Şimdi Ara

Her oyun 3 er tane exhaust

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her oyun ya midde ya topda , ya da 2 sinde birden bitkinlik oluyor cidden yıldırdı artık . Oyunun akıcılığını düşürüyor bence . Bişeyler yapmaları lazım . Support harici champların kullanması yasak olsun falan ne biliyim o tarz bişey .

• midde karşına zed geldiğinde topda jayce fiora tarzı herolar geldiğinde almak gayet mantıklı exh'i bence
    çok şikayetçiyseniz arındır alın
  • Bozuk olan herolari bozuk olan seyle duzeltirsin anca.

Ayrica tum hepsi kaldirilsin. Flash dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes tutustur alsa aglamassiniz ex alip sizin oynadığınız herolari ct leyince hemen kaldirirsin

• Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Dostum iyi hoş diyorsunda,ciddi anlamda bitkinlik oyunun her safhasında iş yapıyor

Yani şampiyon ctlemekten ziyade bekleme süresini arttırmaları lazım fazla güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 1 Mart 2017; 1:39:0 >
  • Şuan ki metaya göre güçlü olduğu için çünkü. Bu kadar tek atan şey oynanmasa exhaust alınmaz birde exe nerf atacaklarmış geçen sezon önceki sezonda ex aynıydı ama bu kadar alınmıyordu supa bile ignite alırdık önce başka şeyleri düzeltseler buna gerek kalmayacak halbuki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zed riven yasuo üçlüsünden biri veya birden fazlası mainin değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bundan geçenlerde açılan exhaust konusunda da bahsetmiştim. Tak etti artık oyunculara da herkesten tek yemek.

Ve şimdi yeni iddiamı ortaya koyuyorum. Lethality asıl sorun değil, her eşyanın lethality vermesi, yani iğne atsan markete bi lethality eşyasına denk geliyor.

Yani şöyle; önceden 10 zırh delme veren bir eşya alırdık ve bu güçlü olurdu erken oyunda. Şimdi ise 10 lethality veren 3 eşya alıyoruz ve ilk aldığımız anda bile %60'tan 18 zırh delme elde ediyoruz . Sonra da derler lethality zırh delmeden güçsüz hede hödö.

Yakında bir kaç eşyadan lethality kaldırılırasa şaşırmayın. U Mad BRO dedi dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 1 Mart 2017; 11:43:8 >
  • Artık büyü direnci ve saldırı hızı düşünmeyecek sanırım exh.

• Bazi herolari exhaust olmadan durdurmak imkansiz hale geldi artik. 3 ex bende cok gormeye basladim ama malesef zorunlu hale geldi.

• Dur tahmin edeyim, elo maksimum Silver falan değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Bundan geçenlerde açılan exhaust konusunda da bahsetmiştim. Tak etti artık oyunculara da herkesten tek yemek.

Ve şimdi yeni iddiamı ortaya koyuyorum. Lethality asıl sorun değil, her eşyanın lethality vermesi, yani iğne atsan markete bi lethality eşyasına denk geliyor.

Yani şöyle; önceden 10 zırh delme veren bir eşya alırdık ve bu güçlü olurdu erken oyunda. Şimdi ise 10 lethality veren 3 eşya alıyoruz ve ilk aldığımız anda bile %60'tan 18 zırh delme elde ediyoruz . Sonra da derler lethality zırh delmeden güçsüz hede hödö.

Yakında bir kaç eşyadan lethality kaldırılırasa şaşırmayın. U Mad BRO dedi dersiniz

yalnızca 3 eşyada lethality yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Bundan geçenlerde açılan exhaust konusunda da bahsetmiştim. Tak etti artık oyunculara da herkesten tek yemek.

yalnızca 3 eşyada lethality yok mu

3 eşya az mı qnq ? Suikastçiler için çol büyük avantaj direk zırh delme, kaç adc seviye başına kazandığı zırh ile 100 ve üzerine çıkıyor ki ? Böyle olunca da zırh deşme çok daha etkili oluyor, sonra da "adc in 2k17 lul" diyoruz

Hırpalayanın oyundan kalma sebebi ucuza çok ucuza erkenden düz zırh delme vermesi ve de üzerine ad ve cdr vermesi idi.

Şimdi ise hem son fısıltının içine ettiler bonus zırh delme yaparak, hem de bu kadar kolay ulaşılan lethality yüzünden kırılgan şampiyonlar iyice tek yer duruma geldi, tankları bile ağzım burnum diyene kadar tokatlıyor zırh deşme bolluğu yüzünden suikastçiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 1 Mart 2017; 14:7:9 >

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Ağırkan ve zırh deşme derken hocam? Karabaltaya tamamlanma olayı mı yoksa ben mi yanlış anladım.s

Mesajı yazarken farkettim düzeltmişsiniz :'(

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Evet ilk başta yanlış yazdım, sağolsun arkadaşlar açığımızı kollayıp laf sokmak yerine özel mesajla söylediler de düzelltim 👍 , karabalta da ayrı bir konu , ona da dokundular geçenlerde. Oynayıp, izleyip görücez

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

zed riven yasuo üçlüsünden biri veya birden fazlası mainin değil mi

Hayatımda bir kere bile 3 ünden birini oynamadım . Önyargı op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendâry

Dur tahmin edeyim, elo maksimum Silver falan değil mi?

Elom muhtemelen senden yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Legendâry

Dur tahmin edeyim, elo maksimum Silver falan değil mi?

Elom muhtemelen senden yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendâry -- 2 Mart 2017; 1:14:16 >

• Şu oyunna başladığımdan beri en nefret ettiğim spell

• bi ara her oyun yasuo görülmesi gibi işte. karşıda kim olursa olsun jayce ex ile girerse lane i kazanıyo yapacak bişey yok ne yazıkki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.