Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginiz için teşekkür ederim.Ben de feedback te bulunmuştum daha işleme geçmemiş sanırım.Eğer bir kaç güne kadar değişiklik olmazsa size tekrar başvururum.
  • Mapmaker M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederım destegınız ıcın....anlamak ıcın soruyorum mekqan ekleme kısmında emlakcı secenegı vardı çbuna ragmen emlak uzerıne olan fırmalar eklenemıyorum sanırım :
  • tituslivius kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Emlak ofisleri sizden ekleme talebi alınsa dahi veritabanına eklemiyor fakat ilerde gerçekleşebilecek bir güncelleme için sonradan değerlendirilmek üzere tutuluyor.

Bu yüzden seçenekler arasında yer alıyor.

Teşekkürler...
  • Selamlar,

İstanbul Anadolu yakasından Avrupa yakasında bir yere gitmek istediğimde çoğunlukla 1. Köprüden ( Boğaziçi Köprüsü) rota çiziliyor. Fakat ben 2. Köprüyü ( Fatih Sultan Mehmet Köprüsü) kullanmak istiyorum.

Here Maps de 2. köprüyü seçerek nasıl rota belirleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 24 Ağustos 2015; 13:12:24 >
  • Merhaba,

Türkçe karakter sorunu bildirmek istiyorum. Aşağıdaki ekran görüntüsündeki cadde isminde "Şehit Hamdi Pekçaliskan" kullanılmış. "Şehit Hamdi Pekçalışkan" olmalıydı.

Ayrıca sol alttaki bir harita sorunu bildir linkine tıkladığım zaman da sağ taraftaki ekran açıldı.

http://i.imgur.com/NAUs4qo.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 24 Ağustos 2015; 19:36:50 >
  • Mapmaker M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim
  • PcCopat kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Karakter sorunu düzeltildi.
    Ekrandaki anlık bir hata olmalı.Şu an için görüntüdeki gibi bir sorun yok.

Teşekkürler...
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Biliyorsun rota işlemi bulunduğunuz yerden nereye gideceğiniz,o anki trafik durumu,mesafe gibi birçok algoritmayla değişiyor ve en mantıklı olanı size sunmaya çalışıyor.
    Tersi bir işlem yapmak isteseydiniz sizden otoyolların kullanımını kapatın derdim ve sorununuz çözülürdü.
    Siz çizilen rotaya göre değil de 2. Köprüde gitmek istiyorsanız bir tavsiye olarak söyleyebileceğim: 2. Köprü yoluna doğru navigasyonu dinlemeden gidin,
    bir müddet sonra 2. köprü yolu bulunduğunuz yer itibariyle navigasyona daha mantıklı gelecek ve tekrar rota çizecektir.
    Bunun dışında maalesef köprü tercihi yapamıyorsunuz.
    Teşekkürler
  • Selamlar,

HERE Maps & Navigation Uygulaması iOS ve Android Tabanlı cihazlar için yeni sürüm yayınlandı arkadaşlar. App Store ve Google Play üzerinden güncelleyebilirsiniz.

Keyifli Sürüşler.
  • İnternet sitesindeki harita ile iki gün önce indirdiğim here uygulamasındaki harita farklı idi. Yani internet sitesi daha günceldi. Şimdi yeni surumle beraber harita da mı güncellendi uygulamada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Rotadaki sıkıntı giderildi.

Teşekkürler...
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.
  • Here maps gayet güzel diğer navigasyonlara göre üstün ancak mail bile yolladığm halde android here uyg. eski haritalar kullanılıyor.

İzmir/karabağlar/dostluk bulvarı(şehit volkan koç yiğit bulvarı) konumu güncellenmedi.Yolda yön değişiklikleri olduğu için navigsyona bakan ters yöne giriyor ve kavşaktaki

yön durumuda biraz karışık oldu ciddi kazaya sebebiyet veriyor.3-4 ayda 8-10 kaza oldu büyük küçük.Konu ile ilgilenirseniz sevinirim

Here maps in sitesinde güncel fakat uyg. eski haritalarda !!!!
    Navigasyon telefondan kullanılıyor sonuçta web sitesinden sadece yer bakılıyor biliyorsunuz.
    Sonuç olarak bu konuma acil güncelleme gerekli here maps android uyg. haritasında

• Arkadaşlar,

Arzu eden Android kullanıcıları eğer 1GB ve üzeri RAM barındıran bir cihazınız varsa, Android 4.1 ve üzeri bir alt yapıya sahipseniz ve ekran boyutunuz 4" ve üzerindeyse HERE Beta Program Gurubuna katılıp daha yeni bir sürüm ile hem test konusunda yardımcı ollabilirsiniz hem de daha yeni, ek özellikler barındıran yazılımı kullanabilirsiniz.

HERE Beta Program Gurubuna Katılmak için TIKLAYIN

Yeni özellikler BURADA anlatılmış.

Unutmadan değineyim;

*Bu program sadece Android kullanıcılarını kapsıyor. ve
    *Yazılımın henüz BETA sürecinde olduğunu ve hata yapma olasılığını da az da olsa vurgulayayım

Açıklama:
    Guruba üye olduktan sonra cihazınızda Play Store uygulamasını açın, güncelleme kontrolü yapın. Cihazınızda HERE Maps yazılımı kuruluysa yeni BETA Güncellemesini alabileceksiniz.

Keyifli Sürüşler diliyorum.

• Sorun harita mı, program mı yoksa trafik bilgisinin alındığı yer kaynaklı mı bilemiyorum ama zoom durumuna göre trafik bilgisi değişiyor.

Resimler Üsküdar Tıbbiye Caddesi'ne ait. Uzaktan sarı, biraz yaklaşınca kırmızı, iyice yaklaşınca tekrar sarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 26 Eylül 2015; 16:33:19 >

• Konya yolculuğum sırasında kullandım.
    gayet başarılı bir uygulama tavsiye ederim

• Ev adresi girmek için kısayol var mı bulamadım ben.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Ev adresinizi girmenin en kolay yolu; evinizdeyken konum bilgisini EV ismiyle kaydetmektir. Yada Evinizin koordinat bilgisini öğrenip arama çubuğundan aratıp eklemek. Tam adres olarak da yazıp aratabilirsiniz.

Bu işlemiwww.here.com üzerinden üyelik kaydı tamamlayarak yapabilirsiniz; mobil cihazınıza otomatik olarak gelir. Yada yine cihazınızdaki HERE Maps uygulaması üzerinden Favori ekleyerek aynı sonuca ulaşırsınız.

Saygılar.
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İzmir de belirttiğiniz bölgedeki değişiklikler tamamlandı.

En güncel haritamız here.com da bulunuyor.Bunun dışındaki platformlarda da güncellemelerin hızlandırılması için çalışmaktayız.

Teşekkürler...
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Peki cihazlardaki en son sürüm 2015.06 sürümü mü? Web sitesindeki haritayla android cihazımdaki harita farklı çünkü.
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Sürümler farklılık gösterebilir; iki mesaj yukarıda sayın @Mapmaker'in açıklamasında da belirtilmiş.

quote:

En güncel haritamız here.com da bulunuyor.Bunun dışındaki platformlarda da güncellemelerin hızlandırılması için çalışmaktayız.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.