Şimdi Ara

Her Türlü İtem Ucuza Temin Edilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bet yaparak 460 liraya ulaştım ve bu parayı nakite çevirmek istiyorum.80 TL ve üzeri her türlü item alınıp Piyasanın uygun miktarda altına satılır.Örneğin FT Asiimov 140 TL gibi.Yeni üyeyim referansım yok bu siteden ama isteyenlerle istanbul içi elden yada güven sorunu aşılan kişilerle paranın banka hesabıma yatırılması karşısında 5 dakika içerisinde teslim ederim.Paypaldı Getti vs. şeylerle uğraşmak istemiyorum.Bende Hukuk öğrencisiyim neyin ne olduğunu biliyorum parayı aldı kaçtı diye bir şey yok numaram belli banka hesabım belli 3 kuruş para için dolandırıcılık yapacak halim yok.Dediğim gibi itemlerin yada oyunların GTA5 vs. belirtilmesi halinde uygun bir fiyata teslim ederim herkese iyi forumlar

• Hocam %82kusur bir oran nasıl ucuz olabiliyor anlamadım ucuz demeniz için en azından %75ten vermeniz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk öğrencisi olman bizi ilgilendirmez. Mart 2015'de üye olmuşsun. Referansın sıfır, üslubun yerlerde. Kim niye güvensin ?

http://forum.donanimhaber.com/m_103527817/f_//tm.htm#103628599
  • Asiimovlar vs zaten 125-130 gibi bir fiyattan satılıyor ucuza sattıgın vs yok :)
  • 80 lira az para mı

• Kardeşim örnek olarak söyledim ben onu kafamda belirli bir oran yok.O konuda karşımdaki insan terbiyesizlik yaptı üslubu senden öğrenecek değilim kardeşim kirletme ilanı.
  • Sizin gibi bilinçsiz insanlar olduğu sürece böyle karalama kampanyası yapanlar çok olur.Bende ona göre üslubumu belirliyorum bana gelipte yok get aç,yok taksitli alayım,yok o banka olmaz yok önce itemi ver sonra para.Bunları red edince bu insanların istedikleri olmayınca üslübumuz yanlış oluyor ben anlamıyorum 80-90 lira için ağlayacaksan ver hesap numaranı atayım bu ne fakirlik..
  • ironcrown2129 İ kullanıcısına yanıt
    Kardeşin değilim, ne hakla kardeşim diyorsun? Madem bu forumdasın üslubuna dikkat ediceksin :) Bizden öğreniceksin demiyorum bak, dikkat ediceksin diyorum.

Ayrıca o konuda karşıdaki terbiyesizlik yaptı dediğin, gayet mantıklı konuşmuş kaan. Yine orda da kendini bilmez şekilde konuşan sen olmuşsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Kardeşin değilim, ne hakla kardeşim diyorsun? Madem bu forumdasın üslubuna dikkat ediceksin :) Bizden öğreniceksin demiyorum bak, dikkat ediceksin diyorum.

Ayrıca o konuda karşıdaki terbiyesizlik yaptı dediğin, gayet mantıklı konuşmuş kaan. Yine orda da kendini bilmez şekilde konuşan sen olmuşsun :)

Ya tamam şimdi anlaşıldı senin derdin.Neyse daha fazla muhattap olmak istemiyorum ilan güncel adam olana adam gibi muamele yapıyorum zaten özelden mesaj atanlar biliyor
  • O değilde gtaV kaça veriyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

O değilde gtaV kaça veriyon?

iyi yakalamışsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcrown2129

Sizin gibi bilinçsiz insanlar olduğu sürece böyle karalama kampanyası yapanlar çok olur.Bende ona göre üslubumu belirliyorum bana gelipte yok get aç,yok taksitli alayım,yok o banka olmaz yok önce itemi ver sonra para.Bunları red edince bu insanların istedikleri olmayınca üslübumuz yanlış oluyor ben anlamıyorum 80-90 lira için ağlayacaksan ver hesap numaranı atayım bu ne fakirlik..

Atimmi hocam hesap no

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 130 Tl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: ironcrown2129

Sizin gibi bilinçsiz insanlar olduğu sürece böyle karalama kampanyası yapanlar çok olur.Bende ona göre üslubumu belirliyorum bana gelipte yok get aç,yok taksitli alayım,yok o banka olmaz yok önce itemi ver sonra para.Bunları red edince bu insanların istedikleri olmayınca üslübumuz yanlış oluyor ben anlamıyorum 80-90 lira için ağlayacaksan ver hesap numaranı atayım bu ne fakirlik..

Atimmi hocam hesap no

at hocam at görelim bakalım napiyor

• Gta5'in G2a.comda 49€ oldugunu dusunursek gayet makul bir fiyat bence ama siz bilirsiniz tekliflere açığım

• ironcrown2129 İ kullanıcısına yanıt
    dur dur madem o kadar bonkörsün steam ıd dynamiteZzF at bakalım 80 90 tl lik bi cs go itemi görelim bende sana kefil olayım kefilde bulayım arkadaşım benim maddi durumum kötü 80 90 tl beni çok rahatlatır şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.