Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ielts almak için özel kurs veriyor musunuz ?

Kursa başladığımız takdirde döküman olarak ne gibi destekler veriyorsunuz ?

Ielts konusunda başarı oranınız kaç ?

Ielts kurs programınız nelerdir ?

Cevaplarsınız gerçekten çok memnun olurum ...
  • English Time ve Wall Street gibi sektördeki büyük rakiplerinizi geride bıraktığınızı düşündüğünüz noktalara biraz değinebilir misiniz acaba?
  • Merhaba
    Evet, IELTS için özel kurs veriyoruz.
    IELTS eğitim kitap ve diğer materyaller ile destekliyoruz sizleri.
    %80 başarı oranımız vardır.
    Genel ve Akademik programlarımız vardır. Genellikle hafta sonu açılmaktadır. Hafta içi akşam gruplarımızda vardır.

quote:

Orijinalden alıntı: Merc4eve

Merhaba,

Ielts almak için özel kurs veriyor musunuz ?

Kursa başladığımız takdirde döküman olarak ne gibi destekler veriyorsunuz ?

Ielts konusunda başarı oranınız kaç ?

Ielts kurs programınız nelerdir ?

Cevaplarsınız gerçekten çok memnun olurum ...

• Etkinliği İspatlanmış Berlitz Metodu® : Dil öğretme konusundaki uzmanlığımız 132 yıllık deneyimiyle ispatlanmıştır. Öğrencilerimiz yabancı dillerini zevkle etkin ve hızlı bir şekilde öğrenirler. Öğretmeninizle ilk önce tanışmayla başlayacak programda, sadece yeni diliniz konuşulur. Ağırlık konuşmada uzmanlaşmaya verilir.

Öğrenciler önce konuşmayı, anlamayı, daha sonra öğrendiklerini okumayı ve yazmayı öğrenirler. Berlitzöğrencileri yeni dillerinde düşünmeyi ve grameri doğal yolla konuşarak öğrenirler, çeviri yapmazlar.

Berlitz Metodu® ile yeni dilinizi ana dilinizi öğrendiğiniz gibi dinleyerek, görerek, tekrar ederek ve konuşarak kısa sürede öğreneceksiniz. Yeni dilinizde düşünecek tercüme etmeden anında cevap verecek, hemen kullanabileceksiniz.

Ayrıcalıklı Dil Öğretmenleri: Özel Berlitz Metodunda® eğitilmiş öğretmenler, sadece kendi dillerinde eğitim verebilirler. Öğretmenlerimiz, üniversite mezunu Amerikalı, Kanadalı ve İngiliz öğretmenlerin bir araya geldiği konularında uzman bir kadrodan oluşturulmuştur. Öğretmenlerimiz eğitim verdikleri dillerin, doğru telaffuz ve gramer bilgisinin yanında bu ülkelerin özel kültürlerini de öğrettiklerinden öğrencilerimiz, diğer ülkelerdeki kişilerle yaptıkları konuşmaları kolaylıkla anlayabilir ve rahatça iletişim kurabilirler.

Konuşma Ağırlıklı Ders: Öncelikle konuşma üzerine olan derste, her öğrenciyle özel olarak ilgilenilmesi Berlitz Metodu®nun esasını oluşturur. Bu eğitimle birlikte Teknoloji Destekli Eğitim verilmekte, sınıfta alınan eğitimi güçlendirmek için uygun kaset, video, CD-Rom ve diğer modern öğrenim teknolojileri kullanılmaktadır.Başarı için Multi-Medya araçları: Sizin dinleme, konuşma, dinlediğinizi anlama ve telaffuz yeteneğinizi arttırıp uygulama yeteneğinizi geliştirmek için;Alıştırma kitapları, Audio CD, video, E-learning ve diğer Bilgisayar destekli programlar hizmetinize sunulmuştur.

Merkezi Kalite Kontrol: Berlitz yönteminin dünyanın her yerinde aynı şekilde uygulanması için Denetleyiciler zaman zaman derslere girerek öğretmenlerin eğitimlerini izler ve Berlitz Metodunun® 132 yıllık kaliteli eğitim hizmetinin en iyi şekilde uygulanmasını sağlarlar. Merkezimizde her zaman Berlitz kalitesinin güvencesi altındasınız.

Amerikan Eğitimi Konsey Onayı: Berlitz Amerika'da Amerikan Eğitim Konseyi tarafından eğitimi akredite edilen, ve öğrencilerin aldıkları eğitimi üniversitelerde ders kredisi olarak saydırabilecekleri tek dil eğitim kurumudur.

En Uygun Eğitim Programları: Size Özel bir Eğitim. İstediğiniz saatlerde ihtiyaç duyduğunuz eğitime göre düzenlenen esnek, özel eğitim programları

Hızlı: Tam Gün ve Yoğun kurslar. Yurtdışında öğrenme olanakları. Çok yoğun, iş veya genel ingilizceden oluşan kategoriler. Küçük gruplara etkin eğitim olanağı.

Grup Öğretimi: Eğlenceli ve başarılı öğrenme, Haftada 2-3 kere gündüz, akşam ya da hafta sonu:2-3, 4-6 yada 7-9 katılımcı ile düzenlenen eğitimler.

quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

English Time ve Wall Street gibi sektördeki büyük rakiplerinizi geride bıraktığınızı düşündüğünüz noktalara biraz değinebilir misiniz acaba?

• Merhaba,

Açıköğretim'de Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyorum ve İngilizce eğitimi almak istiyorum.
    Mesleklere özel verdiğiniz eğitim içeriğinde Uluslararası İlişkiler ile ilgili bir eğitim var mı?
  • Merhaba,

Evet, var. Detaylı görüşmek için merkezlerimizde görüşmek üzere,

Teşekkürler,

quote:

Orijinalden alıntı: DeIimavi

Merhaba,

Açıköğretim'de Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyorum ve İngilizce eğitimi almak istiyorum.
    Mesleklere özel verdiğiniz eğitim içeriğinde Uluslararası İlişkiler ile ilgili bir eğitim var mı?
  • İzmirde şubeniz olacakmı yakın bir zamanda?
  • Hayır.

Teşekkürler & İyi bayramlar..

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

İzmirde şubeniz olacakmı yakın bir zamanda?
  • Mesajım bulunsun . İlgileniyorum.
  • fiyat söylemeden merkeze falan gelmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

fiyat söylemeden merkeze falan gelmem

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

quote:

yalniz adam hakli

• sn Berlitz uzmanı

1)Anladığım kadarıyla ingilizcede 4 genel ve 4 iş ingilizce seviyesi şeklinde eğitiminiz var ve genel ingilizce seviyesi intermediate seviyesinde tamamlanıyor.Bu durumda ben pre intermediate seviyesindeyim ve advanced seviyesini tamamlamak istiyorum.Bu durumda ben advance düzeyinde genel ingilizce eğitimi alamıyormuyum?.
    2)aynı programdaki kurlarınız arasında maksimum süre nedir.?(örneğin haftasonu kurları)
    3)diyelimki upper int seviyesini bitirdik.advance seviyesi alacağız ama kursiyer sayısı 3 e düştü.bu durumda 7 kişilik grup olmayımı bekleyeceğiz.bekleyeceksek tecrübelerinize göre ne kadar süre bekleriz?.
    4)ielts 6.5 skor için kurumunuzda alınacak hangi seviyeden sonra ielts kursu önerirsiniz?
    şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar ben ingilizceyi hiç kursa gitmen ögrendim bodrumda içli dıslı oldugum icin ama yazmayı filan bilmiyorumdum ingilizce ogrenmenin en kolay yolu kursa gidip gramer ogreneceksiniz ardından icli dıslı olacagız ingiizce konusan ortamlarda yasayacaksınız tabiki birasda ilgi kursa gidipte kesin ogreneceksin diye birsey yok hersey senin elinde benim yorumum boyle :D
  • firmamız bünyesinde çalışan 10 arkadaşımıza ingilizce eğitimi hediye etmek istiyoruz... bu anlamda en iyi ve ekonomik di eğitimi programı yada kurumu konusunda yardım edebilir misiniz?
  • audio lingual method la bu iş sandığımız kadar kolay ve etkin bir öğrenme süreci değil.konuşmak için yurt dışına çıkmak daha mantıklıca.yabancı dil öğrenimi birikim ister 10 cümle kullanıp konuştum demek sadece kendimizi avutmaktır.işlerine taş koymak gibi bir amacım yok ama bu method tutsaydı her yerde uygulanırdı.biraz araştırın bakalım neden bu method tan vazgeçilmiş 2. dünya savaşından sonra... herkes öğretir biz konuştururuz sözünüz çok iddialı bir söz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 30 Nisan 2011; 5:11:58 >
  • Unide hazirlik okudum advanced duzeyinde soz de ingilizce biliyor olmamiz lazim ama sadece okuyup yazabiliyorum konusmak asil mesele universtr bitsin ing ceyi tamamlayip yaninada 1 veya 2 dil daha ogrenmek istiyorum aklimda bulunsun su merkez ama fiyat belirtseniz cok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.