Ben bu tip kurslara inanmıyorum,gidip de faydasını gören duymadım çevremde
ben bir aydır hiç birşekilde cevap alamadım
kurs fiyatları hakkında bilgi var mı?
berlitz unuttu burayı
sadece burayı unutmadılar. adamlar güya isimlerinden söz ettirmek için telefon numarası koymamışlar siteye siz mail atıyorsunuz onlar size dönüyor fakat nerdeyse bir hafta oldu ne arayan var ne soran. hayır kardeşim senden iyilik bekleyen yok yaz adam gibi numaranı ben arayıp sorayım ne bu şekiller
Valla siteye kayıt yaptırdık, bakalım arayacaklar mı?
Dün arandım, seviye tespit sınavından da 74 aldım Cuma günü görüşmeye gidiyorum.
güncel kampanyalarınız varmı???
berline gıttı galıba
quote:
Orijinalden alıntı: TriaThlon
yabancı dil konusunda hiçbir kurs benim gözümü boyayamaz artık. kendi fikrim hepsinin ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum.
ayrıca yok iş ingilizcesi, yok hazırlık atlama gibi ayrımlar bana o kadar saçma geliyor ki. dil tektir ve bütündür. sanki bir hizmeti farklılaştırarak müşteri çekme yöntemi gibi.
Kimse kimseye anadili gibi bir yabancı dil öğretemeyeceğinden iş ingilizcesi her sektöre göre farklılık göstereceğinden kurslarda öğretilmelidir diye düşünüyorum. Size saçma gelmesinin nedeni ise tamamen bilgi eksikliğinizden. Sevgiler..
İmzası kurallara aykırı değilmi
İyi Günler !
Acaba Tekirdağ'da İngilizce kursunuz varmıdır ?
Merhaba, Şu an Lise 3'teyim, üniversiteyi Almanya'da okumayı düşünüyorum orada akrabalarım var onlarla kalabilirim, orada üniversite okumam için ne yapmam gerekli Almanca sınavı vb. istiyorlarsa geçecek seviyeye sizde kaç ayda gelebilirim, TM öğrencisiyim ve İşletme okuyacağım elimde sizin '' BERLİTZ VE AYKO' dan Alman ve Avusturya Üniversitelerine Yerleştirme'' kitabınız var, maddi imkanım müsait ancak ne kadar gerekir orada? üniversite masrafları ve diğer masraflar? Türkiye'de Denklik var mı birde? Almancam hiç yok :)
Teşekkürler..
Daha önce Berlitze mesaj atmistim ama ilgilenen olmadi galiba,belki burdaki arkadas ilgilenir.Reklaminizdi ´sprechen Sie Deutsch´ kismi yanlis yazilmis.Sprechen Sie Deutch olarak yaziyor.Gözünüzden kacmis sanirim ama özellikle dil egitimi veren bir kurum bunlara dikkat ederse daha güzel olur.Isterseniz ilgilenin isterseniz yanlis kalsin,size kalmis yani.
Kozyatağı şubenizde Yunanca kursunuz var mı?
ben bahçelievler şubesine gitmiştim.bir kere fiziki olarak hiç hoşuma gitmedi ve gürültülüydü.çoluk çocuk bağırarak dolanıyordu ortalıkta.bana disiplinsiz ve baştan savma bir yer gibi geldi.şu an bakırköy ef ye yazıldım memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
ben bahçelievler şubesine gitmiştim.bir kere fiziki olarak hiç hoşuma gitmedi ve gürültülüydü.çoluk çocuk bağırarak dolanıyordu ortalıkta.bana disiplinsiz ve baştan savma bir yer gibi geldi.şu an bakırköy ef ye yazıldım memnunum.
Bende Bir uğrayayım
neredeyse tüm yorumları okudum,herkes fiyat soruyor ve fiyatı hiç söylemiyorsunuz.neden acaba?bende kursa katılmayı düşünüyorum,yalnız fiyat bilgisi verir misiniz?
5 6 sene önce evde kullanım için kasetli bir set almıştım baya faydası oldu ama tabiki 1e1 ders yada sınıftaki gibi olmadı...