Şimdi Ara

Her Yöne 200 Dk. + 250 SMS + Sınırsız İnternet 14 TL. [PTTCELL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oslun

->250 megabyte'lık internetin 1 dakikada bittiğini düşünelim (imkansız ama varsayım )

geriye 30 gün 23 saat 59 dakika kalıyor.

->64 kbps internet ile saniyede 8 kb download yapılabilir, dakikada 480 kb, saatte 28.125 mb , günde 675 mb. bu bağlamda 3 gb'lık internet 4 gün 13 saat 41 dakikada bitirilebilir.

geriye 26 gün 9 saat 18 dakika kalıyor.

--> 1 kbps hızla saniyede 0.125 kb hızla download yapılabilir. dakikada 7.5 kb, saatte 450 kb, günde 10.55 mb download yapılabilir.

26 gün, 9 saat, 18 dakikada 282.6 mb download yapılabilir.

özetle bu pakete geçen birinin maksimum kullanabileceği internet miktarı 3.50 gb'tır

En iyi açıklama gelmiş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

->250 megabyte'lık internetin 1 dakikada bittiğini düşünelim (imkansız ama varsayım )

->64 kbps internet ile saniyede 8 kb download yapılabilir, dakikada 480 kb, saatte 28.125 mb , günde 675 mb. bu bağlamda 3 gb'lık internet 4 gün 13 saat 41 dakikada bitirilebilir.

--> 1 kbps hızla saniyede 0.125 kb hızla download yapılabilir. dakikada 7.5 kb, saatte 450 kb, günde 10.55 mb download yapılabilir.

özetle bu pakete geçen birinin maksimum kullanabileceği internet miktarı 3.50 gb'tır

adam üşenmemiş hiç ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 2 Ağustos 2014; 22:52:58 >

• quote:

Helal olsun

Madalya.gif koysun biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yani bir nevi sınırsız

• ben daha once gecis yaptim.. 200 dk 250 sms HY. 250 mb sonra 128 kb sinirsiz net
    iyi ki gecmisim diyorum coook iyi ya.

herkes gecmeye baslayinca kapattilar tarifeyi 64 kb 3 gb sinirli yapmislar..
    Abim gec kaldi buna gecti net acayip yavas facebook da resimler bile gelmiyor.. oda cikicak zaten baska tarifeye geçicek..

• ne sınırsızı resmen yalan söyleniyor. aslında btk'ya şikayet etmek lazım. tamam eskiden sınırsızdı. hız düşüyor 128kbps olarak devam ediyordu ama şartlarda yazdığı gibi artık 3GB sınırı koyulmuş. neye dayanarak sınırsız diye reklam yapıyorlar bilmiyorum. 64 kbps internet ile kimse download yapayım diye uğraşmaz. madem sınır koyma.. veya en güzeli hızı 128 yap , 3 gb ile sınırla. ama burada resmen adam kandırıyorlar
  • denizli'de açıkçası ben memnun değilim, bence avea bu yan operatörlere ikinci sınıf hizmet veriyor. 20 liraya 2 GB internetli tarife buldugum an geçeceğim.

• Avea yan operatörlere 2.sınıf hizmet veriyor. Bulunduğunuz yerde Avea sıkıntısız ise ve aceleniz yoksa fena değil. Ben fazla tahammül edemedim.

• heryerde kulandım 6 ay oldu sıkıntı hıc olmayı 14 luk tarıfenden cok memnunum vodafone kullanıyor 30 tl oduyordum ınternet yoktu artık var ve fıyatı yarı yarıya daha ne olsun bazen 3-4 tane cıhazda tlfonuma baglanıyor hıc bır sıkıntı olmuyor,ist,izm,ank,ç.kale,balıkesir ve manısada kulanndım hıç bır sorun yasamadım aslada cıkayı dusunmuyorum kımse benı bu n dan cıkartamaz 15 tl öduyorum daha ucuzu varsa paylasın arkadaslar=)
  • pttcell 1kbps hız ile dünyanın en yavaş interneti rekorunu kırmış olabilir. birisi haber versin guiness e. saatte 450kb anca iniyormuş inşallah bizim gibi eski abonelere kelek yapmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecsek de interneti modem araciligi ile bilgisayarda kullansak olur mu ki acep?

• Turkcellin 25 lik tarifesi var 2gblı

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Turkcellin 25 lik tarifesi var 2gblı

Hocam eyvalllah ta 20 lira ve altina bakiyorum.dakika sms degil de internet onemli

• İnternette işim olmaz bi whatsappa girerim diyenler için yeterli olabilir. Yeni hat açtırıp bu tarifeye geçmiştim düzenli olarak 20TL gelmesi
    gerekiyordu(yeni hattın vergisinden dolayı) ilk iki ay öyle geldi daha sonrası 22 -23 -25e kadar çıktı ordan buradan para alıyorlar dikkatli olun derim. Bence pişmanlıktır ama siz bilirsiniz
  • 1 yıl oldu nerdeyse 3 hattım var pttcel de

fatura milim şaşmiyor konusma ve vergisi.

birkac defa mms gondermisiz onun farklı geldi.
  • PTTCELL Avea altyapısını kullandığına göre faturalarda sürpriz fiyat artışı yaşanmayacağını düşünüyorum.
    Ben Her yöne 1000 Dk. + Her yöne 1000 SMS + 4 GB. internet + grup içi 5400 Dk. olan Avea Kamu mega hattını kullanıyorum normalde fatura tutarı 27 TL. ama fatura son ay 26 TL. geldi onun haricindekiler 23 - 24 TL. arası değişiyor...
  • Bana düzenli olarak 15.25 TL geliyor.

• iyi bi şeye benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

quote:

Hocam eyvalllah ta 20 lira ve altina bakiyorum.dakika sms degil de internet onemli

Hazırkart için 19 liraya 500dk+1gb olanı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

quote:

Hazırkart için 19 liraya 500dk+1gb olanı var.

Hocam eyvallah biliyorum da 2gb lazim 20 lira altina.yine de tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.