Şimdi Ara

Hergün 100 mekik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce akradaslar mekik cekmeye baslıcam sabah hergün 100 ne gibi yararları veya zararı olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde 100 Mekik Çekmenin Faydaları

Düzenli olarak günde 100 mekik çekmek, genel sağlığınız ve zindeliğiniz için çok sayıda fayda sağlayabilir. İşte her gün 100 mekik çekmenin bazı potansiyel faydaları:

• Karın Kaslarının Güçlenmesi: Mekikler, karın kaslarını hedefleyen bir egzersizdir ve düzenli olarak yapıldığında karın kaslarının güçlenmesine yardımcı olabilir.
    • Bel Ağrılarının Azaltılması: Güçlü karın kasları, omurgayı desteklemeye yardımcı olarak bel ağrılarını azaltabilir.
    • Postürün İyileştirilmesi: Mekikler, duruşu iyileştirmeye ve omurganın hizalanmasını desteklemeye yardımcı olabilir.
    • Metabolizmanın Hızlanması: Mekikler, kalori yakmanıza yardımcı olabilecek bir egzersizdir ve düzenli olarak yapıldığında metabolizmayı hızlandırabilir.
    • Vücut Yağının Azaltılması: Mekikler, vücut yağını azaltmaya yardımcı olabilecek bir egzersizdir, özellikle de sağlıklı bir diyetle birleştirildiğinde.
    • Ruh Halinin İyileştirilmesi: Egzersiz yapmak endorfin salgısını tetikler ve bu da ruh halini iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Önemli Notlar:

• Herhangi bir yeni egzersiz programına başlamadan önce bir sağlık uzmanına danışmak her zaman önemlidir.
    • Mekikleri doğru formla yapmak önemlidir. Yanlış form, yaralanmalara yol açabilir.
    • Düzenli olarak mekik çekmek en iyi sonucu verir. Günde 100 mekik çekmek, zamanla karın kaslarınızı güçlendirmeye yardımcı olacaktır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hergün çekme 2 günde bir çek unutma ki kaslar dinlenirken gelişir.
  • hafif göbek var eritmem lazım :)
  • mekik çekerek göbeğini eritemezsin. Bölgesel kilo verme diye bir şey yoktur. Diyet yapmalısın yanında egzersiz bi de.
  • aynı hareket kas gelişimini tek yönlü yapmakla beraber, rutin oldugunda gelişme yavaşalr ve sonunda moral bozukluğu ile beraber sonuc zor elde edilir.

amaç cok yapmak değil rutin bir şekilde farklı bölgeleri zaman zaman uyararak yavaş ama net sonuc almak.

aynı bölgeyi ard arda 2 gün çalıştırmak yorar, @kadir71 in dediği gibi dinlendirerek sonuca daha hızlı varırsın.

• 4 Aydir BB Yapiyorum.Sana Şunu Söyleyebilirim Dinlenme + Beslenme + Düzenli Çalışma = Sonuc Ortada.
  • Baştan 10 la filan başla sonra artırırsın hemen 100 le başlanmaz öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftada 1 kere banyo yapıyorum
    13 yıl önce açıldı
    günde kaç şınav, kaç mekik?
    14 yıl önce açıldı
    Hergün 15 km Yürümek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bende biraz göbek var kilomdan memnunum sadece göbeğim gitsin istiyorum. Napabiliriz bu durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Beyler bende biraz göbek var kilomdan memnunum sadece göbeğim gitsin istiyorum. Napabiliriz bu durumda?

Bu sene aynı sorun bendede oldu.
    Önce göbeği eritip kilo vericem, sonra bol protein alıp verdiklerimi koldan omuzdan alıcam çalışıp
    Başka bir yöntem varsa iyi olur ben böyle yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Baştan 10 la filan başla sonra artırırsın hemen 100 le başlanmaz öyle

+1
  • Bendede çok pis göbek var bi 20 kg vermem lazım diyete başladım günde 50 mekik spor salonuna gidecem bide başka napayım ekmeği şekeri kestim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.