Şimdi Ara

Herkes Açıklama Bekliyor Siz Mesaj Siliyorsunuz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa siz ne biçim modsunuz. Herkes sizden 160 sayfalık bir kulüp topiğini ne gibi bir sebeple sildiğinize dair bir açıklama istiyor. Siz olayı örtbas etmeye çalışıyorsunuz.

Bu mu sizin DH üyelerine olan saygınız!!!!!!!

• Katılıyorum.İnsanların sebebini anlamadıkları şeyler için sorduğu bir soru kelimesi vardır.Neden?Bir cevap verecek yeterlilikte bir mod yok mu koskoca dh de?
    Topicimizi geri istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 30 Aralık 2007; 16:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

Katılıyorum.İnsanların sebebini anlamadıkları şeyler için sorduğu bir soru kelimesi vardır.Neden?Bir cevap verecek yeterlilikte bir mod yok mu koskoca dh de?
    Topicimizi geri istiyoruz.
    Örtbas edilmeye çalışılan bir şey yok. Hiç bir yönetici bu şekilde bir geri dönüş yapmamış ama sizler olayı çarpıtıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Örtbas edilmeye çalışılan bir şey yok. Hiç bir yönetici bu şekilde bir geri dönüş yapmamış ama sizler olayı çarpıtıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

eş dost kayırmaktan geri dönüş yapamıyormuşunuz gibi geldi bana karşılıklı küfürleşmeler sonucunda bir taraf( ki ilk küfür eden) halen uzaklaştırlmamışsa insanlardan başka şey anlamasını bekyemezssiniz....
    konuyla alakasız ama bende bir kelimeden dolayı ceza aldım bu forumda cezam bitince aramaya yazdım kullandığım kelimeyi bir sürü sonuç çıktı.. BİZ SADECE ADALET İSTİYORUZ.. BURDA ADALET YOKSA BİZDE YOKUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duskhunter -- 30 Aralık 2007; 18:44:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Bu mesaj silindi.
    link >>http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=toshiba+a200+1vl+donanimhaber&meta=lr%3Dlang_tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: duskhunter

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

eş dost kayırmaktan geri dönüş yapamıyormuşunuz gibi geldi bana karşılıklı küfürleşmeler sonucunda bir taraf( ki ilk küfür eden) halen uzaklaştırlmamışsa insanlardan başka şey anlamasını bekyemezssiniz....
    konuyla alakasız ama bende bir kelimeden dolayı ceza aldım bu forumda cezam bitince aramaya yazdım kullandığım kelimeyi bir sürü sonuç çıktı.. BİZ SADECE ADALET İSTİYORUZ.. BURDA ADALET YOKSA BİZDE YOKUZ

Alıntıları Göster
    eğer şurdaki 150ye yakın insana biraz saygınız varsa bu forumu YANLIŞLIKLA sildiğini iddia eden arkadaş gelsin karşımıza açıklama yapsın..

• quote:

eğer şurdaki 150ye yakın insana biraz saygınız varsa bu forumu YANLIŞLIKLA sildiğini iddia eden arkadaş gelsin karşımıza açıklama yapsın..

Alıntıları Göster
    Yok canım yanlışlıkla silinmiştir. Mod arkadaş yanlışlıkla DELETE diyivermiş. Nolcak hem 5 bin mesajı bir haftada yazıveririz. Biz de gerizekalıyız ya. Ekmek ver su ver bize , biz de burda mesaj yazıp duralım amele gibi. Açıklamaya gerek varmı?

İstediğiniz cevap sanırım böyleydi muhterem yetkililer yetkililer!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostebek

Yok canım yanlışlıkla silinmiştir. Mod arkadaş yanlışlıkla DELETE diyivermiş. Nolcak hem 5 bin mesajı bir haftada yazıveririz. Biz de gerizekalıyız ya. Ekmek ver su ver bize , biz de burda mesaj yazıp duralım amele gibi. Açıklamaya gerek varmı?

İstediğiniz cevap sanırım böyleydi muhterem yetkililer yetkililer!

Alıntıları Göster
    konu aktif olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

konu aktif olmuş.

Alıntıları Göster
    Holeyyyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

konu aktif olmuş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

konu aktif olmuş.

hocam keşke "aa ne güzel forumumuz yeniden açılmış hadi kaldığımız yerden devam edelim" diyebilseydim.. Ama bu şekilde "akıllı olun siliveririm başlığınızı" tarzında bi yaklaşım sergilenmesi bana okadar batıyorki.. yazasım gelmiyor o foruma.. Siz ne düşüyorsunuz?

• quote:

quote:

konu aktif olmuş.

hocam keşke "aa ne güzel forumumuz yeniden açılmış hadi kaldığımız yerden devam edelim" diyebilseydim.. Ama bu şekilde "akıllı olun siliveririm başlığınızı" tarzında bi yaklaşım sergilenmesi bana okadar batıyorki.. yazasım gelmiyor o foruma.. Siz ne düşüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: duskhunter

quote:

konu aktif olmuş.

Köprüyü geçene kadar

• quote:

quote:

quote:

konu aktif olmuş.

Köprüyü geçene kadar

Alıntıları Göster
    Ben bundan sonra ToshibaTechteyim. Bu forum benim için değerini yitirdi. Yanlış mesaj silinebilir ama topik nasıl silinir yaa. Yoldan geçeni çevirip mod mu yapıyorsunuz siz. Ayrıca bu yanlışlıkla silinen 2. A200 topiği. Ne ilginç tesadüf.

• quote:

quote:

quote:

konu aktif olmuş.

Köprüyü geçene kadar

Alıntıları Göster
    napcaz arkadaşlar konu tekrar geldi fikir alışverişi ile bir karar verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzuakyener

Ben bundan sonra ToshibaTechteyim. Bu forum benim için değerini yitirdi. Yanlış mesaj silinebilir ama topik nasıl silinir yaa. Yoldan geçeni çevirip mod mu yapıyorsunuz siz. Ayrıca bu yanlışlıkla silinen 2. A200 topiği. Ne ilginç tesadüf.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

aynen katılıyorumm. Yener abim nerde bende ordayım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

aynen katılıyorumm. Yener abim nerde bende ordayım

Alıntıları Göster
    Konunuz geri geldi arkadaşlar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: sarp100

Konunuz geri geldi arkadaşlar galiba

Alıntıları Göster
    Geldi ama hafif bir soğuma oldu buradan anlaşılan.Millet bi karar verir elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

Geldi ama hafif bir soğuma oldu buradan anlaşılan.Millet bi karar verir elbet.

Alıntıları Göster
    Ben gruptan ve diğer forumdan katılacağım bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

Ben gruptan ve diğer forumdan katılacağım bundan sonra

Alıntıları Göster
    noldu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

noldu yaw

Alıntıları Göster
    NEYE YARADI DİLEDİĞİNİZ ÖZÜRLER BU MU ADALET.. O GİRMESİNİ SAÇMASAPAN YOLLARDAN ENGELLEDİĞİNİZ ÜYELERİN SONSUZ UZAKLAŞTIRINDA HERKES GÖRSÜN BİLSİN NE OLDUĞUNUZU... DH TAMAMEN ŞİRKET OLMUŞ MODLARIN HEPSİ TÜCCAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75EDC48BF

NEYE YARADI DİLEDİĞİNİZ ÖZÜRLER BU MU ADALET.. O GİRMESİNİ SAÇMASAPAN YOLLARDAN ENGELLEDİĞİNİZ ÜYELERİN SONSUZ UZAKLAŞTIRINDA HERKES GÖRSÜN BİLSİN NE OLDUĞUNUZU... DH TAMAMEN ŞİRKET OLMUŞ MODLARIN HEPSİ TÜCCAR...

Alıntıları Göster
    kostebek nickli üyeliğimde siteye girmeye çalışıyorum.

Üyeliğiniz Aktif edilmedi yazıyor :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.