Şimdi Ara

Hergün Farklı Bir Kadınla/Erkekle Olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hergün Farklı Bir Kadınla/Erkekle Olmak

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2014)
Giriş
  • Başlıkla dikkatinizi çekebildiysem lütfen ankete katılın,(kadınlar için de aynısı geçerlili,sadece karakter kadın olduğu için erkek gözüyle yazdım)...

X-Men de yer alan Mystique* isimli karakter gerçekte sizin karınız olsa ve her cinsel birlikteliğiniz sırasında ondan farklı bir kadının silüetinde olmasını isteseniz; buna aldatmak diyebilir miyiz ?

Bu soru sizin sevdiğiniz kişiyi ne/kim olarak gördüğünüzü gösteriyor...

Bknz kendisi: Hergün Farklı Bir Kadınla/Erkekle Olmak

• Çok ilginç ve mantıklı bir fikir. Mystique he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu onun yapisinda ise normal bisi. Sen surekli iliski oncesi ayni kiyafetlemisin veya hic eglenemk icin yeni seyler denemezmisin. Dogasinda olan bisi ise yadirganmaz

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Kıyafet değiştirmekle ve aparatlar takmakla bir tutulamaz bence, partnerini tamamen değiştiriyorsun yahu.
  • düşündürdün kardeş.

ben olsam özgüvenli olması için sadece orjinal haliyle olmasını isterdim. ayrıca eşinle bi samimiyet vardır. farklı silüetteyken biraz tedirgin gibi olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 26 Aralık 2014; 1:51:47 >
  • şimdi bu ilk orjinal halini tamamen kaybedip mi diğer forma dönüyor yoksa eski haline dönebiliyor mu? film olduğuna göre muhtemelen dönebiliyordur..
  • Her seferinde vücudu tamamen değişiyor, senin isteğine göre.Önemli olan eski haline dönebilir mi falan değil zaten,böyle bir şeyi denemek istemem aldatma olur mu? bu

@Fernando!

• ben hergun farkli bi erkekle yatiyorum fakat esime bagliyim birsey degismiyor sex bir ihtiyactir sadece. hergun papaz pilav yemez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sun-Of-A-Beach

Her seferinde vücudu tamamen değişiyor, senin isteğine göre.Önemli olan eski haline dönebilir mi falan değil zaten,böyle bir şeyi denemek istemem aldatma olur mu? bu

@Fernando!

olmaz yaw bence manyetizmanın cevabına katılıyorum aldatma olmaz.. sonuçta bütün insanlarda aynı özellik olsaydı birbirine bağlanma karakter odaklı olurdu dış güzelliğe bağlı değil..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.