Şimdi Ara

Herhangi Bir Telefondan Çağrı İle PC'nizi Açıp Kapatmak Artık Mümkün! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
44
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo_123

güzel paylaşım olmuş

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

t

Alıntıları Göster
    GERÇEKTEN SÜPER BİŞEY OLMUŞ ANCAK ŞUNU DEMEM GEREKİRKİ BİRAZ ZAHMETLİ BİR İŞE BENZİYOR AMA GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: QroniqWaka

GERÇEKTEN SÜPER BİŞEY OLMUŞ ANCAK ŞUNU DEMEM GEREKİRKİ BİRAZ ZAHMETLİ BİR İŞE BENZİYOR AMA GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ

Yorumun İçin Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Emegine saglik ama ethernet karti takili ile logmein.com dan bilgisayar kapali olsa bile acabiliyorsun bir kac ayar yapip.

Neyse onu bunu birakalim da mesela bir arama ile yangin cikartabilir misin bu devreleri yanlis vb baglayarak.

Yangın mı Hiç sanmıyorum
  • quote:

t

Alıntıları Göster
    evden uzakta pc den dosya alma gibi bir ihtiyacımız olursa telefonda açıp telefonla gerekli dosyayı alabiliriz ama bu sistem çalışan adama yarar daha çok.
  • quote:

t

Alıntıları Göster
    Güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Benim aklıma gelmişti ama çok gerekli görmedim. Hattı açık tutmak gerekecek falan.

hatta 8 ay 29 günde bir 5 lira yüklemek pek sorun olmayacaktır sanırım.
    Telefonun titreşimini kapatmak gerekir, çünkü kasa içerisine bantladığımız telefon titrerken gürültü yapabilir.
    Ayrıca zil sesini sessiz bir mp3 yaparsanız, telefonun çaldığını kimse duymaz ancak hoparlör yine de devreye girer.
    Telefonun şarj işlemini de, kasa içerisinden USB ile halledebilirsiniz.
    Ayrıca telefon çaldığında sesi kulaklığa da ileten bir telefonunuz var ise, telefonun içini açmadan kulaklıkla da yapabilirsiniz.

Kulaklıkla nasıl yapılacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

Benim aklıma gelmişti ama çok gerekli görmedim. Hattı açık tutmak gerekecek falan.

Telefonun titreşimini kapatmak gerekir, çünkü kasa içerisine bantladığımız telefon titrerken gürültü yapabilir.
    Ayrıca zil sesini sessiz bir mp3 yaparsanız, telefonun çaldığını kimse duymaz ancak hoparlör yine de devreye girer.
    Ayrıca telefon çaldığında sesi kulaklığa da ileten bir telefonunuz var ise, telefonun içini açmadan kulaklıkla da yapabilirsiniz.

kulaklığın içini açıcaksınız. kulaklık hoparlörüne elektirik sağlayan kabloyu power'a bağlayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pwaux

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

kulaklığın içini açıcaksınız. kulaklık hoparlörüne elektirik sağlayan kabloyu power'a bağlayacaksınız.

Alıntıları Göster
    Oturdum uraştım ve yaptım sıkıntısız çalışıyor, yeni bir hat alacağım bu sistemi sürekli kullanmayı düşünüyorum.

Teşekkürler OnurYurteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atadn -- 20 Ekim 2012; 22:51:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Oturdum uraştım ve yaptım sıkıntısız çalışıyor, yeni bir hat alacağım bu sistemi sürekli kullanmayı düşünüyorum.

Teşekkürler OnurYurteri

Ne demek hocam. Sizede sistemin çalıştığını ve bana güvenerek yapıp herkese örnek olduğunuz için teşekkür ederim

Resimlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

quote:

Teşekkürler OnurYurteri

Ne demek hocam. Sizede sistemin çalıştığını ve bana güvenerek yapıp herkese örnek olduğunuz için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    takip

• quote:

quote:

Teşekkürler OnurYurteri

Alıntıları Göster
    Resimler

• quote:

t

Alıntıları Göster
    tebrikler devamını beklerm
  • quote:

t

Alıntıları Göster
    Mesajım kalsın
  • quote:

Resimler

Herhangi Bir Telefondan Çağrı İle PC'nizi Açıp Kapatmak Artık Mümkün!

Konuya ekledim hocam. Çok Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: muro336

tebrikler devamını beklerm

Teşekkür ederim.
  • quote:

t

Alıntıları Göster
    saatli bomba düzeneğimi öğretiyorsunuz millete :)))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

saatli bomba düzeneğimi öğretiyorsunuz millete :)))))))

Alıntıları Göster
    Olmadı, yapamadım. Bu akşam telefoncudan eski bir nokia telefon aldım. Kasanın powerından bir çift kablo çıkardım. Kabloları birbirine değdirince olması gerektiği gibi bilgisayar açılıp kapanıyor.
    Ancak bu iki kabloyu telefonun hoparlörüne veya titreşimine ait iki ucuna değdirdiğim anda yine bilgisayar açılıyor. Nerede hata yaptığımı bulamadım var mı bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

Teşekkürler Mesut Çevik

http://twitter.com/mesutcevik/status/259006194528706560

Merhaba Arkadaşlar,
    Konuyu doğru bölüme mi açtım bilmiyorum ama sizlere başlıkta bahsettiğim gibi bir telefon çağrısıyla PC'nizi nasıl açıp kapatacağınızı göstericem.

Bize gerekli olan şey eski bir telefon.

İçini açalım.

Seçtiğim telefon kızaklı bir model olduğundan içini açmak tam bi işkence. Bu tür telefonlarda çıkartabildiğiniz kadar parçayı çıkartın. Bazı vidalar alt kısımlarda oluyor.

Üst kısmıda açalım.

Karşımıza Hoparlör ve titreşimi sağlayan parça çıkıyor.

Şimdi bunlardan birinden paralel bir devre çıkartın. (hangisi olduğu ve paralel olup olmadığı fark etmez fakat hoparlörü öneririm.)

Arkadaşlar telefon swap ile ekran,hoparlör vs. iletişimini sağlayan kablolara dikkat edin.

Çıkarttığımız devreyi Pc'mizin power tuşuna paralel olarak bağlayalım.

(Resimlerdeki Pc'me bağlamadım henüz fakat eski pc'mde denedim :D)

Telefonumuzun hoparlörünü power a bağladıysanız tercihlerden Mesaj uyarılarını kapatın(Gelen bir mesajla PC'nizin açılmasını istemezsiniz :) titreşimide isterseniz kapatabilirsiniz.

Titreşim parçasından paralel devre aldıysanız gelen çağrılarda titreşimi açın. Aynı şekilde titreşimle mesaj uyarılarınız kapatın.

Eveet bu ayarlarıda yaptıktan sonra telefonumuzun şarj yiyecek görevleri kapatın (Varsa3G, Edge vs. ) Sakın Hatsız a filan almayın :D :D

SIM takıyoruz. Bataryasını takıyoruz.

Vee sisteminiz hazır.

Yaptıklarımızı açıklayacak olursak;

Başka telefondan powera bağlı olan telefonu aradığınızda telefon kendi görevini yaparak zil sesini çalması için hoparlöre akım vericek paralel çıkardığımız devre ile akımın powera ulaşmasını ve Pc'nizin açılmasını sağladık. İsterseniz PC'nizin fiziksel power tuşunu kullanım dışı haline getirin. Pc'nizi açmak isteyen sizden ZORUNLU OLARAK izin istesin :D
    Nasıl kapatacağınız durumunu zaten ben söylemeden anlamışsınızdır.
    Power'a bağlı telefon'a uzun bir çağrı yapın ve kapansın (Tıpkı fiziksel tuşa uzun süreli basarak kapatmak gibi)

Yapmaya çalışıp telefonumu acmayı denedim ve geri düzeltemedim telefon bozuldu ve babam beni dövdü int cafeden yazıom allah ...... versin senin

Hocam dediğinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Yapamayacaksan niye açtın. Kendi bilgini tartamadın mı. Eski telefon dedik o kadar.

Şaka tabikide :D gerçek mi sandın

• quote:

t

Alıntıları Göster
    zor ve gereksiz eve gidince üstümü çıkarıp modem açılasıya kadar zaten açılıyor laptop zaten
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.