Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım; ben teşekkür ederim sorununuzu paylaştığınız için. Çok kişi yapmıyor. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum bilgim dahilinde.

Derece Formatına alıştırdım ben kendimi. Klavyede derece,dakika, saniye yazmak güç oluyor. Siz hangi yöntemi benimserseniz o şekilde kullanın.

Herhangi bir harita yazılımını açın; gideceğiniz noktayı bulun tıklayın. Ya üst adres satırında koordinat bilgisini görürsünüz; o kısmı not alın, yada Google Map gibi sağ tıklayın Burası Neresi yazar, seçerseniz sol üst arama kutucuğunda yazar ihtiyacınız olan bilgiyi.

Keyifli Sürüşler
  • Merhaba, Kemer Devlet hastanesi yeni yerine taşındı. Hastane olduğu için bence çok önemli bir değişiklik. Yeni yer için düzeltilirse sevinirim.

Yeni adres linki ekledim ama site kabul etmedi. Bir de uzun link ekledim şimdi.

https://www.here.com/directions/drive/Orman-Yolu,-07980-Kemer,-T%C3%BCrkiye:36.6152856,30.550322/?map=36.6157,30.55011,17,traffic

Şimdi araştırırken farkettim, oranın adı Yeni mahalle dedeler mevkii imişhttp://kemerdh.saglik.gov.tr/tr/62/tarihce/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9unkarekoku -- 23 Mayıs 2015; 14:24:52 >

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Uzun zamandır sizden bildirim alamıyorduk.Bu yüzden sıralamadaki yeriniz düşmüş galiba

Batur Sitesi iç yollarındaki değişiklik yapıldı.Site giriş-çıkışlarına kapı kodlamları yapıldı.

İlginize teşekkürler

Saygılarımızla
    Tekrar Merhaba,

Yol database de halihazırda eklenmiş durumdaydı.

Talebiniz doğrultusunda ana alter olarak güncelledik.

Teşekkürler

Heremaps Takımı
  • Mapmaker M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Sevgili @Mapmaker,

Haklısınız uzun zamandır zaman ayıramıyordum; aile içi Vefat ve ciddi sağlık sorunları sebebiyle uzak kaldım açıkçası. Hoş düzeltmeleri MapCreator üzerinde gördüm ve gördüğüm düzeltmelere ve değerlemelere tam hız devam ediyorum. Ayrıca Mapcreator işleyişindeki sorunların da aşılmış olduğunu gördüm daha bir sevindim.

Kaldığımız yerden devam

İyi çalışmalar dileklerimle; sevgi ve saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 25 Mayıs 2015; 14:34:37 >
    Teşekkürler @DD252Admin,

Heremaps olarak kaybınız için başsağlığı diliyoruz.

Belirttiğiniz gibi Heremaps'i geliştirmeye devam ediyoruz.İnşalah daha da iyi olacak.

Tekrar hoşgeldiniz,

Sevgi ve saygılarımızla,

Heremaps Takımı
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 9unkarekoku,

Talebiniz üzerine Kemer Devlet Hastanesi update edildi.

Dilerseniz bu tarz değişiklikleri siz de MapCreator üzerinden yapabilirsiniz.

İlginize Teşekkürler,

Heremaps Takımı
  • Selam,
    Mapcreator üzerinde trafik ışıklarını görebiliyor veya belirtebiliyor muyuz?
  • makbuz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Maalesef Trafik Işıklarını göremiyorsunuz.

Eklenmesini istediklerinizi bize feedback olarak yollayabilirsiniz.Nasıl yapılacağını aşağıdaki 1-2 resimlerinde bulabilirsiniz.

Sizlerden gelen feedbackler üzerinden arkadaşlarım kontrolleri yapabilecektir.

İlginize teşekkürler,

Heremaps Takımı
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

Eklenmesini istedikleriniz derken uygulama özelliği mi?
    x konumundaki trafik ışıkları mı ?
    Bu konu üzerinden ışıkların konumunu bildirebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makbuz -- 28 Mayıs 2015; 11:18:18 >
  • makbuz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İlk resimdeki büyüteç şeklindeki işaret eklemek istediğiniz yeri gösterir.

2. resimde açılan describe your idea kısmında hangi cadde veya sokakların kesişiminde ışıkların olduğunu veya başka bir şey belirtmek isterseniz de yazabilirsiniz.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mapmaker

Merhaba 9unkarekoku,

Talebiniz üzerine Kemer Devlet Hastanesi update edildi.

Dilerseniz bu tarz değişiklikleri siz de MapCreator üzerinden yapabilirsiniz.

İlginize Teşekkürler,

Heremaps Takımı

Merhaba, MapCreator üzerinde değişiklik yapmak istediğimde galiba yetkim olmadığı için yapamıyorum.

Bu arada Adabella Pansiyon kemerin göbeğinde gözüküyor halbuki orda değil çıralıda

Yanlış adres
    https://www.here.com/turkey/kemer/accommodation/adabella-pansiyon--792jx7ps-df960497833c0375e5f8cc8354e8cf12?msg=Adabella%20Pansiyon&map=36.59475,30.56808,14,normal

Doğru adresi burası
    https://www.here.com/tur/kemer/street-square/07980-kemer--loc-dmVyc2lvbj0xO3RpdGxlPU4zNi40MDUxOSslMkMrRTMwLjQ3MDg7bGF0PTM2LjQwNTE5O2xvbj0zMC40NzA4O2NhdGVnb3J5SWQ9Y2l0eS10b3duLXZpbGxhZ2U7c291cmNlU3lzdGVtPWludGVybmFs?map=36.40519,30.4708,16,normal&msg=07980%20Kemer

• İzmirde konak buca tüneli açıldı, bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler agtr,

Araçlarımızdan birini yönlendirdik.

En kısa zamanda sürüşünü yapıp datamıza ekleyeceğiz.

İlginize Teşekkürler

Heremaps Takımı
    Selam,
    Mapcreator uygulamasında geri bildirim kısmında;
    Give feedback bölümünde bildirim yapmak istediğimde şu uyarıyı alıyorum.
    'Bu forum kapalı durumdadır, yeni öneri ekelenemez.'

Kolay gelsin.
    Tavsiyeniz üzerine o sabah nokia here haritaları kullanarak okulumu elimle koymuş gibi buldum. Bundan sonra yandex kullanmam,paralı herhangi bir navigasyona da ihtiyaç duymam. Gayet stabil ve güzel çalıştı. Hatta trafik bilgisini o kadar güzel alıyor ki, alternatif rotalar çiziyor. Tabi çizdiği rota dik bir rampa olunca, araç çıkamadı ama hemen alternatiif rota çizdi.

Yani yanlış döndüğünüz durumlarda anında alternatif rota çiziyor. Bu özelliği gayet güzel çalışıyor. Sanırım glonass gps olmak üzere tüm gps altyapılarını destekliyor.
  • Sizin adınıza sevindim
    Dilerim sınavınız da başarılı geçmiştir.
    Saygılar.
    10 gün sonra göreceğim bakalım ne kadar başarılı geçtiğini

İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

Şu özelliği de gayet güzel olmuş, belki de telefonun sensöründendir bilemiyorum, altgeçitlerden geçerken otomatikman harita gece moduna geçiyor, geçitten çıkıp tekrar aracın içi aydınlandığında da yine gündüz moduna geçiyor ve bu geçişleri çok hızlı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Haziran 2015; 14:27:30 >
  • Bir iki yolda yanlış yönlendirme daha doğrusu güncellenmemiş kavşak görünce kullanmayı bırakmıştım. Ama böyle geri bildirim yapıldığını bilmiyordum. Şimdi baktım da o kavşaklar düzelmiş Yeni dönüş alternatifini gösterir hale gelmiş. Hangi navigasyonu kullansam diye düşünürdüm hep. Here 'a bir şans daha vereceğim baya hoşuma gitti
  • Selamlar,

Yazılımın özelliğidir. Karanlık ortamda gözü yormaması açısından.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.