Şimdi Ara

Her gün okul yolunda....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her gün okul çıkışında yolumun üzerinde onu görüyorum göz göze geliyoruz hatta az ilerlerdiği zaman arkasını dönüp bana bakıyo..

İlk defa böle bişi oldu yani ilk defa yolda gördüğüm birine kapıldım sizce ne yapmalıyım

not:espirilerinizi kendinize saklayın

• bizim arkadaş msn istiyo direk ama bence sen ilk önce merhaba ben ...... falan filan de tanışalımmı falan de öle ark olarak başla sonra ilerlet
  • hacı bırak girme o işlere.Başta çok mutlu olursun ama sonra çok ağlarsın
  • Ciddiysen daha detaylı bir konu açmalısınki konuyu kavrayıp tavsiyede bulunalım
  • masum bir aşk olabilir sürekli göz göze gelmeye bak eğer gülümseme falan olursa bir sonraki gün konuş...

hatta çap ona pardon acıdımı faln de çünkü başka türlü yolda giden biriyle durdurup konuşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzgrpnr -- 17 Mayıs 2008; 19:29:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

hacı bırak girme o işlere.Başta çok mutlu olursun ama sonra çok ağlarsın

aslında banada öyle geliyor ama bir bakışları varki sorma
  • git yanına eşlik edebilirmiyim de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede ilk gün
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadas kanka ayaaa ............. ayağıı
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxside
    onu görüyorum göz göze geliyoruz

İlk defa böle bişi oldu

" onu " demişsin o kızı dememişsin .Bu içten konuştğunun sıradan bir şey olmadığının , onu diğer kızlardan farklı gördüğünün kanıtır

O sana bakınca nutkun tutuluyormu ? ( normalde muhabbetin iyidir kızlarla ama "bazen" tutulursun )

Kelimelerle ifade edemediğin şeyler mi hissediyorsun ?

Ben dene derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

quote:

onu görüyorum göz göze geliyoruz

İlk defa böle bişi oldu

" onu " demişsin o kızı dememişsin .Bu içten konuştğunun sıradan bir şey olmadığının , onu diğer kızlardan farklı gördüğünün kanıtır

O sana bakınca nutkun tutuluyormu ? ( normalde muhabbetin iyidir kızlarla ama "bazen" tutulursun )

Kelimelerle ifade edemediğin şeyler mi hissediyorsun ?

Ben dene derim

Dostum bana cesaret verdin teşekkür ederim

• Çekinme adamım zaman kaybetmeden tanış derim ii düşün nasıl tanışıcağını yukardaki arkadasın dediği gibi eşlik edebilirmiyim diye bi soru sorarak tanışmak en uygunudur
  • Dene gitsin ya ölümlü dünya sonra pişman olmaktan daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Dene gitsin ya ölümlü dünya sonra pişman olmaktan daha iyidir

dünyaya bi kere geliyoz diyelim bari

Aslında ilk önce sınıftaki bi kızı gönderiyim diyorum (o başka okulda) sizce nasıl olur?
  • Yanlış Hatırlamıyorsam Ümit Besen'in Okul Yolu Diye Bir Şarkısı Var Dinle Git Konuş
  • ßenm duruma benzer bı olay yanlız benim sevdiğim kız bizim okulda ama farklı koridorlardaız bakısmalar war ama yanına gıtsem tanısabılrmyım desem daha ılerısı gelmez die dusunuom off off caresızlık cok kotu bsyen son care msn sini alcam sanırm yanı aynı okulda olsakta senn durumundan farkm yok
  • quote:

Aslında ilk önce sınıftaki bi kızı gönderiyim diyorum (o başka okulda) sizce nasıl olur?

Araya kimseyi sokma sana benden tavsiye .

Git konuş posta yiceksen yine ondan ye , erkek arkadaşı varsa yine ondan duy . SOnra söyleyemezsin haftacalar şuurun yerine gelmez

Hem zaten kızda hoşlanmış belliki

Biraz cesaretini topla , 3-5 cümle kur kafanda , konuşurken doğaçlama yaparsın bu cümleler ışığında

Git Konuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.