Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2015 de bu Yapılanma sürecinin bitmesini ve hep beraber en Ayrıntılı ve en güncel Türkiye haritasına kavuşmayı diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Güncelleme için Kayseri'ye gelindiğinde Talas Anayoldan Raylı sistem
    Tramvay yolu geçtiğinden kavşaklarda önemli değişiklikler oldu
    bilginize

• Arkadaş bir navigasyon alıcam ama here maps'i bekliyorum ne zaman çıkar tam sürümü? Ve kaç lira olur tahminen?
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Tam Sürüm derken, yazılım Android için tam sürüme ulaştı. Tahminimce son betalar bunlar. Şu an ben bir sorun yaşamıyorum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Harita yününde Tereddüt varsa belirli periyodlarla güncellemeler Yapılıyor. Trafik bilgisi son derece doğru ve stabil.
    Kullanıma engel bir durum yok görüşümce.
    Saygılar.

• ompekacar O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

2015 planlarımız içinde Kayseri bulunuyor.

Sürüşlerden sonra değişiklikleri güncelleyeceğiz.

Teşekkürler...

Heremaps Takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,
    Tam Sürüm derken, yazılım Android için tam sürüme ulaştı. Tahminimce son betalar bunlar. Şu an ben bir sorun yaşamıyorum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Harita yününde Tereddüt varsa belirli periyodlarla güncellemeler Yapılıyor. Trafik bilgisi son derece doğru ve stabil.
    Saygılar.

Hocam zahmet olmazsa tam sürümün linkini alabilir miyim? google play ve samsung apps siteleri hariç olsun ama.onlara giremiyorum.yoksa sorun değil.
  • Hocam kolay gelsin,

3-4 ay önce Garmin 2567LMT almıştım. Bir sorunum var ayarlardan mı kaynaklanıyor. Yoksa cihazda öyle bir özellik var da ben mi bilmiyorum.
    Sorunum : Cihazın trafik özelliğini SmartPhoneLink' le beraber kullanıyorum. Çizdiğim rota üzerinde yan yolda giderken cihaz beni E-5 e sokmaya çalışıyor. E-5 te yoğun trafik var, ekran sağındaki bölüm kıpkırmızı gösteriyor. Alternatif olarak yanyolda devam edebilirim, orada hiç trafik yok ve ilerde tekrar E-5 e girme şansım var. Süreyi uzatmadan Trafiksiz rota özelliği varmı?

Ayarlar
    Hesaplama modu: Daha kısa süre
    Rotayı uygunlaştır: Otomatik

Ayarlardan mı kaynaklanıyor. Cevaplarsanız şimdiden teşekkürler.

@DD252Admin
    @makbuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mapmaker

Merhaba,

2015 planlarımız içinde Kayseri bulunuyor.

Sürüşlerden sonra değişiklikleri güncelleyeceğiz.

Teşekkürler...

Heremaps Takımı

Teşekkür ederim Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,
    Saygılar.

Hocam zahmet olmazsa tam sürümün linkini alabilir miyim? google play ve samsung apps siteleri hariç olsun ama.onlara giremiyorum.yoksa sorun değil.

https://www.here.com/download/?lang=tr-TR
    Bu olabilirmi

• Selamlar,

BURADAN indirebilirsiniz.

Saygılar.
  • Sey34 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Anlattığınız bağlamda iGO cihazlarımda benzer sorunları yaşamıştım ama Garmin cihazlarımda rastlamadım bu yönde bir soruna.

İki sebebi olabilir; birincisi Yanyol harita datasında işli olmayabilir, o nedenle sizi E5 üzerinde götürmeye -alternatif bulamadığı için- çalışabilir.
    Diğeri cihazın araç içindeki konumundan dolayı tam uydu bağlantısı kuramıyor ve bu nedenle doğru konumlama yapamıyordur.

Kendi hesabıma cevaplamam gerekirse aklıma bunlar geliyor.
  • Hocam ilginize Teşekkürler. Bahsettiğim yan yol haritada gözüküyor. Ama dediğiniz gibi haritada işli olmayabilir.

• Hocam kolay gelsin

Here map ne zaman güncellenecek bilginiz var mı?

• Sey34 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Güncelleme takvimlerinden haberimiz olmuyor ama sürekli takipte olduğumuzdan güncelleme zamanlarında Erken bilgi sahibi olabiliyoruz. Buradan da bilgikendiriyotuz herkesi.
    Saygılar.

• Teşekkürler İyi çalışmalar

• Asus ZenFone 6 Desteklenmiyor. İleride ZenFone 2 almayı düşünüyorum umarım o zamana kadar destek gelir.
  • Selam,

Harita 2015.30
    Kırklareli Üniversitesi Kayalı yerleşkesi, Kavaklı yerleşkesi ve Karahıdır yerleşkesi gösterilmiyor.
    Kırklareli üniversitesine bağlı fakülteler, Yüksekokullar, Meslek yüksekokulları ve enstitüler gösterilmiyor.

Tekirdağ
    Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi

NKÜ Araştırma ve uygulama hastanesi olarak bulunuyor. Namık Kemal olarak aratmaya başlandığında çıkmıyor.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makbuz -- 11 Şubat 2015; 12:48:04 >
  • Bugün itibariyle dünya çapında birçok ülkenin harita güncellemesi yayınlandı. Bendeki yüklü olan Türkiye haritası da güncellenenler arasında
  • Arkadaşlar,

HERE For Android için Güncelleme zamanı

http://360.here.com/2015/02/12/here-android-updated-improved/

Keyifli Navigayonlar

• makbuz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kırklareli Üniversitesi yerleşkeleri ve fakülteleri ile ilgili güncellemeler yapıldı.
    Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi isminin açık hali de database'e yüklendi.

Bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Heremaps Takımı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.