Şimdi Ara

Herkes dikkatli olsun ÇOOOOOOOOK önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bir forum sitesinden alıntıdır. sizinle paylaşıyurm

ALINTIDIR

Ankara Trafik Radar Kameraları
    « : Mayıs 21, 2012, 04:27:06 ÖS »

""Arkadaşlar bugun elime trafik cezası tebligatı ulaştı fotografla birlikte istanbul yolunda Tarım il müdürlüğü önündeki kamerayla şaşmazın ordaki hava müzesinin ordaki iki kamera arasında dakika tutarak 89 km hız tespit edilmiş ve tarafıma 319 tl ceza kesilmiş sizinde aklınızda olsun ben bugune kadar genelde kamerayı geçince basıyodum ama basmamak lazımmış ayrıca bu cezayı ödemekten baska şansımız yok galiba """"

• Surekli böyle yapiyosa bu alintidaki şahıs ardından bı kac tane daha gelmesi lazım dikkatli olmak lazım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg06710

...89 km hız tespit edilmiş ve tarafıma 319 tl ceza kesilmiş...

Bu radar olayı gerçek de, bu şahsın beyanı eğer bir otomobil kullanıcısı ise bana garip geldi. %27 hız aşımından 319TL ceza yenmez.

http://forum.donanimhaber.com/m_61261922/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61268323
  • Ne güzel abi işte yaa...Herkes relax olsun..Azgınlık yapmadan sakin sakin gidelim yollarda..Hem yakıttan tasarruf..Hemde aracı yormamış oluruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Ne güzel abi işte yaa...Herkes relax olsun..Azgınlık yapmadan sakin sakin gidelim yollarda..Hem yakıttan tasarruf..Hemde aracı yormamış oluruz..

Dizelcilerin DPF'm tıkandı feryatları, iyice çoğalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Ne güzel abi işte yaa...Herkes relax olsun..Azgınlık yapmadan sakin sakin gidelim yollarda..Hem yakıttan tasarruf..Hemde aracı yormamış oluruz..

Dizelcilerin DPF'm tıkandı feryatları, iyice çoğalacak.

Onlarda düşük vitesle deviri yüksek tutarak gitse olmazmı..eğer sorun deviri düşük tutmaktan kaynaklanacaksa ?

• quote:

Onlarda düşük vitesle deviri yüksek tutarak gitse olmazmı..eğer sorun deviri düşük tutmaktan kaynaklanacaksa ?

Öyle yapmak zorunda kalacaklar. Ekonomisi kalmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Zaman Çok Kıymetli
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşük devirde tam gaz gitmeyeceklerine göre DPF'den yana bir problem olmayacak.
  • Affınıza sığınıyorum DPF Nedir ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Affınıza sığınıyorum DPF Nedir ? :D

DPF dizel partikül filtresidir. Euro5 uyumlu dizel araçlarda vardı galiba...
  • Tokat-Ankara-Balıkesir hattında, özellikle Ankara Eskişehir arasında ve Bursa ile Ankara çevre yollarında bir değişiklik var mı? Ortalama hız ölçen panolar varı.Ama ceza kesmiyordu....
  • şu uygulamayı 80-88 yapsalar sonuna kadar destekliycem ama 70 çok sıkıcı oluyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Affınıza sığınıyorum DPF Nedir ? :D

Dizel Partikül Filtresi: .evreyi daha az kirletmek için Euro 5 motorlarda bulunması gereken filtredir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

şu uygulamayı 80-88 yapsalar sonuna kadar destekliycem ama 70 çok sıkıcı oluyor,

Bence tamamen göreceli.
    Uzun süre 70km ile gidildiği zaman çok normal geliyor.
    Mesela uzun süre 200 ile gidildikten sonra 100'e düşüldüğü zaman 50 ile gidiyormuş hissi veriyor.
  • öyle demeyin, insanlar hız sınırı 70 diye 60lara 50 lere düşüyor radarların olduğu yerde, trafik felç oluyor tehlike sınırına yaklaşmayım diye düşünüp trafiğin ağzına mıçıyorlar, 80 olsa hiç değilse belki normal seyrederler, hem biz de vites düşürmek zorunda kalmayız hala 80 olması gerektiğini düşünüyorum tehlikesiz bir hız sonuçta, 4 şeritli yolda 80 km hızın tehlikesi yoksa zulüm gelir 70 ile ilerlemek ve son vitesi de paslanmaya bırakmamış oluruz böylelikle.
  • 4 şerit müsait yolda 80 ideal hız..70 düşük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.