Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu için Almanca düşünüyorum, kur süresi, ders saatleri hakkında bilgi alabilirmiyim?
  • Ben de haftasonu Almanca düşünüyorum, başlangıç seviyesinin bir üstü sınıfı. Kurlardan, saatlerden, ücretten bahsedebilirmisiniz? Yabancı hocalar hangi zaman devreye giriyor? Neden Berlitz'i tercih etmeliyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackR

Ben de haftasonu Almanca düşünüyorum, başlangıç seviyesinin bir üstü sınıfı. Kurlardan, saatlerden, ücretten bahsedebilirmisiniz? Yabancı hocalar hangi zaman devreye giriyor? Neden Berlitz'i tercih etmeliyim?

seninle durumumuz aynı ben de başlangıcın bir üstü istiyorum, alman kültür falan varmış taksim de başka bir yer bulursak haber verelim ok
  • Ben daha önce Tömer Taksim şubesinde 2 kur aldım,fena değildir, bu sefer farklı yerler denemek istiyorum, Berlitz i merak ettim, şu aralar keşifteyim haberleşiriz
    quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: BlackR

Ben de haftasonu Almanca düşünüyorum, başlangıç seviyesinin bir üstü sınıfı. Kurlardan, saatlerden, ücretten bahsedebilirmisiniz? Yabancı hocalar hangi zaman devreye giriyor? Neden Berlitz'i tercih etmeliyim?

seninle durumumuz aynı ben de başlangıcın bir üstü istiyorum, alman kültür falan varmış taksim de başka bir yer bulursak haber verelim ok

• tamam olmadı yakın biryer seçersek iki kişi gideriz indirim falan hesabı yaparız ok nerde oturuyorsun ben bakırköy tarafı
  • fransızca dersine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
  • Yeni websitemiz ile sizlerin hizmetine 130 yıllık birikim ile devam ediyor,

Herkese İyi Bayramları Diliyoruz.

http://www.berlitz.com.tr

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

• baslangıc veya 1 ustu seviyede bir ingilizcem var bu ingilizcemi kaç kurda ne kadar geliştirebilirim.en dusuk seviyeden kaç kurda hangi seviyeye gelebilirim.bilgilendirirsenz sevinirim ii gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalknight -- 1 Ekim 2008; 11:55:30 >
  • VERDİĞİNİZ BİLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİMM
  • Arkadaslar ben Almanyada iken, BERLITZ e gitmek icin müracaat etmistim , ancak orada bu dil egitim kurumu sadece YABANCI uyruklular icin kurs (INTEGRASYON) veriyordu. Nedir simdi bu kurs? Bu kursun amaci yabanci insanlarin almanyaya ayak uydurmasini saglamaktir. Acaba TR deki versiyonu Almanyadaki ile ayni mi? Tmm ayni isi yapmiyorlar belki ama, ayni sistemle mi egitim veriyorlar acaba? Sonra ordaki ücretleri cok cok makuldu, disardaki özel kuruluslara nazaran. Acaba TR deki demi aynen böyle ucuz? Yoksa degil mi? Almanyadaki BERLTZ kurumu hükümetin entegrasyon programi desteginde acaba TR de böyle bir durum söz konusu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

Arkadaslar ben Almanyada iken, BERLITZ e gitmek icin müracaat etmistim , ancak orada bu dil egitim kurumu sadece YABANCI uyruklular icin kurs (INTEGRASYON) veriyordu. Nedir simdi bu kurs? Bu kursun amaci yabanci insanlarin almanyaya ayak uydurmasini saglamaktir. Acaba TR deki versiyonu Almanyadaki ile ayni mi? Tmm ayni isi yapmiyorlar belki ama, ayni sistemle mi egitim veriyorlar acaba? Sonra ordaki ücretleri cok cok makuldu, disardaki özel kuruluslara nazaran. Acaba TR deki demi aynen böyle ucuz? Yoksa degil mi? Almanyadaki BERLTZ kurumu hükümetin entegrasyon programi desteginde acaba TR de böyle bir durum söz konusu mu?

Berlitz'in Almanya'da şubesi varsa eğer Türkiye'de neden sadece İstanbul'da şubesi var?

• Merhabalar ;
    Lise 3. sınıf öğrencisiyim. İngilizce az çok anlıyabiliyorum grammerlerim biraz zayıf.Yazışma olarak derdimi anlatabiliyorum veya konuşarak.Ama pro. olarak değil.Acaba normal kullandığım Türkçe gibi İngilizce konuşup anlıyabilmem için gerekli seviyede bir eğitiminiz varmı acaba?Birde fiyat hakkında ufak bir bilgilendirme alabilirmiyiz.Çünkü yüksek bir eğitim olacağı için gözümüzde fiyatlar biraz büyüyor.Ufak bir fiyat aralığı verirseniz merkeze burdan verdiğiniz ortalama fiyat uygun gelirse gidip konuşsak? Şimdiden teşekkür ederim ve kolaylıklar dilerim.
  • @mortalknight
    Berlitz'de toplam 10 kur vardır. BE 1-4 Genel İngilizce, BE 5-8 İş İngilizcesi BE 9-10 Profesyonel İngilizce olarak.

Açık grup eğitim programlarımızda haftada 2 gün olarak 1 kur 2.8 ayda tamamlanır.

@srknblr
    Biz teşekkür ederiz.

@metinardicli

Yabancı Dil Öğrenmek isteyen herkesi Merkezlerimize bekliyoruz, üstelik Seviye Tespit Sınavı'da ücretsiz!!

@Doppelganger
    Yeni merkezler açmak için çalışmalarımız devam ediyor, ancak şuanda İstanbul'da 4 merkezde sizlerin hizmetinizdeyiz. Berlitz Kozyatağı, Berlitz Galatasaray, Berlitz Caddebostan, Berlitz Bahçelievler.

@QberT*
    Buyrun size yakın olan Merkezlerimize gelin ve seviyenizi belirleyelim ve ayrıca programlarımız hakkında detaylı olarakta görüşmek isteriz.

Teşekkürler.

• Konya'da şubeniz var mı? Ya da Konya'dan nasıl eğitim alırız?
  • benim ingilizcem var ama konusurken zorlanıyorum. sizin merkezlerde istanbul'da yani benim gelmem imkansız demek bu da. siz yurtdısına filan gönderiyor musunuz istersek? orda eğitim için
  •  Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!
  • Iyi Günler...

Acikcasi Donanimhaber vasitasiyla Berlitz'den haberim olmustu fakat. Gecen günlerde 2 kere gelmeme ragmen, danismanlik alamamamin ötesinde , bana geri dönülmedi bile.
  • Merhabalar,

Öncelikle özür diliyoruz,

Ne zaman ve Hangi merkezimize gelmiştiniz?

Teşekkürler,

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Iyi Günler...

Acikcasi Donanimhaber vasitasiyla Berlitz'den haberim olmustu fakat. Gecen günlerde 2 kere gelmeme ragmen, danismanlik alamamamin ötesinde , bana geri dönülmedi bile.
  • @Berlitz Taksim merkezinize gelmistim, fakat yurtdisi egitimi icin baska bir dansimanlikla okulumu ayarladim. Ilk gittigimde bir form doldurdum, ancak yurtdisi egitim danismani o gün izinliymis sanirim, tekrar ikinci kez gittigimde de haftasonu oldugu icin gorusme yapamadim ancak yine oradaki bir beyefendi ve hanimefendi ilgilendi ve not aldilar fakat arayan soran yok.
  • ingilizce eğitiminin yurtiçi ve yurt dışı fiyat listelerini verirmisiniz acaba??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.