Şimdi Ara

Hergün Yeni Bir Cümle Kalıbını veya Kelime Grubunu Örnekleriyle Birlikte Paylaşıyorm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
78
Favori
19.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    testyourvocab.com
    Test your vocab - How many words do you know?
    http://testyourvocab.com/result?user=3676730

4510 kelime biraz az ama olsun kendimi hergün sözlük okuyarak geliştirebilirim.
    Birde english milf bulsak

• arkadaş yokken ben ek yapayım

on behalf of someone (birisinin adına*)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok güzel, eline, yüreğine, emeğine sağlık değerli kardeşim..
  • Konu aşağılarda kalmış, arkadaşlar faydalansınlar, konuyu güncelledim.
  • Güzel konu bir şeyler öğrendim bende

Bu arada bizim de bir katkımız olsun ''by the way'' bu arada demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Güzel konu bir şeyler öğrendim bende

Bu arada bizim de bir katkımız olsun ''by the way'' bu arada demektir.

Teşekkürler. in the mean time ve synonimlerinin arasına ekledim
  • Ben de hazırlıktayım daha ekleyeceklerin varsa hemen ekle de hocam son anlara kalmasın Ama çok güzel hazırlamışsın valla güzel tekrar oldu ayrıca yeni öğrendiklerim de oldu güzel oldu

• güzel konu olmuş vaktim olunca okurum hepsini, takip
  • takipteyim bende güzel konu
  • Takipteyim, güzel faydalı bir konu olacağı kanısındayım. Kendi adıma teşekkür ederim
  • Konu çok faydalı. Takipteyim
  • Çok iyi olmuş. Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık
  • Takipteyim. ve bi şey rica etmekteyim;http://forum.donanimhaber.com/m_91384150/tm.htm bi el atsanız.
  • All the more reason (to/for)

All the more reason for (doing something) and All the more reason to (do something)

Bir işi yaparken o işin nedeninin veya sebebinin bir başka işin yanında daha baskın çıkması durumunda kullanılan kalıp.

Bill: I don't do well in calculus because I don't like the stuff. Father: All the more reason for working harder at it.
    Bob: I'm tired of painting this fence. It's so old it's rotting! Sally: All the more reason to paint it.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

All the more reason (to/for)

All the more reason for (doing something) and All the more reason to (do something)

Bir işi yaparken o işin nedeninin veya sebebinin bir başka işin yanında daha baskın çıkması durumunda kullanılan kalıp.

Bill: I don't do well in calculus because I don't like the stuff. Father: All the more reason for working harder at it.
    Bob: I'm tired of painting this fence. It's so old it's rotting! Sally: All the more reason to paint it.

Neden ile sebep ayni anlama gelen iki kelime zaten. Nedeninin veya amacinin demek istediniz sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 12 Temmuz 2014; 9:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

All the more reason (to/for)

Neden ile sebep ayni anlama gelen iki kelime zaten. Nedeninin veya amacinin demek istediniz sanirim.

aynen

• up
  • Takip listesine ekliyorum sağ ol
  • Bender, y u not share anymore ? Xdd
  • Allah razı olsun hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.