Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HERE for iOS yazılım güncellemesi yayınlandı arkadaşlar. iTunes veya Appstore uygulaması ile güncellemelerinizi alabilirsiniz.

Saygılar.
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    Tekrar Merhaba,

Rotadaki sıkıntı giderildi.

Teşekkürler
  • Selamlar,

Düzce, Batur Sitesi iç yollarından rotalama yapılıyor; Site girişi ve çıkışı izne tabi olduğundan yol tipinin değişmesi gereklidir. Hemen kuzeyindeki Yığılca Yolu Ana yoldur. Akçakoca yoluna çıkış için burası tercih edilmelidir.
    Ayrıca Akçakoca yoluna birleşim noktasında 4 yönde Kırmızı ışık vardır. (Işıklar zaten tanımlı bilgi için paylaştım)
    Saygılar.

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

• Selamlar,

Düzce, eksik yol bildiriminde bulunayım. Kırmızı ile çizilmiş bölüm Yoldur. Ana arterdir, gidiş geliş toplam 2+2=4 Şerittir, Hız sınırı 50Km/S dir.
    Bilginize,

Saygılar.

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.
  • MapCreator ile uzun zamandır düzeltme yapmaya zaman ayıramıyordum. En son bıraktığımda 56. sıradaydım.

• Arkadaşlar Garmin Here maps mi kullanıyor yoksa başarsoft haritalarını mı bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Her iki haritayı da kullanan Garmin cihazlar var. Siz diğer konu altında sormuşsunuz galiba Nüvi 52LM diye; Nüvi 52'ler çoğunlukla HERE Haritaları kullanırlar ama cihaz özelliklerini araştırmak lazım.

Saygılar.

Edit: Araştırdığınız cihaz BU cihazmıdır? Eğer evetse Navteq harita yazıyor yani yeni adıyla HERE Haritaları kullanıyor.

Bende 2407LMT olanı var; büyük şehirlerde hiç bir sorun yaşamadım. Kendi yaşadığım il biraz taşra olduğundan eksikler var ama hızlıca çözüyorlar. Bu başlık altında konuşulanları takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 20 Mayıs 2015; 16:05:59 >

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, cihaz burdaki fiyatı uygun geldi bana http://www.sanalmarketim.com/garmin-nuvi-65-lmt-66-arac-gps-sistemi/p_59017/ almak istiyorum fakat kararsız kaldım açıkcası
    Neden kararsız kaldınız? Fiyat olarak çok güzel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Neden kararsız kaldınız? Fiyat olarak çok güzel?

Here haritaları hakkında pek bilgim yok sanırım o yüzden genelde bana söylenen başarsoft haritalarının daha iyi olduğu yönünde ama bilemedim açıkcası:)
    Selamlar,

Başarsoft Haritaları güzel de o'nun da kendine göre olumsuzlukları var. Garmin cihazlar artık Başarsoft haritası kullanmıyorlar; ileride kullanıp kullanmayacakları belli değil. HERE Map (bilinen adıyla Nokia Haritalar) çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilmiş, Türkiye'deki ikinci en iyi harita tabanını içerir.
    Ücretsiz güncellemeleriniz var; diğer çok cihazda 5 yıl olarak sınırlı.
    Avrupa haritalarınız cihaznıza yüklenecek ücretsiz.

Kullanım olarak da değerlendireyim; Büyük şehirlerde hiç sorun yaşamadım, tam tersi iGO cihazımda (Başarsoft Haritalı) görünen bazı sorunların görünmediğini gördüm Trafik bilgisi olarak.

Bende Garmin 2407LMT modeli var ve aracımda sürekli kullanıyorum ve memnunum.

Cihaz donanım olarak kaliteli, aldığınızda 10 yıl kullanırsınız.

Benim görüşüm bu; tercih sizin.

Saygılar.

Ayrıca yaşadığınız şehre göz atabilirsiniz; sizi tatmin ederse neden alınmasın?
    HERE MAPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Ayrıca yaşadığınız şehre göz atabilirsiniz; sizi tatmin ederse neden alınmasın?
    HERE MAPS

Çok teşekkür ederim söyledikleriniz çok değerliydi benim için, zaten % 100 süper harita bulamayız hepsnin kusuru vardır mutlaka:) Siparişimi verdim kullandıktan sonra tekrara yorum yapacağım, sağolun ilginiz için:)
    Selamlar,

Hayırlı olsun.
    Android platformunda en güvenilir navigasyon uygulaması hangisidir?

Poileri ve haritası en güncel olanı arıyorum, yandexi beğendim, here navigasyonu deneyimlemedim.
  • Selamlar,

Android Platformundaki HERE Uygulamasını deneyiniz; ücretsizdir. Neredeyse tüm TMC içeren yazılımları denedim gerçek trafik konusunda tek geçerim. Yandex trafik sıkışıklığından sakınma sorunu yaşıyor; sakınamıyor sizi yani

Saygılar.
  • Selamlar,

Okul isimleri son birkaç ay içinde değişti hep; tavsiyem sınava gireceğiniz okulun sitesinden açık adresi alıp adres girerek gitmeniz. MEB okullarında hangi haritanın daha güncel olduğunu kestirmek zor; sürpriz yaşamayınız.

Okul adı güncel olmasa da 2 değişmez var; adres ve koordinat bilgisi. Bu iki bilgi elinizde olduktan sonra sizi hedefe götüremeyecek Navigasyon yazılımı yok.

Başarılar dilerim
    Cevabınız için teşekkürler. Peki here haritalarda (android veya Windows Phone yazılımında) koordinat bilgisini nasıl girebilirim? Sizin rehberiniz, androidden biraz değişik, kafam karıştı açıkçası. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

"Sizin" derken; firma elemanı değilim ben. Sadece sizin gibi kullanıcıyım

Koordinat bilgisi ister derece, dakika, saniye olarak; istenirse sadece derece olarak girilebilir. Enlem ve Boylam değerleridir. Cihaz bunu çevirir kendi içinde.

Bir örnek vereyim. Arama satırına 40.906277,31.179065 yazın. Ara deyin; Bakalım Düzce Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi çıkacak mı? Çıkmazsa da metre farkıyla yok yakın bir nokta elde edersiniz.

Birkaç deneme ile kolayca alışırsınız.

Kolay gelsin.
    Sizin derken çeşitli yayınladığınız Navigasyon kullanımına yönelik rehberleri kastettim .

Çok yardımcı oldunuz, teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.