Şimdi Ara

Her zamanki gibi yine kararsızım ekran kartı konusunda yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.yeni topladığım bi sistem için ekran kartı almayı düşünüyorum.rc 690-460 watt psu , gigabyte ds3l anakart 320 western hdd vs. bu ekran kartı için nasıl bir seçim yapmalıyım sizce?ati'de oldukça büyük sorunlar yaşadığım için açıkçası ati kartlara hiç yanaşmak istemiyorum.bütçe konusundada biraz sıkıntılı zira asus 8800 gt istiyordum fakat fiyat konusunda sorun olduğu için alamıyorum oldukça yüksek fiyatları var.bana önerebileceğiniz kartlar nelerdir?ayrıca ekran kartlarının ısı ve fan hızlarını kontrol edebileceğim bir ekran kartı istiyorum.geçen sene aldığım bir kartta bu sorunla karşılaştım bunu desteklemeyen bir kart almıştım.önerilerinizi merakla bekliyorum.teşekkürler

edit: aynı zamanda ayrı konu açmaya gerek kalmadan ram önerilerinizide yazarsanız sevinirim.corsair öneriliyor şu zamanları sanırım önemli 4-4-4-12 gibi bu rakamları dikkate alırsak fiyat-performans olarak uygun gördüğünüz ramleride söylerseniz mutlu edersiniz beni :)
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VzSs -- 26 Ocak 2008; 21:23:27 >

• piyasada expertvision gibi markaların da 8800 gt kartını gördüm uygun fiyatı vardı galiba, exa getirtiyordu sorabilirsiniz, yine palitin ve msi da bildiğim kadarı fiyatları uygun. biraz araştırmanız ve firmalara sormanız gerekiyor
  • teşekkürler fazla birşey beklemiyorum ama genel olarak oyunlarıda sorunsuz oynamak istiyorum bakındım 100-150 $ civarında gzl kartlar var ama bilgisi olanların önerisiyle birini almak istiyorum.
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2113

bu ekran kartı nasıl acaba önerebileceğiniz bir kart mı?
  • 256 bit seç kartını oyunlarda daha iyi performans için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.