Bildirim
HERKES BENİ DİNLESİN!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkes senin tavrından gitse forum Cennet formu Olur ama nerde sen bu başlığı açtınya gel yarınki tatışmayı izle abi herkes için bi fanlık var
Galatsaray+Fner bahçe Maçları gibi forum mübarek -
Mesajlarinda anladigim kadariyla hicbir zaman PS3 almayacak olanlar hatta nedenini anlayamadigim bir sekilde PS3'ten ve butun oyunlarindan
nefret eden Xbox sever arkadaslar, forumun Xbox bolumunde daha cok vakit gecirseler boyle seyler olmayacak... -
bence bu olayları yaratan belirli kişiler ve uyarmadan süresizce banlanırlarsa veya ağır bir ceza verilirse gün sayısı olarak birdaha yapacaklarını sanmıyorum bu kişiler belirlensin ki belliler zaten bu forum adminleri bunu düşünecek kadar zekidirler umarım!!!burda isim vermek isterim ama yanlış olur -
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
Mesajlarinda anladigim kadariyla hicbir zaman PS3 almayacak olanlar hatta nedenini anlayamadigim bir sekilde PS3'ten ve butun oyunlarindan
nefret eden Xbox sever arkadaslar, forumun Xbox bolumunde daha cok vakit gecirseler boyle seyler olmayacak...
İlk yorum geldi.
Ne kadar istesek de olmayacak böyke bir şey.İnsanlar Halo'nun ilk bölümlerinde grafikler kötü diye sevinebilecek hale geldi.Yazık! -
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
nefret eden Xbox sever arkadaslar, forumun Xbox bolumunde daha cok vakit gecirseler boyle seyler olmayacak...
İlk yorum geldi.
Ne kadar istesek de olmayacak böyke bir şey.İnsanlar Halo'nun ilk bölümlerinde grafikler kötü diye sevinebilecek hale geldi.Yazık!
Boyle bir seye ben sahsen sevinmem ancak hepimiz goruyoruz; bazi arkadaslarin isi gucu PS3'u ve oyunlarini elestirmek...
-
Eleştirmek kötü bir şey değil.Saçmalamak ve fanlık yapmak kötü.İki taraf için de geçerli bu.PS3 fanları çoğunlukta ama.... -
quote:
Eleştirmek kötü bir şey değil.Saçmalamak ve fanlık yapmak kötü.İki taraf için de geçerli bu.PS3 fanları çoğunlukta ama....
Elestirmek kotu degil ama hic bir seyi begenmeyip herseyi elestirmek, bilip bilmeden herseye bir kulp takmak kötü. -
İşte o her iki taraf için de geçerli.Hatta bunu yapan PS3çüler açık ara önde.Neyse,İyi geceler.Bu günlük bu kadar yeter forum.... -
bakın arkadaşlar beyler sizler okumuş ve bilgili insanlarsınız ilkel çağdaki gibi kavga etmeyelim bakın gelin bi anlaşma yapalım açılan konulara abuk subuk cevaplar yazılmasın bu konsol bölümü bir aile gibi inanın bana çok sıcak geliyor onun için bunu mahfetmeyelim birbirimize sahip çıkalım haydei hep beraber el ele -
Lutfen biraz insaf edelim, PlayStation tarafinda konsollarina kulp takanlara cevap verenlerin cogu Xbox tarafina girmiyor bile.
Akilli uslu sahip olduklari konsol hakkinda konusyorlar.
Sana da iyi geceler -
quote:
İşte o her iki taraf için de geçerli.Hatta bunu yapan PS3çüler açık ara önde.Neyse,İyi geceler.Bu günlük bu kadar yeter forum....
bak arkadaşım bi yorum yazıyorsun ama sürekli ps3 çüler diyorsun işte şu durumda deme şuanda kimse suçu kabullenmez bırakın tartışmadan bi anlaşmaya varalım sorun burda işte bu konuda sen şunu yaptın ben bunu yaptım demeyelim direk anlaşalım yeni bi sayfa açalım -
bunun icin topik acmaya gerekyok zaten herkes kendi bildigini okur gene kimler geldi kimler gitti bu konsol bolumunde -
yok ben yararlı olacağına inanıyorum ha bilen bildiğini okursa modlarda biraz iş yapsın -
Doğru ya xbox ve ps3 forumları tartışmadan geçilmiyor bi topic açılıyor 700 kişi cevap atıyor topice. -
Yahu şu internet çıkmadan önce fan'lık mı vardı yahu? Eskiden Konsol mu çıkmış? Gidip bakardık, huyumuza da giderse alırdık. Fanatiklik nedir bilmezdik eskiden. Ama şimdi önyargı ile yaklaşıyoruz. Aynı şey oyunlar için de geçerliydi. CD kutusunun arkasına bakardık, bilgileri okur, görüntülere bakar, güzelse alırdık. Ah internet AH! Hep internet yüzünden oldu bu fanatiklik. -
konuyu çaptırmayalım otocan -
quote:
Orjinalden alıntı: birsenvarsın
konuyu çaptırmayalım otocan
'otocan'
Aslında haklısın. Buna ek olarak aynı soruların sorulduğu topicler de kapansın. Kalabalık oluyor ve istediğim konuları bulamıyorum. Arama motoru da yetmedi şahsen aramama. Neyse, keşke herkes her şeye burnunu sokmasa ve sadece haberlere ve oyunlara 'baksa'. Gereksiz yorumlar birçok kişinin sinirini bozabiliyor. İnşallah dediğin anlaşma sağlanır.
-
sağlanacak gibime geliyor -
bu arada sen kimsin forumun eskilerindenmi?
neyse takma kafana böyle şeyleri burada kapışanların çoğu msnde kankalar tartışmak güzeldir ama sonunda çözüm varsa
umarım düzeltirsin forumu
Benzer içerikler
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ps5 slim fan sesi
- ps4 ikinci kol ekleme
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- detroit become human türkçe yama
- ps5 dik mi yatay mı
- ps5 pro fiyat
- telegram indirim kanalları
- efootball 2024 türkçe spiker
- en iyi ps5 oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X