Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuşma Kulüplerimiz (Conversation Clubs)
    Galatasaray ve Kozyatağı merkezlerimizde İngilizce Konuşma Kulüpleri (Conversation Club) programlarımız devam ediyor. İngilizcenizi geliştirmek için sizleri öğrencilerimiz için ücretsiz olan yabancı öğretmenler eşliğindeki Konuşma Kulüplerimize katılmaya, güncel konuları tartışarak konuşma becerilerinizi geliştirmeye davet ediyoruz.

Conversation Club’da günün konusu katılımcıların aktif katılımı ve konuşmalarıyla işlenmektedir.

Aşağıda bilgilerinize sunduğumuz program konularını inceleyip arzu ettiğiniz yeni konular önerebilir veya özellikle üzerinde durmak istediğiniz konular ile ilgili sorular hazırlayarak çalışmaların sizin ve arkadaşlarınız için daha cazip ve verimli olmasını sağlayabilirsiniz.

A) GALATASARAY KONUŞMA KULÜBÜ SAATLERİ:
    Programımız her cuma 20:00 – 21:30 saatleri arasında uygulanmaktadır.

B) KOZYATAĞI KONUŞMA KULÜBÜ SAATLERİ:
    Program cuma günleri 20:00 – 21:30 saatleri arasında uygulanmaktadır.

TOPICS FOR THE BERLITZ CONVERSATION CLUB
    Should adults try to teach young people lessons, such as the dangers of drinking too much, taking drugs or catch the AIDS virus, or should they leave them alone to find out about these things themselves? What are the advantages and disadvantages of both approaches?
    What do you think is the best age to be? Explain your opinion.
    Should people of between 50 and 55 be forced to retire from their jobs in order to make way for younger workers?
    If people are still able to (and want to) work, should they have to retire when they reach a certain age? Explain your opinion.
    In some countries having children is considered a way of "investing in the future", and young people are expected to give money to their parents when they get a job, and then to care for them when they retire. What are the good points and what are the bad points about this system?
    Many countries are facing the problem of an "aging population", i.e. there will soon be more old people than young people. What problems will this cause? What can be done to prepare for them?
    Do you think people should have cosmetic surgery to enhance their looks? If so what is the minimum age when someone should have plastic surgery? How popular is plastic surgery in your country? What is the most popular feature for cosmetic alteration?
    Do you think self-esteem affects beauty? Do you think beauty affects self-esteem?
    What personality trait is the most important for inner beauty? How do you define beauty, using your own words?
    Do you think it's acceptable for children to work late at night selling flowers and singing? Do you think these children need to be out doing this, or are they just earning extra money? What do you think will happen to these children in the future? Do they have a future?
    Do you think there should be more help for beggars, homeless and poor people in (your town/city)? Do you think (your town/city) should make a place for beggars and homeless people to go, like a homeless shelter? Do you think it would reduce the amount of beggars and homeless people on the street? Do you think it would encourage people to be lazy?
    What are some reasons that homeless people would not want to use a shelter? If (your town/city) was to have a homeless shelter, who should run this place? Who should pay for this place? Should anybody be allowed to go to this place?
    Do you think the government should give money to homeless people? How about jobless people? If you think the government should give money, about how much money do you think should be given?
    Can violent conflicts be solved with violence?
    Do you think that punishment for violent crimes should be the same for juveniles and adults? Why/why not?
    Do you think that the legalization of narcotics would decrease the crime rate? Do you think there are any legal drugs that should be illegal?
    Do you think there is a link between drugs and crime?
    Is physician-assisted suicide an option in your country? Would you consider euthanasia if you were suffering a painful dying experience?
    Do parents home-school their children in your country? What do you think of home-schooling?
    Which is more important, the essential skills in life you've learned to develop on your own or the artificial structure in college about the "real" life?
    Which is more important, increasing people's standard of living, or protecting the environment? Think of a situation in your area involving this issue. Which side would you choose?
    Who do you think is more responsible for pollution, individual people or the government? Explain.
    Do you think women are good bosses? Are there women bosses in your country?
    Do you think it's acceptable for women to be in the military? Why/why not?
    Some people say that "money makes the world go around." Do you agree? Why or why not?
    Should parents give their children allowance without any work while they are living under the same roof or should parents make their children work for their allowance?
    What do you think of people who name their children after months, seasons or days of the week? What do you think of parents who make up unique names for their children?
    Do you think the news tells us just information without giving it’s opinion? Should the news give an opinion? İs news information bias or objective?
    Should a good mother give up her job to stay at home with her children?
    Do you think it is OK for a father to stay at home with the children and have the mother work instead? Do you think a mother is a better "stay at home parent" than a father? Why or why not? Does the age of the children matter?
    Should women always get custody (keep the children) after a divorce? Why or why not?
    Do you think it is okay for children to call their parents by their first names?
    Do you think in vitro fertilisation should be available to parents so they can choose the sex of their child?
    Do you think it's acceptable for parents to use corporal punishment as a means of discipline? Why/why not? How about teachers?
    Do you think people should be allowed to smoke in public buildings?
    Do you think that minorities should be given job priority because of their race? Why/why not?
    Should the government punish those who write graffiti? Should the government reserve places for those who want to write graffiti?
    Is it good that professional sport is so commercial nowadays? Do athletes deserve the huge salaries they receive?
    How do you think countries can reduce congestion on the roads?

• fono nun resimli dil kitapları var grameri de aynı kitap içinde veriyor orta seviyeye kadar getiriyor ingilizceyi o şekilde orta seviyeye getirdim şimdi de almanca-fransızca-rusça-çince yi de aynı şekilde ögrenmeye niyetim var bence bu kadar para harcanmaya degmez tabi ortada olmazsa olmaz bir durum yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Mart 2009; 23:23:50 >
  • Zaman ayırıp yazdığınız teşekkür ediyoruz.

Belirtmiş olduğunuz eğitimde bol bol dil bilgisi öğrenir ancak konuşmazsınız. Yurtdışına çıktıgınızda insanlarla iletişim kuramaz, günlük hayatta yapmanız gereken, tanışma,yemek siparişi verme,randevu verme vs. gibi sosyal ilişkilerde bile başarılı olamazsınız.

Uygun olduğunuz bir gün ve saatte 4 merkezimizden birinde misafirimiz olursanız farkımızı sizde görürsünüz.

Tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    Berlitz Dil Merkezi, Istanbul
  • Kursunuza gidipte ingilizce öğrenemeyen var mı? Diğer bir ifadeyle, İngilizce öğrenme özrü olan kişiler var mı?
    O kadar kursa gittim, sayısız dökümandan İngilizce öğrenmeye çalıştım, yok öğrenemiyorum.
  • Merhaba,

Method olarak hedef dili kişiye ana dilini öğrendiği gibi öğretiyoruz. Bu nasıl mı oluyor?

- Bol bol dinleme yapıyoruz, dinlediklerimizi tekrar ediyor ve

Konuşuyoruz..

Hepsi bu.

Ve bu method ile Berlitz'e gelipte konuşamayan öğrencimiz olmamıştır ve olamazda,

Teşekkür ediyoruz,

Herkes dil öğretebilir, Biz KONUŞTURURUZ!

/>

quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

Kursunuza gidipte ingilizce öğrenemeyen var mı? Diğer bir ifadeyle, İngilizce öğrenme özrü olan kişiler var mı?
    O kadar kursa gittim, sayısız dökümandan İngilizce öğrenmeye çalıştım, yok öğrenemiyorum.

• WORK AND TRAVEL PROGRAMI İLE İNGİLİZCEYİ ÇALIŞIRKEN ÖĞRENİN

- Amerika Rüyanızı gerçekleştirmek
    - Farklı Kültürleri ve Amerika’yı tanımak
    - Pratik İş Deneyimi Kazanmak
    - İngilizcenizi Geliştirmek İstiyorsanız
    - Bu yaz Berlitz Güvencesi ile Amerika’dasınız!

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

PROGRAM KATILIM ŞARTLARI

- 18-27 Yaş Arası,
    - Bir Yüksek Öğrenim Kurumunda Öğrenci
    - Not Ortalaması 2,0 ve Üzerinde Olan
    - Orta ve Üzeri İngilizce Seviyesine Sahip

• AU-PAIR AMERİKA PROGRAMI İLE İNGİLİZCEYİ ÇALIŞIRKEN ÖĞRENİN

- Amerika Rüyanızı gerçekleştirmek
    - Farklı Kültürleri tanımak
    - Çalışırken Eğitim Almak
    - İngilizcenizi Geliştirmek
    - Tüm Bunları Yaparken Para Kazanmak İstiyorsanız...

- 18-26 Yaşları Arasında,
    - En az Lise Mezunu
    - Orta ya da Üzeri İngilizce Seviyesine Sahip
    - Aktif Araç Kullanabilen
    - Çocukları Seven Biri İseniz…

SİZ DE BU PROGRAMA KATILABİLİRSİNİZ.

Merkezlerimizde Görüşmek Üzere,

•  Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

ERASMUS PROGRAMI İLE GİDECEĞİNİZ ÜLKENİN DİLİNİ BERLİTZ FARKI İLE ÖĞRENİN!

EĞİTİMİNİZE FARK KATIN!

Erasmus Öğrencilerine Özel Eğitim Programı

- İNGİLİZCE
    - ALMANCA
    - İSPANYOLCA
    - İTALYANCA
    - FRANSIZCA ve TÜM Avrupa dillerinde eğitim

Konuşma Odaklı Berlitz Metod

- Ana dilinde eğitim veren öğretmenleri ile,
    - 70 ülkede 500’ün üstünde merkezlerinde,
    - En fazla 9 kişilik normal, 12 kişilik ekonomik gruplar ile
    - Kaliteli eğitim

• Adanaya da açın
  • belirt hocam sen o uyeliği bana ver ben o imzayla o uyelikle bol bol mesaj atıp reklamınızı yapıyım benimde rütbem olmuş olur nasıl fikir
  • Hocam fiyatlar nasıl? Fiyat yazmamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cejno -- 3 Mayıs 2009; 10:29:50 >
  • Merhaba ,size bi kaç sorum olucak ..
    -Acaba yurtdışında eğitiminz var mı ?
    -Eğer varsa ücretleriniz nedir ?
    -Ve de nasıl kayıt yaptırabiliriz ?
  • @magma9
    Merhaba, Yurtdışı Eğitim Programlarımızda mevcuttur. Daha detaylı görüşmeyi arzu ediyoruz. Pm'den irtibat bilgilerinizi bekliyoruz.

Teşekkürler,
  • süpermiş ya
  • forumdan giden kimse yok mu ?
    giden varsa biraz düşüncelerini paylaşırsa güzel olur
  • gü<lmiş
  • BERLITZ ve AYKO' dan Almanya' da Lisans Eğitimi

Berlitz Dil Merkezi, Istanbul ve AYKO Yurtdışı ve Yurtiçi Eğitim Danışmanlığı Ltd. Şti Avrupa’daki üniversitelere öğrenci gönderme konusunda iş birliği yapıyorlar. Bu işbirliği neticesinde uzun yıllar kaliteli etken ve dil eğitim sistemi ile tanınan Berlitz, Istanbul bir adım daha atarak Ayko Yurtdışı ile Avrupa’da Almanya ve Avusturyadaki devlet üniversiteleri ve özel üniversitelere öğrenci göndermeye başlıyor.

Detaylar için tıklayınız.

• Merhaba yaşım 28 ve işsizim ayrıca öğrencide değilim(lise mezunuyum).Bu yüzden sizin "work and travel" hizmetinizden yararlanamıyorum.Orta düzey ingilizce bilgisine sahibim.Yurtdışında hem çalışıp hemde eğitim almak için ne yapabilirim?

Size sormak istediğim "work and study" hizmetinize başvurma şartları nelerdir.İnternet sitenizde "aupair" ve "work and travel" hakkında başvurma şartları var ancak "work and study" hakkında herhangi bir şart yazmıyor yani herkes bu programa katılabilirmi?

Eğer "work and study" bana uygunsa önümüzdeki sonbahar İngiltereye gitmek isterim saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 19 Mayıs 2009; 17:21:23 >
  • konuya katılımlarınızı bekliyoruz.

-bedava kaliteli ingilizce içerik siteleri
    -Türkiyede ingilizce öğrenimi ile ilgili sorunlar, tartışmalar, niçin ing. öğrenemiyoruzun cevapları

Hepsi aşağıdaki linkte:

http://forum.donanimhaber.com/m_31451397/mpage_4/tm.htm

" berlitz " yöneticilerininde fikrini almak isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 20 Mayıs 2009; 12:17:36 >
  • @orhan44

İngiltere Dil Okulları bünyesinde gerçekleştirilen Work and Study (Çalış ve Eğitim al) Programı yabancı dili yeterli olmayan veya mesleki profesyonel bilgisi yetersiz olan kişilere yönelik hazırlanmaktadır. 18 yaşını dolduran, lise mezunu ve orta düzeyde ingilizce dil seviyesi olan herkes katılabilir.

Kursun içeriği başvuranların yabancı dillerini ve mesleki kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik olarak düzenlenmiştir. Programın ilk haftalarında katılımcılara ingilizce bilgilerine göre 3-6 ay arası Genel ingilizce ve mesleki ingilizce eğitimi sunulmaktadır. Daha sonraki süreçte katılımcının isteği doğrultusunda eğitim aldığı süreyi geçmemek koşulu ile maaşlı veya maaşsız staj imkanı sunulmaktadır. Bu sayede program katılımcısı hem pratik yapma hemde program maliyetlerini en aza indirebilme fırsatı bulmuş olacaktır.

Siz de İngiltere Work Experience Sertifikasına sahip olmayı başaran binlerce öğrenciye katılın. Her iki programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, English Certificate ve İngiltere Work Experience Certificate alırlar. Bu sertifikayı almak amacıyla, öğrenciler standart düzey için bir değerlendirme anketini, ileri düzey için de daha kapsamlı değerlendirme portföyünü tamamlamalıdırlar.

Maaşlı ve Maaşsız Programlar

İngilizce Seviyesi : Katılımcılar en az orta seviyede İngilizce bilgisine sahip olmalıdırlar.

İş Kolları ve Çalışma Süreci : Katılımcılar, işe başlamadan önce iş verenle mülakat yapacaklar, mülakatlarda başarılı oldukları takdirde, oteller, restaurantlar ve eğlence parklarında garson, mutfak görevlisi, barmen, kat görevlisi, kasiyer, reyon görevlisi ve gişe sorumlusu gibi işlerde görev alacaklardır.

Daha detaylı bilgi ve danışmanlık için irtibat bilgilerinizi pm'den bekliyoruz.

Program hakkında diğer detaylar için tıklayınız.

Herkese iyi forumlar,

Berlitz Dil Merkezi, İstanbul

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.