Şimdi Ara

Hergün tavuk gögsü yemekden midem bulandı tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize iyi günler arkadaşlar ve hocalar hergün haşlama tavuk gögsü 300 400 gr tavuk gögsü yiyiyorum artık midem bulanıyor tavuk gögsü yemekden yanına sos karabiber gibi şeyler eklesemde sıktı artık gögsü kızartma olarak kızartıp yesem protein olarak bi düşüş filan yaşarmı veya ne şekil pişirip yersem daha faydalı ve tadı iyi olur gibisinden tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venüsdeki Limon Ağacı -- 11 Mart 2014; 16:23:42 >



  • Venüsdeki Limon Ağacı V kullanıcısına yanıt
    ben az yağda biraz haşlıyorum.kırmızı biber ve kekik atıyorum.biraz pembeleşince alıyorum.tam kızartmıyorum.yumuşak oluyo.tadı da güzel.
  • Hindi göğüs deneyebilirsin, tadı beyaz et kırmızı et arasında degişik. Ben çok sıkılınca biraz hindiye kayıyorum sonra tekrar tavuğa dönüyorum.
  • kızartıp yiyebilirsin degerlerde dusme olmaz
  • Pisirme seklin cok farketmez, spray yag kullanarak tavada kizartma tarzi yapabilrsin. Eger direk baska sekilde protein almak istiyosan Ton baligi, Somon, Hindi Gogus iyi alternatiflerdir. Tavuk gogsunu bir gece onceden marine edip sonraki gun firinda yaparsan cok guzel olur tadi. Eger bulk yapiyorsan haftada bikac kere biftek iyi gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bariseray -- 11 Mart 2014; 20:35:27 >
  • DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE PİŞİR BUHARDA PİŞİR BUHARSIZ PİŞİR BİMDE KIYMA VAR ONDAN YEE BUT SARMA YEEE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niye yumurta yiyemiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.