özellikle kpss ve öss konu anlatımı olan sitelerden bilgisayarıma bu videoları indirip kaydetmek istiyorum ama bir türlü indirme yapamadım aranızdan bana yardımcı olan olursa beni çok sevindirmiş olur.Çevremde benim gibi kpss ve öss için dershaneye gidemeyen birsürü genç var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bildiğiniz iyi ders video siteleri varsa onları da yazabilirseniz çok iyi olur.
kardeş bende kpss ve ingilizce görsel anlatım cleri var istersen uygun fiyata sana satabilirim
orbit ya da idm ile sorununu çözebilirsin.
arkadaşlar teşekkürler ama bu dediklerinizi denedim olmadı cumpas arkadaşım sende sağol şuan durumum yok:(
OZAMAN ARKADAŞIM BEN SANA YARDIMCI OLACAĞIM CryptLoad_1.1.3 BU PROGRAMI GOOGLEDE ARAT İNDİR BU BPROGRAM RAPİDSHAREDEKİ indireceğin onlarca adresi kopyalaıp yapıştıyorsun o kendisi sırasıyla indiriyor sen karşısında çayını iç keyif yap artı şu linke bir bak aradığın burda sanırım http://www.uyurgezer.net/bil-iq-oss-tam-egitim-seti-255-vcd-full-download-bedava-free-t96711.html ben kpss zedeyim sen bari olma