Şimdi Ara

Her şeyden Erdoğanı suçlamayı bırakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • instada post gördüm medcezir dizisinden bir kesit paylaşılmış kesitte de başroldeki gençler eğlenip tozuyor. Postu atan açıklamaya da yazmış "gençliği böyle bir şey zannediyordum" diye.

Yorumlara baktığımde bir sürü kişi erdoğan olmasaydı böyleydik yazmış.

Ya arkadaşlar bu ülkede z kuşağından olup hayata gerçekçi bakan tek ben miyim? Senin fakir olmanla erdoğanın uzaktan yakından alakası yok. Tembelsin, hayatta bir şey başarmak için uğraşmamış yattığın yerden erdoğan olmasaydı böyleydik diye yazıyorsun. Emin ol Atatürk gelse hayatında değişecek tek şey haftada 3 değil 4 çikolata yemen olur.

akpli değilim ama körü körüne kendini kandırmaya gerek yok.

bu yazdıklarımın bir tık üstü duvar kenarı arka 4lüden olup twitterda sınav sistemini eleştirmek. Laf eden olursa diye söyliyeyim ben bu sınav sistemini oldukça beğeniyorum. Daha iyisini bilen aydınlatsın öbür türlü sistem kötü diyip tatava yapmasın.

Hayatta biraz realist olun. Bir yalan avutacağınıza kendinize, bırakın hakikat incitsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• matrix te dogmus yada gelismis zavalli kardesim sen , gördügün rüya icerisinde beynine takilmis hortumdan 60 volt elektriginden sömürtmeye razi olabilirsin ama , bari uyanmis ve sistemi sorgulayan 120 volt luk beyinleri elestirme.

Thermodynamic in 1. yasasinin dedigi gibi enerji yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. yani sadece sekil degistirir bunu sunun icin söyledim : "Senin fakir olmanla erdoğanın uzaktan yakından alakası yok" tam olarak ta senin fakir olman ile Erdoganin kesesinde yüz milyarlarca dolar olmasinin cok alakasi, onda olmasaydi sende olacakti bu, o bu kadar ac gözlü olmasaydi, adil sosyal bir hükümet olsaydi , o pasta siz genclerin kaynaklarina paylasilacakti..

Bak benim Odtü yü mühendis olarak bitirip ülkeyi terk etmemin tek sebebi Erdogan ve ona tapan kullari , dün yanindaydim almanyada 42000 € ya porsche bakan Akp li bi *** denk geldim, almanyadaki düzenimi bozmak istemiyorum diyordu eski konusmamizda.. Ama sizlerin gelecegi icin AKp ye oy kullaniyor her seferinde , kosa kosa..

Bende cocugum ordaki zavalli genc kardeslerim gibi baski ,sansür, beyin yikama altinda büyümesin diye almanya da yillarimi dolduruyorum. Bunlarin hayrani degilim, burdaki (forumdaki) 1 tane Türk gencine degismem tamamini.. Benim cocugum salonda Türk bayraginin ve Atatürk resminin altinda yerde halida oynuyor.. Ona bakip daliyorum bizim 90 larda yasadigimiz gibi modern güzel bir Türkiyede büyümesini hayal ediyorum, araplasmadan , sapik sansürlü ve dinci bir zihniyette büyümesini istemedigimden , tekrar susuyorum. ben Türkiye asigiyim ama Türkiye sevdasini AKP sevdasi olarak gören geri zekalilar yazmaya bile tesebbüs etmesin..

kusura bakma nostaljo olsun diye 10 yilda bir giriyorum oda sana denk geldi. yani benim ve cocugumun hayatinin bile istemedigim gibi olmasindan erdi sorumlu. o yüzden sana senin sözlerinle veda ediyorum : Hayatta biraz realist olun. Bir yalan avutacağınıza kendinize, bırakın hakikat incitsin.

• Olduğun konumdan dolayı vaaz verecek kişi sen değilsin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtuluş savaşından hemen önce Atatürke de aynısını demişlerdi. Onlar gitti Atatürk kaldı.

• matrix te dogmus yada gelismis zavalli kardesim sen , gördügün rüya icerisinde beynine takilmis hortumdan 60 volt elektriginden sömürtmeye razi olabilirsin ama , bari uyanmis ve sistemi sorgulayan 120 volt luk beyinleri elestirme.

Thermodynamic in 1. yasasinin dedigi gibi enerji yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. yani sadece sekil degistirir bunu sunun icin söyledim : "Senin fakir olmanla erdoğanın uzaktan yakından alakası yok" tam olarak ta senin fakir olman ile Erdoganin kesesinde yüz milyarlarca dolar olmasinin cok alakasi, onda olmasaydi sende olacakti bu, o bu kadar ac gözlü olmasaydi, adil sosyal bir hükümet olsaydi , o pasta siz genclerin kaynaklarina paylasilacakti..

Bak benim Odtü yü mühendis olarak bitirip ülkeyi terk etmemin tek sebebi Erdogan ve ona tapan kullari , dün yanindaydim almanyada 42000 € ya porsche bakan Akp li bi *** denk geldim, almanyadaki düzenimi bozmak istemiyorum diyordu eski konusmamizda.. Ama sizlerin gelecegi icin AKp ye oy kullaniyor her seferinde , kosa kosa..

Bende cocugum ordaki zavalli genc kardeslerim gibi baski ,sansür, beyin yikama altinda büyümesin diye almanya da yillarimi dolduruyorum. Bunlarin hayrani degilim, burdaki (forumdaki) 1 tane Türk gencine degismem tamamini.. Benim cocugum salonda Türk bayraginin ve Atatürk resminin altinda yerde halida oynuyor.. Ona bakip daliyorum bizim 90 larda yasadigimiz gibi modern güzel bir Türkiyede büyümesini hayal ediyorum, araplasmadan , sapik sansürlü ve dinci bir zihniyette büyümesini istemedigimden , tekrar susuyorum. ben Türkiye asigiyim ama Türkiye sevdasini AKP sevdasi olarak gören geri zekalilar yazmaya bile tesebbüs etmesin..

kusura bakma nostaljo olsun diye 10 yilda bir giriyorum oda sana denk geldi. yani benim ve cocugumun hayatinin bile istemedigim gibi olmasindan erdi sorumlu. o yüzden sana senin sözlerinle veda ediyorum : Hayatta biraz realist olun. Bir yalan avutacağınıza kendinize, bırakın hakikat incitsin.

• La Atatürk bunları söylerken 600 yıllık imparatorluğun en büyük Harp Akademisi mezunu rütbeli bir subaydı. Trablus'tan ww1'dan madalyaları vardı mezun ayağına evcilik oynayan başarısız bir troll olarak daha yakın örneklere yönel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iüç eem yazdım sana

• OPDSFSADPĞOSDFOPSOPDFPOSIDFP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buddah kullanıcısına yanıt
    Hocam ben erdoğanı savunmuyorum kesinlikle haklısınız zaten. Erdoğanın savunulacak tarafı yok. benim eleştirdiğim kitle hiçbir şey yapmayıp hayattan sürekli beklenti içinde olanlar.

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt
    neden

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

iüç ee'yi kazanamaz ki bu. yapacağı sıralama en iyi ihtimalle 170-180k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.