Şimdi Ara

HER SEFERİNDE BU HATAYI VERİYO!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son kasanın içini temizledim ve kabloları gelişigüzel taktıktan sonra kamera bida çalışmadı ve her kurduğumdada bu hatayı veriyor..nasıl düzeltebilrim??

• kasanın için anakarta takılan usb kablolarından biri çıkmış olabilirmi dostum bi kontrol et yani yanlış takmışsın büyük bi olasılıkla
  • abi şu kabloları tarif edebilrmisin bi :D
  • yardım edecek yoqmu
  • Aygıt yöneticisi/Evrensel seri yol denetleyicileri altındaki USB ana denetleyicilere sağ tıklayarak hepsini kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyiniz.
  • bunların hepsinimi kaldırıyım yoqsa family yazanlarımı ?
    (bilinmeyen aygıt yazanı kaldırdım yenıden başlattım ama acıldıgında tekrar geldı)

• Family ve tanınmayan aygıtı kaldırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi dediğin gibi kaldırdım bilinmeyen aygıt ve family yazanları bilgisayarı yeniden başlatınca hepsini tekrar buldu ve gene yazıyolar orda :S:S
  • Bir de bunu dene:

Önce bilinmeyen aygıta sağ tıklayarak kaldırın. Sonra C:/Windows klasörüne geçin ve Araçlar / Klasör Seçenekleri'nden Görünüm sekmesini, akabinde Gizli dosya ve klasörleri göster'i işaretleyin. Önce Uygula'ya ardından Tamam'a tıklayın.

Artık görünür hale gelen "Inf" klasörüne girerek "Infcache.1" dosyasına ulaşabilirsiniz. Bu dosyayı silin ve Geri dönüşüm Kutusu'nu boşalttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • dediklerinizi yaptım ve kamerayı tekrar yükledim ama VP eye yi acıp denemek istediğimde kamerayı tanımıyor şekildeki gibi :S

• bu arada en başta belirttiğim hatayı gene veriyor dediklerinizi yaptıktan sonrada
  • uP
  • abi peki o bilinmeyen aygıtı güncelleştirme yapmak istesem hangi cd den yapabilirm?oto güncellştr diyince olmuyoda
  • sanırım senin bağlantıda bir sorun var. çünkü mesela bağlantıyı yanlış yapınca da aynı şekilde uyarı veriyor. devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmek fayda etmez bu durumda. Belki temizleme esnasında çıkmış olan bağlantı vardır. iyice bi kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uttuboy -- 10 Haziran 2008; 21:07:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşat.58

abi peki o bilinmeyen aygıtı güncelleştirme yapmak istesem hangi cd den yapabilirm?oto güncellştr diyince olmuyoda

Kameranızın cdsini göstererek yapmayı deneyiniz.

Bilgisayar kapalı iken kamerayı arka taraftaki USB girişlerine takın ve bilgisayarı açın. Sonradan tekrar yüklemeye çalın.
  • yaptm dediğinizi ama yeni donanım bulundu demedi , bnde cd den yükledim sonrada aygıt yöneticisne girip sürücüyü güncelleştir dedim ama dosyalarını bulamadı :S
  • bu bilinmeyen aygit demesi kasanın içindeki herhangi bir kablonun cıkmasıyla olabilirmi ?kasayı temizledikten sonra oldu demiştim :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.