Arkadaslar sorum biraz teknik yardıma girmiyor ama soracak bölüm bulamadım. Benim istedigim uzun zaman önce tanıştıgım bir arkadaşımın mail adresini kaybettim. Tabi bu sırada telefon numarasınıda fakat ismini vs. gibi bilgilerini biliyorum. Ben bu arkadaşımın mail adresini bulabilirmiyim. Bulabilirsem o nasıl olacak yani herhangi bir mail saglayıcının bu şekilde bir arama motoru varmı.Mail Adresi hotmail yada mynet'te idi sanırım. Şimdiden teşekkerler Saygılarımla...
elindeki tum bilgileri google da aratsan belki ulaşabilirsin... eger arkadaşın o email adresiyle kayıt olduysa bi yere... belki kullanıcı adı falan çıkar forumlarda ya da herhangi bi ziyaretçi defterinde falan... umarım bulursun...
ben google sayesinde 15 yıldır görmediğim ilkokul arkadaşımın email adresine ulaşmıştım... çocuk benden mail alınca acaip takdir etmişti çabamı... :) dumur...
ICQ da falan arat oralarda bulabılırsın bırde msn messengerde arat ismıne uygun olanları sonrada onlarmı dıye mail at bakarsın bır tanesı benım der.
evet ıcq ve google iyi bi cozum birde ismini falan biliyorsan telefon numarasını bulabilirsin telsim ve turkcellden
liv tyler da baya iyi poz vermiş... inşallah bu gece rüyama girer... :)
Bu msn messengerde aratmak nasıl olacak birde turkcell ve telsim telefon numaralarını öğrenme sadece müşteri hizmetlerindenmi yapılıyo sayfalarından bulamayızmı bu numaraları
coopernic 2000 2001 2002 ... (her yıl değişik bi adla çıkıyor-en son cıkan ücretlidir) diye bi program var çok harika heralde ondan bulabilirsin