Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mapmaker

Merhaba,

Adresiniz Map Creator kullanımına açılmıştır.

Teşekkürler

posta adresinden bir e-posta alacaktınız. E-posta adresinizi doğrulayabilmek için mesajda yer alan talimatları lütfen takip ediniz. E-posta almazsanız hesap ayarları bağlantısından 'E-posta doğrulama'ya tıklayın ve talimatları uygulayın.

hatası alıyorum.
  • Merhaba,

Şu anda par...@outlook.com adresiniz ve şifreniz ile MapCreator'a giriş yapabiliyor olmanız gerekiyor.

Teşekkürler
  • Dün istanbul Tuzla da bir yere giderken ciddi bir yol tarifi hatası ile karşılaştım. O sırada Araç hızlı olduğu için tam yeri not alamadım. Hatayı size nasıl atabilirim?
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Tahmini iki nokta arası koordinatlarını verirseniz; aradaki olası rotalar değerlendirilir. Ekran görüntüsü de olur.
  • Kaç hafta daha çalışmanız olacak 2 hafta Server kapalı mı olur ya? Cihazı aldık güncelleyemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 7 Ağustos 2015; 10:21:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Mapcreator serverleri açık; farklı bir browser ile giriş yapmayı deneyin; ben Chromium ile sorunsuz bağlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Mapcreator serverleri açık; farklı bir browser ile giriş yapmayı deneyin; ben Chromium ile sorunsuz bağlanıyorum.

verdiğiniz linki açıyorum fakat onda sadece cihaz yazılımı güncellendi 7.70 oldu birde metin sürümü 2.30 oldu ben haritayı güncelleyemiyorum. ayrıca konya yolunda yine saçma sapan göl ortasından gidiyorum gibi gösteriyordu.
  • kuludan sonra dümdüz otoban varken yine ilçeye yönlendiriyor. Güncelleme için hala cevap vermediniz ne zaman yapabileceğiz?
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.
  • konya içinden geçmektense çevre yolu yine mantıklı olan güzergah.

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

• Mapmaker arkadaşımız artık cevap yazmıyor heralde. Ömür boyu güncelleme ücretsiz cihaz satıyorlar ama güncelleme yaptırmıyorlar. Bu da değişik bir strateji.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir Yanlışlık yapmayalım. HERE cihaz satmaz; harita verisi toplar, derler ve firmalara verir.
    Siteminizi Garmin tarafına yaptığınızda en azından doğru yere gönderme yapmış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

HERE Maps 5 Yeni Video Tutorial Yayınladı dün. Arzu eden izleyebilir.
    HERE - Youtube
  • Merhaba.Ben ne internet üzerindeki sitedeki haritadan ne de Android uygulamasından koordinatları alamıyorum.İstediğim yere tıklasam bile işe yaramıyor.Acaba başka hangi yolla elde edebilirim?
  • Arkadaşlar,

HERE Offline Navigation for iOS güncellemesi yayınlandı Appstre'da.
    v1.0.71 oldu bilginize.

Keyifli sürüşler.
  • Merhaba

haritada gösterilen göl gerçekte olmamaktadır navigasyon cihazı ise o bölgede su üzerinden gittiğimizi gösteriyor. Ayrıca mapcreator sayfasında 50 ye yakın güncelleme yaptım fakat 1 hafta geçmesine rağmen hiçbir düzeltmem güncellenmedi.
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

Merhaba ercan_wrc,

Bildiriminiz doğrultusunda göl datadan kaldırıldı.

MapCreator'a üye olduğunuz mail adresinizi kayıt ettirmişmiydiniz?Eğer ettirmediyseniz (özelden de yazabilirsiniz) bize gönderin update'e açalım.

Eğer kayıt ettirdiyseniz 10güne kadar görünecektir.

Bunun dışında Konya ile ilgili updateleri yaptık ancak heremaps'de görünmesi biraz zaman alıcak.Maalesef aynı platformu kullanmadığımız için update zamanı uzayabiliyor.

Bunun dışında güncelleme vs ile ilgili sorunlarınızı satın aldığınız firma ile konuşmanız gerekmektedir.

Ayrıca, ilginize teşekkür ederiz.
  • MapCreator'a ben normal HERE hesabından giriş yapıp geri bildirimde bulunmuştum.Bunun işleme geçmesi için ayrı bir kayıt mı yaptırmam gerekiyor?Bir de hem Android uygulamasında hem de internet sitesinden istediğim yerin koordinatlarını alamıyorum.Oraya basmam veya basılı tutmam fark ettirmiyor.Acaba koordinatları nasıl alabileceğimi anlatabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mapmaker

Merhaba ercan_wrc,

Bildiriminiz doğrultusunda göl datadan kaldırıldı.

MapCreator'a üye olduğunuz mail adresinizi kayıt ettirmişmiydiniz?Eğer ettirmediyseniz (özelden de yazabilirsiniz) bize gönderin update'e açalım.

Eğer kayıt ettirdiyseniz 10güne kadar görünecektir.

Bunun dışında Konya ile ilgili updateleri yaptık ancak heremaps'de görünmesi biraz zaman alıcak.Maalesef aynı platformu kullanmadığımız için update zamanı uzayabiliyor.

Bunun dışında güncelleme vs ile ilgili sorunlarınızı satın aldığınız firma ile konuşmanız gerekmektedir.

Ayrıca, ilginize teşekkür ederiz.
    Merhaba...bu ay basinda ekledigim bir mekan vardi ek resimde mevcuttur,,,onaylanmadi yazisini gorunce sasirdim...web adrersi telefon numarasi adresi tum bilgileri girdigim halde onaylanmamis ....isletmenin varligida ispat edilebilir ...onaylanmamasinin sebebi ne olabilir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius -- 19 Ağustos 2015; 22:08:55 >

• Stumaster kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kayıt olmak demeyelim de yetki vermek diyelim.Mail adresinizi yazarsanız size de mapcreator için yetki verebiliriz.Siz zaten kayıt olmuşsunuz.
    Aradaki fark şu oluyor.Yetki verdiğimiz kişiler bizim için güvenilir kullanıcalar durumuna geçiyor.Örneğin eğer yetkiniz varsa mapcreator üzerinde yeni çizdiğiniz bir yolu
    hemen görebiliyorsanız veya eklediğiniz bir POI hemen görülebiliyor.Aradaki fark bu oluyor.Yoksa sadece kayıt olan kişiler de bildirim yapabiliyor.
    Koordinatları almanın yolu aşağıdaki resimdeki gibi bulunduğunuz ekranın orta nokta koordinatları web adresi satırında çıkıyor.Burdan kopyalayabilirsiniz.

Teşekkürler,
    iyi günler

• tituslivius kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Emlakçıları eklemediğimiz için sanırım isimden dolayı eklenmemiş.

Bu yüzden Günal Rent A Car & Bike olarak dataya ekledik.

Teşekkürler,

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.