Berlitz, temelleri 1878 yılında Amerika’da atılan, bugün 70 ülke ve 500’ün üzerinda merkezde hizmetini sürdüren en deneyimli dil okuludur. Yıllar içerisinde uyguladığı metod ile bir ekol oluşturarak konusunda bir numaraya yerleşmiştir.
Teşekkür ederiz,
quote:
Orjinalden alıntı: nie_wieder
Berlitz firmanın adı nereden geliyor?
bu firma hangi ülkeye aittir??
fiyatlarınızı öğrenebilir miyiz?
quote:
Orjinalden alıntı: Berlitz
merhabalar sayın eğitim uzmanı. çok iddaalı görünüyorsunuz. fakat özel kusrlarda benim gördüğüm bir sorun. eğitimleri okadar da iyi değil. bilirsiniz bu sektörde iyi olaan birkaç kuruluş var. hem kendim ET ın bir hafta derslerine girdim, birkaç arkadaşımda kursa yazılmıştı fakat beğenmedileer sırf yabancı oldukları için tuttuklarını hoca diye getirmişler bende kursa gitmekten vazgeçtim. açıkççası iş, eğitim den ticarethaneye dönmüş biraz. sizin eğitime yaklaşımızın nasıl bunu görmek isterim varsa ücretsiz eğitim kursları katılmak isterim. müşterilerinize böyle bir imkan tanıyormusunuz??
TOEFL kursunuz hakkında bilgi verirmisinz ve yurt dısında kurslarınız da varmı ?
@levent_yavuz Zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimiz Özel Berlitz Metodunda® eğitilmiş öğretmenlerdir, sadece kendi dillerinde eğitim verebilirler. Öğretmenlerimiz, üniversite mezunu Amerikalı, Kanadalı ve İngiliz öğretmenlerin bir araya geldiği konularında uzman bir kadrodan oluşturulmuştur. Öğretmenlerimiz eğitim verdikleri dillerin, doğru telaffuz ve gramer bilgisinin yanında bu ülkelerin özel kültürlerini de öğrettiklerinden öğrencilerimiz, diğer ülkelerdeki kişilerle yaptıkları konuşmaları kolaylıkla anlayabilir ve rahatça iletişim kurabilirler. Ücretsiz olarak 1 ders misafirimiz olabilirsiniz lütfen private message ile irtibat bilgilerinizi bildirin, gerekli randevu için sizinle irtibat kuralım. Teşekkür ederiz. @terry85 TOEFL IBT sonuçları diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiyede de tüm özel ve resmi kurumlar tarafından kabul edilmektedir. TOEFL IBT sınavı standartlaşmış seçmeli sorulardan oluşmakta olup günümüzde tamamı bilgisayar üzerinden internet yoluyla tüm dünyada aynı ücret, standart ve koşullarda uygulanmaktadır. Berlitz/İstanbul da Eylül 2006’dan itibaren TOEFL IBT sınav merkezi olarak hizmet vermektedir. Berlitz sınav merkezi olmadan önce de Toefl sınav adaylarını, yabancı ve Türk öğretmenler ile sınava en kapsamlı şekilde hazırlamaktaydı. Sınav merkezi olması ile ise katılımcılar eğitim aldıkları ve alışkın oldukları ortam ve bilgisayarlarda sınava girme şansına sahip olmuşlardır.
Berlitz Study Abroad Programlarımız ile Yurtdışı hizmetide vermekteyiz. Lütfen irtibat bilgilerinizi private message ile bildirin, sizinle irtibat kuralım.
Teşekkür ederiz.
hocam fiyat alabilir miyiz? lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: Berlitz @c0ss DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: talha19
hocam fiyat alabilir miyiz? lütfen
acaba bu avrupa yakasındamı asyamı avrupada yoksa cama olanıgı warmı
Berlitz Istanbul olarak Anadolu Yakası'nda Kozyatağı ve Caddebostan, Avrupa Yakası'nda Galatasaray ve Bahçelievler Merkezlerimiz ile hizmet vermekteyiz.
Teşekkür ederiz.
quote:
Orjinalden alıntı: dhadlu
acaba bu avrupa yakasındamı asyamı avrupada yoksa cama olanıgı warmı
YUKARIDA AÇIKLADINIZ MI BİLİMİYORUM AMA SİZİ DİĞERLERİNDEN FARKLI YAPAN NEDİR?
@Superonline1 Öncelikle Method olarak "Berlitz Method" u kullanmaktayız. Bu method "Duy, Gör, Tekrar et ve Konuş" methodudur. Materyallerimiz de Berlitz'in kendi materyalleri olup, herhangi bir X yayınevinin materyalleri değildir. İçerik olalara; İş adamlarının yurtdışına çıktıklarında ihtiyaçları tespit edilmiş ve ona göre hazırlanmıştır. Dersler kesinlikle Konferans methodu ile yapılmaz. Öğrencilerimiz sınıfta bol bol roleplayler yaparak, derste aktif olarak hedef dili konuşurlar ve bol bol pratik yaparlar. Bunlara ek olarak Cd-Rom yada Web seçeneği olarak sunduğumu İnteraktif seçenekte öğrencilerimiz; yazma,konuşma,dinleme yani tüm öğrenme yetilerine hitap ederek, bol bol alıştırmalar yaparlar. Ancak şuda unutulmamalı; Hedef>Öğretmenle derste yapılan derstir. Öğretmenlerimiz Native Speaker olup, yabancılara dil eğitimi vermek için Sertifika sahibidirler. Ayrıca her Cuma Grammar&Conversation Kluplerimiz ile öğrencilerimiz Dil Bilgisi eğitimi ile birlikte Konuşma eğitimide alırlar.
ET'ye gidiyorum memnun değilim dil burada öğrenilmez bence ülkesine gideceksin
ankara kızılaya bekliyoruz!!!!!!
bursaya merkez açarsanız memnun olurum
Gitmeyi planladığınız ülkede alacağınız eğitimi hatta daha fazlasını biz Berlitz olarak Istanbul'da 4 Merkezimizle veriyoruz.
Nasıl mı?
- Öğretmenlerimiz kendi ana dillerinde İngiliz, Amerikan, Kanadalı vs., Yabancılara dil eğitimi verebilmek için Sertifika sahibi, - Method olarak; Dünyaca ünlü konuşma becerisine odaklı Berlitz Metodu’nu uyguluyoruz. Berlitz Metodu’yla yeni dilinizi gerek kelime gerekse gramer olarak ana dilinizi öğrendiğiniz gibi öğretiyoruz. - Özel multimedya araçlarıyla tamamlanarak yeni dilinizi hızla öğrenmeniz ve konuşmanız sağlanıyor. - Ayrıca Amerikan Eğitim Konseyi tarafından eğitimi akredite edilen ve öğrencilerin aldıkları eğitim için üniversitelerde ders kredisi alabilecekleri tek dil eğitim kurumuyuz. - Üst düzey yöneticilere yönelik olarak Total Immersion (Tam Gün Yoğun İngilizce) programımızla 3 haftada günlük ihtiyaçları karşılayacak kadar dil eğitimi veriyoruz. Bu programımız kısa süre içerisinde yurt dışında toplantı yada sunumlara katılacak öğrencilerimize öneriyoruz.
Dünyaca ünlü Berlitz Methodu'nı daha yakından tanımak istiyorsanız, Merkezlerimize bekliyoruz!
Herkes Dil Öğretebilir, Biz Konuştururuz!
Teşekkür ederiz,
quote:
Orjinalden alıntı: brooklynn
ET'ye gidiyorum memnun değilim dil burada öğrenilmez bence ülkesine gideceksin
ankara kızılay için bi planınız var mı yoksa başka kurslara gidicem.
bu arada ankara kızılayda kaliteli bi yer var mı?
@swat882 Merhaba, Yakın tarihte Ankara'da merkezimiz acılmayacaktır. İlginiz için teşekkür ediyoruz.
MERHABA BEN BAZI SORULARIN CEVAPLARINI ALMAK ISTIYORUM MUMKUNSE CEVAPLARIDA NUMARALANDIRSANIZ MEMNUN OLURUM..
2.FIYATINIZ UYGUNMU NEYE GORE UYGUN.YOKSA SISIRME SOZLERLE YUKSEK FIYAT VEREN BIR EGITIM KURUMUMUSUNUZ...?
3.130 YILIK DENEYIM HANGI OGRENCILER UZERINDE KI DENEYIMDIR.TURK OGRENCIILER UZERINDEKI DENEYIM KAC YILLIKTIR..(130 YIL BIZI ILGILENDIRMIYOR ACIKCASI)
4.HERKEZ DIL OGRETIR SIZ KONUSTURURSUNUZ..... IDDANIZ HANGI DUZEYNE NE SEVIYEDE..O SEVIYEYE GENEL ORTALAMAYI GETIREMESSENIZ PARA IADE EDIYOORMUSUNUZ..BU IDAANIZIN KANITLARI NELERDIR..
5.NET BIR FIYAT LLISTESI NEDEN FORUMDA VERILMEDI(ILK MESG DE) NEDEN (LISTE BENIM GOZUMDEN KACTI ISE)