Bildirim
HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konyada son zamanlarda baya ilerleme var maşallah diyordum. Demekki size de teşekkür etmemiz lazımmış :) Konya'da çoğu göbekte göbeğe girmeden önce u dönüşü sağlayan yerler çoğu haritada yok. Here.com da çoğu göbeğin doğru olduğunu görünce baya hoşuma gitti. Umarım Android cihazlara gelir bir an önce son güncellemeler. Baya değişiklik var Konya'da :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler Halilowich...
Umuyorum en kısa zamanda yansıyacaktır diğer platformlara da... -
Wp Platformuna here maps harita guncellemesi cikmistir... -
quote:
Orijinalden alıntı: tituslivius
Wp Platformuna here maps harita guncellemesi cikmistir...
iOS Platformu için de geldi bugün; HERE Uygulamasını çalıştırıp Haritalar kısmından Türkiye haritasını indirebilirsiniz.
Harita boyutu 606Mb olup Wifi üzerinden indirmenizi salık vereceğim.
Keyifli sürüşler. -
Hayrola hocam ios a mi donduk ? :) -
Hepsine bulaştık işte bir kere; iOS, Android, WindowsPhone... :) -
Hayirlisi olsun Hocam -
Merhaba,
Belirttiğiniz durumları ben de telefonumda ve here.com da denedim ancak bu tarz bir hata göremedim.
Anlık bir değişime denk gelmiş olabilir diye düşünüyorum.
Ama durumu ben yine yurt dışındaki ekibimize raporladım.Bir düzeltme veya açıklama getirirlerse sizinle de paylaşacağım.
Teşekkürler -
Merhaba,
Konak-bornova hattının kontrolünü tamamladık.
Bunun dışında gönderdiğiniz 1 ve 2 numaralı resimlerdeki düzeltmeleri yaptık.
Sadece 3 numaralı resimde gönderdiğimiz resimdeki İnönü Caddesi ve Mithatpaşa Caddesi arasında tek yön değişikliklerinde birkaç düzeltme yapılmış.
Ancak alanın tamamı için tek yönler konusunda bize mapcreator'dan işaretleme yaparak yardımcı olabilirseniz seviniriz.
Teşekkürler... -
Tabiki, denk geldikçe tek tek bildiririm, bu bahsettiğim tek yön olayı android here uygulaması içün. Hızınız için teşekkürler
Merhaba..
2013 vw golf7 sahibiyim.Aracımda orijinal 8" discover navi pro var. 2 yıldır her yolu denememe rağmen güncelleme yapamadım.
Navigasyonum sadece Türkiyeyi kapsıyor. Farbrikada araca takılmış olsa dahi ithalati için harita genel müdürlüğünden uzun süren bir izin gerekiyor.
Avrupa kullanıcısı 2 yıldır içinde Türkiyeninde olduğu 5 yeni güncellemeyi ( 17 gb navteq)ücretsiz yükleyebilmesine rağmen
benim aracım bu güncellemeyi kabul etmiyor.
En son çare bu güncellemeyi yapmakla sorumlu distrübitör doğuş otomotive başvurdum.
Bana 3-4 ay içerisinde araca özel lisansla bu güncellemeyi almanyadan getirtebileceklerini söylediler ve 1300 tl para istediler.
Benim sistemim 2013 ten sonra Türkiyede olan hiçbir değişikliği görmüyor.
Bu Navigasyon ve medya sisteminin çıplak fiyatı 10 bin tl nin üzerinde.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
-
Selamlar,
Kavşak Hatası Bildiriminde bulunmak istiyorum.
Yeni Bir kavşaktır; Hastane bağlantısı olması sebebiyle acilen düzeltilmesi önem arzeder. Mevcut (D655) ana yol bağlantısı alt geçit olarak görünüyor. Normal kavşaktır, trafik ışıkları vardır.
Hastane Caddesinden sağa Akçakoca yönüne dönüş, sola Düzce yönüne dönüş ve Düzce yönünden tekrar Düzce Yönüne (U Dönüş) imkanı vardır.
İyi çalışmalar dileğimle. -
Merhaba,
Kavşak düzeltmesi ivedilikle tamamlandı...
Teşekkürler... -
-
Kanyon Park Veri tabanına eklendi.
Teşekkürler... -
-
Arkadaşlar samsung e5 telefonuma here map indirdim ardindan çevrimdışı kullanmak için Türkiye haritasini indirdim. Konumla ilgili bütün ayarlara izin verdiğim halde telefon internet yokken konumumu bulmuyor malesef. Ayrica gps açık ve cevrim disi kullanima ayarli uygulama. Arkadaşım lg g3 telefonuna yükledi onda bir sorun yok nedense. Sorun neyden kaynaklaniyor olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lizard1
Herkese merhaba,
Arkadaşlar görüyorum ki Donanımhaber'de birçok Here Maps sevdalısı var ..Bildiğiniz gibi Map Creator uygulaması sayesinde Here Haritaları'nda eksik veya güncel olmayan yolları,noktaları ve mekanları düzenleyebilirsiniz.Here Map Creator sitesine üye olup üye olduğunuz mail adresini bana iletirseniz hesabınızı harita düzeltmeleri için yetkilendirebilirim,Böylece Here Türkiye Haritası'nda düzeltmeleri kendiniz yapıp daha hızlı bir şekilde Here Türkiye ekibinin kontrolüne gönderebilirsiniz.Ayrıca Map Creator ile ilgili her türlü sorununuza elimden geldiğince yardım etmeye hazırım...
Size mail adresimi PM olarak attım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X