Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Arkadaşlar,

HERE For Android için Güncelleme zamanı

http://360.here.com/2015/02/12/here-android-updated-improved/

Keyifli Navigayonlar

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

Bu sürümde haritada güncellenmiş bir önceki sürümde olmayan birkaç yere rastladım
    ayrıca android cihazıma yüklediğim Here maps ilginçbir ayrıntı var rota hesplatınca
    alt kısımda kaç km paralı yol, kaç km oto yol, kaç km Tünel, Kaç km stablize yol onuda
    yazıyor.
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankaradaki alt geçitleri belirten bir simge yok alt geçite girip mi dümdüz devam etcem girmeden mi? anlayamıyorum hep 50% şansımı kullanıyorum sonuç mu?

Tabiki de yanlış
  • İzmir Konak otobüs durakları bölgesinde, Mithatpaşa istikametinden gelen araçların varyanta dönüşleri engellenmiş. Eğer varyant'a çıkmak istiyorsanız, mutlaka sahil yolundan gelmelisiniz, kırmızı dönüş, yasaklanan dönüş, sarı çizgi de izlenmesi gereken yol, kolay gelsin
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

• Lumia telefonumda bugün bakayım dedim güncelleme buldu belki duyurusu yapılmıştır

• x-calibur kullanıcısına yanıt
    Harita ve Yazılım güncellemesi var.
  • Sayın Here Maps ve forum yetkilileri
    Garmin 2567 LMT cihazını aldığımda yılda 4 defa güncelleme verileceği söylenmişti. En son harita güncellemesi Türkiye 2015.30 güncellemesi 15 Ekim 2014 tarihinde çıktı. Yaklaşık 5 aydır güncelleme verilmiyor. (Acaba verildi de ben mi göremedim.) Harita güncellemesi hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar.
  • Sey34 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Garmin cihazlar için 2015.30 harita son haritadır. Harita veri sağlayıcısı HERE Maps tarafından açıklama yapılmasını bekleyelim, burayı görüyorlar zira...
    Merhaba,

Sanıyorum bu zamanlarda gelmesi gerekiyor.

Cihaz ve güncellemelerle ilgili Garmin ile iletişim kurmanızı öneririm.

Garmin bu konuda daha sağlıklı bilgi verebilir.

Teşekkürler
  • İlginize teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  • ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME !

HERE Maps ve Mapcreator üzerinde değişiklik ve düzeltme yapılabilmesi için artık NOKIA hesaplar kullanılmayacak. HERE Üzerinde yeni kullanıcı hesabı oluşturmalısınız. Nasıl yapılacağına dair açıklama BURADA açıklanmış,

Bilginize
  • HERE for iOS Uygulaması artık yeniden Apple Store'da. Henüz Türkiye Mağazasında yayınlanmadı sanırım, yakında yayınlanır.
    http://360.here.com/2015/03/11/here-for-ios/

Hayırlı olsun ilgilenenlere.

• Bilgilendirme Amaçlı bir de link paylaşayım Türkçe Kaynak bağlamında.
    http://webrazzi.com/2015/03/11/nokia-harita-ve-navigasyon-uygulamasi-here-ios-platformu/

• Arkadaşlar
    Garmin expreste cihaz 4.70 ve harita 2015.40 güncellemeleri gösteriyor harita 5 gb yaklaşık 3 saat yükleme gösteriyor
    Selamlar,

Hepsini yüklemek zorunda değilsiniz. Bölge seçimine zaman geldiğinde Orta ve Doğu Avrupa (Türkiye Bu guruba dahil) seçiniz ve yüklemeye devam ediniz. Basecamp etkileşimini işaretlemeyiniz.

Yüksek hacimli bir SD kartınız varsa (32Gb gibi) tüm haritaları alabilirsiniz süreyi de göz önünde tutarak.

Keyifli Navigasyonlar.
  • Selamlar,

AppStore, Server sorunlarını aşmış görünüyor. iOS cihaz kullananlar HERE Navigation uygulamasını HERE - Offline Navigation linkinden indirebilirler.

Keyifli navigasyonlar
  • quote:

Selamlar,

Hepsini yüklemek zorunda değilsiniz. Bölge seçimine zaman geldiğinde Orta ve Doğu Avrupa (Türkiye Bu guruba dahil) seçiniz ve yüklemeye devam ediniz. Basecamp etkileşimini işaretlemeyiniz.

Yüksek hacimli bir SD kartınız varsa (32Gb gibi) tüm haritaları alabilirsiniz süreyi de göz önünde tutarak.

Keyifli Navigasyonlar.

Korhan Bey, siz bu işin ordinaryüsü olduğunuz için soruyorum.

Sadece Türkiye'mizin yollarında kullanmak üzere, g.ekpres'te görünen 4 güncellemeden hangilerini yüklememizi önerirsiniz:

1) nümaps lifetime europe-eu(2015.40)

2) Cihaz yazılımı 4.70

3) 24x7, 25x7, 27x7, 35x7 keyboards

4) nüvi 24x7 and 25x7 language text

Şimdiden teşekkürler

• Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Önceden de söylemiştim; Önerilen tüm uygulama güncellemesi yapılmasındoğru olur.
    Yazılım güncellemesinden kaçamazsınız. Lisan güncellemesinden kaçamazsınız. Dil dosyalarından istemediğinizi sonradan silebiliyorsunuz. Geriye harita güncellemeleri kalıyor.
    Yalnız şu olay var; iGO için de belirtmiştim, sadece Türkiye Haritası yüklenebilmeli. Nedense her firma Türkiye'yi Doğu Avrupa ile almak zorunda bırakılıyoruz. Neden 300mb yerine 2Gb veri indirmek zorunda bırakılıyoruz? Satış pazarlama veya teknik bir cevabı olmalıdır.
    Isteyenin sadece Türkiye Haritası kullanabilmesi mümkün günler dileyelim.

• Teşekkür ederim Korhan Bey kardeşim.

İlk defa bu denli kapsamlı bir güncelleme geldiği için tereddüt ettiğim için fikrinizi öğrenmek istemiştim. Aslında harita güncellemesini de(2015.40) yapmak istiyorum ama, 5,35GB'lik yüklemeye cihazın belleği kafi gelmez sanırım. Bir türlü fırsat bulup bellek kartı alamadım hala.. Siz bu yeni harita güncellemesini yaptınız mı, gerçekten de 3 saat sürüyor mu?

Türkiye haritalarının Doğu Avrupa'yla beraber alınması konusunda bir şey diyemeyeceğim. Çünkü 2507'im benim ilk cihazım; dolayısıyla bu konuya Fransızım
  • Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Ben Türkiye'nin dahil olduğu Doğu Avrupa paketini güncelledim, cihaz belleği yeterli geldi ve yükleme süresi yaklaşık 40 dakika sürdü.
    Saygılar.

• quote:

Selamlar,
    Ben Türkiye'nin dahil olduğu Doğu Avrupa paketini güncelledim, cihaz belleği yeterli geldi ve yükleme süresi yaklaşık 40 dakika sürdü.
    Saygılar.

İyi günler!

Garmin cihazlar için 2015.40 güncellemesinin içinden sadece Doğu Avrupa paketini seçmek mümkün mü yani? Tşk'ler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.