Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 kur 1 hafta programımızda, sabahtan akşama kadar devam eden bir eğitim sözkonusu. Bu sebeple 1 haftada, 1 kur tamamlanabilmektedir.
    @FoRaSTeRo
    İstanbul dısında şubemiz yoktur.
    @Mrlol
    Programımız hakkında tüm detaylara ulaşmak için:http://www.berlitz.com.tr/index.php?c=page&page=berlitzdilokulu
    @Johnny B. Goode
    Özel ders olarak memnuniyetle organize edebiliriz derhal.

En kısa zamanda merkezlerimizde görüşmek üzere,

Teşekkür ederiz..
  • güncel kampanyalarınız mevcutmu....
  • Merhaba,

Evet. Özellikle yaz mevsimine özel kampanyalar hazırlıyoruz. Detaylar için merkezlerimiz ile görüşebilirsiniz. Veya websitemizden "Biz sizi arayalım" formu doldurursanız, biz sizi ararız.

İyi günler..

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

güncel kampanyalarınız mevcutmu....
  • Geri odeme garantisi varmi malum ucretler cok yuksek bu kurslarda ogrenemeyenlerin parasi bosa gitmis oluyor haliyle.Veya para iadesi olmasa bile belirli kurlari ogrenene kadar ayni kurlari ucretsiz veriyormusunuz?
  • Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta Bahçelievler şubesine yazıldım.Kurs gayet güzel ve gerçekten konuşma ağırlıklı bir kurs.Yani önce grameri verip sonra cümle kurma değilde konuşturarak grameri konuşma sırasında veriyor.Çok etkili bir yöntemleri var.Ben 4 kur yazıldım.Bu 4 kur bitince intermediate seviyesi oluyor.Daha üstü mesleki ingilizce oluyor yani yazışmalar falan.Kurs ücreti makul çok abuk fiyatları yok.5 taksit yaptılar bana.Belki pazarlık edilebilir.Fiyatı özelden soranlara söyleyebilirim.Aklınıza takılan varsa cevaplıyayım.
  • Merhaba,

Belirttiğiniz şekilde bir uygulamamız yoktur.

Berlitz farkı ile ilgili detaylar için lütfen tıklayınız:http://www.berlitz.com.tr/index.php?c=page&page=berlitz_farki

Saygılarımızla,

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Geri odeme garantisi varmi malum ucretler cok yuksek bu kurslarda ogrenemeyenlerin parasi bosa gitmis oluyor haliyle.Veya para iadesi olmasa bile belirli kurlari ogrenene kadar ayni kurlari ucretsiz veriyormusunuz?

• Geceleri konudışı topigine reklam koysak daha çok tutardı bence.
  • 3.-4. ve 5. kurun fiyatlarını pm atarmısınız...
  • tum kurların fıyatları aynı mı
  • Merhaba,

Evet, eğitim ücretleri aynıdır.

İyi günler,

Saygılarımızla,

quote:

Orijinalden alıntı: dodiSA

tum kurların fıyatları aynı mı
  • ielts sınavına yönelik bir kursunuz mevcut mu ?
  • Merhaba,

Evet, IELTS Sınavlarına hazırlıyoruz. Akademik ve Genel olarak 2 grubumuz oluyor, ihtiyaca yönelik olarak sizi yönlendirebiliriz.

Teşekkürler,

Saygılarımızla,

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

ielts sınavına yönelik bir kursunuz mevcut mu ?
  • Berlitz setini uygulayan bir kursa uzun bir süre devam ettim. Ve tavsiye ederim, gerçekten konuşturuyor. Baya baya konuşuyorsunuz, hocanız da konuşkan biriyse muhabbete bile dalıyorsunuz bi anda
  • banada öğretin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imachine

banada öğretin

Önce Türkçe'yi hallet bi kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 28 Ağustos 2010; 20:34:05 >
  • Ben dil öğrencisiyim.Düzgün bir ingilizcem ve almancam, derdimi anlatacak kadar ispanyolcam da var.Ben hızlı bir şekilde japonca öğrenmek istiyorum , acaba ne kadar sürede ve kaç kur da iş seviyesinde japonca kullanımına erişebilirim
  • Ben bir ingilizce öğretmeni olarak buraları okumanızı öneririm arkadaşlar.

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/586/f/2774/g/Yabanci+Dil+Kurslari

Şunuda aklınızdan çıkarmayın,hangi kursa giderseniz gidin iş öğrencide biter.Bütün kurslarla ilgili şikayetler mevcut burda.
  • Ankara'da açılma ihtimali var mı?
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Ben dil öğrencisiyim.Düzgün bir ingilizcem ve almancam, derdimi anlatacak kadar ispanyolcam da var.Ben hızlı bir şekilde japonca öğrenmek istiyorum , acaba ne kadar sürede ve kaç kur da iş seviyesinde japonca kullanımına erişebilirim

Arzu ettiğiniz gün ve saatte ihtiyacınıza yönelik özel bir program yaparak yaklaşık 6 kurda İş Seviyesinde Japonca konuşabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: FoxeyLady

Ankara'da açılma ihtimali var mı?

Yakın zamanda olmasa da gerekli çalışmaları yürütmekteyiz Ankara'da ve diğer illerimizde şube açılışları için.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.