandigini nerden bilelim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Her telefondaki ortak çözüm APN ayarlarını yok etmektir sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: gktgknk
Simdi tlf marka model yazsaniz iyi olmaz mi? internete ihtiyac duyan kendi kendini guncelleyen uygulamalardan herhangi biri yuklu olabilir dimi? elinzdeki tlf ne oldunu bilmeden internete niye baglandigini nerden bilelim ?
telefon nokia C3-00. aveadayken hiç böyle bir şey olmuyordu. türkcelle geçtikten sonrada hiç bir program yüklemedim. üstdeki arkadaş APN ayarlarını yok etmek demiş, ama tam olarak anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
İnternetle hic isim olmaz diyorsan eger musteri hizmetlerini arayip interneti kapattirabilirsin en kesin cozum bu. Apn ayarlari ise tlfda kayitli olan internet ayarlari onlari silmeni onermis arkadas buda bi cozum yolu. İkiside ayni yola cikiyor. Ama internetim dursun belki arada bi girerim kendi kendine baglanip duruyo onu engelliyim diyorsan kullandigin cihaza yabanciyim yardimci olamiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: callottemre
quote:
Orijinalden alıntı: gktgknk
telefon nokia C3-00. aveadayken hiç böyle bir şey olmuyordu. türkcelle geçtikten sonrada hiç bir program yüklemedim. üstdeki arkadaş APN ayarlarını yok etmek demiş, ama tam olarak anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
sim kart değişince ayarlarda otomatik değişmiştir ondanda internete giriyordur.ayarları silin ya da bozun kontörünüz gitmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme