Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Lizard1 isimli arkadaşımızdan mail adresinizi aldık Map Creator güncellemesine açtık.
    Köprü yapımı bittiğinde mapcreator dan ekleyebilirsiniz.Biz de kontrolünü sağlayıp hemen database'e aktararırız.

İlginize teşekkürler,

Heremaps Takımı
  • ompekacar O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ankara takımımıza durumu ilettim.Takibini sağlayacaklar.
    Dilerseiz siz de Map Creator uygulamasıyla bize kavşakların çizimi konusunda yardımcı olabilirsiniz.

İlginize Teşekkürler,
    Heremaps Takımı
  • 3500 düzenleme değişiklik bildirdim Konya için. Dünyada 1189.sıradaymışım. Takip ediyorum değişiklikleri. Bir çoğunda bir sonraki haritada yer alacak notu düşünmüş. Diğerleri de onay aşamasında yazıyor. Bu sistem gerçekten güzel. Gezinirken gözüme çarpan değişiklikleri map creator üzerinden ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akskon -- 14 Kasım 2015; 11:09:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akskon

3500 düzenleme değişiklik bildirdim Konya için. Dünyada 1189.sıradaymışım. Takip ediyorum değişiklikleri. Bir çoğunda bir sonraki haritada yer alacak notu düşünmüş. Diğerleri de onay aşamasında yazıyor. Bu sistem gerçekten güzel. Gezinirken gözüme çarpan değişiklikleri map creator üzerinden ekliyorum

Teşekkür ederim bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
    ve ayrıca Here haritası ile ilgili diğer sitelere burasını tavsiye ediyorum
    yeni yerlerin bildirimlerinin yapılması için.
    Kolay gelsin
  • benim tespit ettiğim noktalar sitesindeki haritada hep düzeltilmiş, sorun şu ki, site güncel, yayınlanana haritalar baya geriden geliyor. keşke online çalışsa
  • İlginize teşekkürler Arkadaşlar...

@agtr: umuyorum bahsettiğiniz gibi yapılan güncellemenin anında tüm cihazlara entegre olması çok uzak değildir.
  • Merhabalar
    Enson ekleme yaptığım yerleri gösterir Here Map Craator girirş yaptığım resimleri ekledim
    kolay gelsin
     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

• ompekacar O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Here Map Creator da üyeliğiniz aktiftir ve update yapabilirsiniz.

İlginize Teşekkürler,

Heremaps Takımı
  • İstanbul için bir "müjde" verme zamanı geldi sanırım.

Transit (Ulaşım) Haritaları...

Bilgi İçin...

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    bu ne hocam, trafi gibi mi çalışacak here?
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor
  • Swarm & Foursquare & HERE Maps Uygulamalarının iOS Tabanlı Cihazlarda kombine Kullanımı.

Arkadaşlar, iOS Platforumda denenmiştir; iPhone ve iPad üzerinde sorunsuz çalışıyor. Arzu edenler bu kombinasyonu kullanabilir. Tamamen ücretsiz navigasyon ve trafik bilgisi içerdiğinden paylaşıyorum.

Keyifli sürüşler

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 22 Kasım 2015; 15:40:10 >

• güzel konu takip
  • Selamlar,

HERE Maps Mobile uygulaması 2 platform için Güncellendi arkadaşlar.

Android Sürüm: 1.1.10045
    IOS Sürüm: 1.0.80

Keyifli sürüşler.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Bir de harita güncellemesi gelse süper olacak

Baya değişiklik var çünkü yaşadığım bölgede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Bu defa Facebook ve HERE Uygulaması entegrasyonuna bakalım; çünkü bu iki uygulamayı da birlikte kullanmak mümkün.

Keyifli Sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 16 Aralık 2015; 21:03:18 >

• Merak edilen bir konuydu;

Google Maps ve HERE Maps Uygulamalarının Offline Modunda karşılaştırması.

Bilgi için paylaşıyorum.

Comparing Google Maps and HERE Maps offline
  • Map creator'da yetki verildikten sonra yaşadığım bölgede birsürü değişiklik yaptım. Yaptığım güncellemelerin yavaş yavaş asıl haritaya aktarıldığını gördüğümde yaşadığım tatlı ufak sevinci anlatamam Kullanıcılarıyla iç içe beraber çalışan böyle bir platform inanın büyük bir nimet biz kullanıcılar için. Umarım bu birliktelik bu sekilde devam eder. Bu imkanı sağlayanlara çok teşekkür ediyorum Ah bir de mobil harita güncellemeleri eş zamanlı olsa her şey süper olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz @Halilowich
  • Selam,
    Lüleburgaz şehir içinde birçok değişiklik var.
    Yeni açılan alışveriş merkezi
    Şehir içi ana caddelerin trafiğe kapanması
    Birçok önemli noktanın güncellenmesi gerekiyor.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.