Şimdi Ara

Her Steroid Pct Mi Gerektiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamandır araştırıyorum steroidleri ama öğreneceğim şeyler bir türlü bitmiyor sonu yok gibi kimisi de aha hafif bir testo buldum diyorum bin türlü zararlı etkisini yazıyor.Mesela sustanon sipionat primobalan bunlar pct gerektiriyor mu bunlardan çok değil 100 mg haftalık kullanmayı düşünüyorum alırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nebenwirkungen:

Prostatawachstum, Akne hauptsächlich an Nacken, Armen und Schultern, Haarausfall, Virilisierung, Gynäkomastie
    Psychische Veränderungen wie gesteigerte Aggressivität, Hodenatrophie, Unfruchtbarkeit und Impotenz, erhöhter Blutdruck, Leberschäden, Herz- Kreislauf Schädigungen, erhöhte Wassereinlagerung

Sustanon yan etkileri : Prostat büyümesi, Sivilce, Psikolojik Bozukluklar, Böbrek Tahribatı, Kalp kanalları Tahribatı, Yüksek Tansiyon, Su tutması.

En masum Streoid in bile onlarca ağır kalıcı yan etkisi olabilir.

Güzel Vücuda sahip olayım derken, 10-15 yıl sonra Geçmişte kullandığı Streoid yüzünden aniden kalpten gitmek... Pek mantıklı gelmiyor.

Hani Saç dökülmesi, Agresif davranış vsvsv kabul edilebilir. Ama Kalp çok sakat..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Nebenwirkungen:

Prostatawachstum, Akne hauptsächlich an Nacken, Armen und Schultern, Haarausfall, Virilisierung, Gynäkomastie
    Psychische Veränderungen wie gesteigerte Aggressivität, Hodenatrophie, Unfruchtbarkeit und Impotenz, erhöhter Blutdruck, Leberschäden, Herz- Kreislauf Schädigungen, erhöhte Wassereinlagerung

Sustanon yan etkileri : Prostat büyümesi, Sivilce, Psikolojik Bozukluklar, Böbrek Tahribatı, Kalp kanalları Tahribatı, Yüksek Tansiyon, Su tutması.

En masum Streoid in bile onlarca ağır kalıcı yan etkisi olabilir.

Güzel Vücuda sahip olayım derken, 10-15 yıl sonra Geçmişte kullandığı Streoid yüzünden aniden kalpten gitmek... Pek mantıklı gelmiyor.

Hani Saç dökülmesi, Agresif davranış vsvsv kabul edilebilir. Ama Kalp çok sakat..
    Hocaö millet haftada 250 300 mg tavsiye ediyor ben primobalanı daha çok merak ediyorum niyetim hafif steroidleri supplement gibi kullanmak erken aşırı bir etki de beklemiyorum güç artışı istiyorum

• Primobolan nin yan etkileri diğerlerine göre daha az. Ama sorun çok pahalı ve piyasadan sahte olmayanı bulmak ne kadar kolay olur bilinmez bir durum. Ayrıca forumlara baktığımda kimileri kadınlara göre, erkeklerde çok etki etmiyor gibi yorumlar gördüm. Primobolan Bayer nin Internette gördüğüm fiyatı Tanesi 6€. 10 hafta 100mg lik düşük kur yapılsa yinede baya pahalı.

Zu den Nebenwirkungen zählen Prostatawachstum, Kopfhaarausfall, Haarwuchs am Körper, Akne und bei Frauen eine Vermännlichung durch Klitoriswachstum, Bartwuchs und Stimmvertiefung.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.