Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slogan çok güzelmiş " Biz Konuştururuz"
  • @: Sayın Berlitz, kısmi İtalayanca bilgim vardır. Bunu İspanyolca ile mi devam etsem Yoksa İtalyanca ile mi?

Bir diğer sorum çevrem de takdir eder ki ingilizcem güya iyidir ben ise hiç sevmem. Çünkü nasıl ki matematiğim hep 100 dür kimyam 100 dür benim ingilizce kimya bilgisi gibi gramer kural kelime vs gayet iyi (hele şiveme herkes şaşırır illa dışarıda kalmışsın derler) ancak biriyle konuşma oldu mu sanki ingilizcenin i'sini bilmeyen biriyimdir. Bunu aşmak gerek. Yani ingilizce düşünmeyi sağlamak. Anlıyorum diller yerinde tam öğrenilir diyeceksiniz ancak bunun başka yolu yok mu? Yani siz de var mı?

Teşekkürler ilginize.
  • kendı kendıne egıtım almak ısteyenlere yonelık setlerınızde oldugu konu ıcınde gectı. setlerınız hakkında ayrıntılı bılgı alablecegımız bır kaynak varmı? ingilizce ıcın setlerınızle sıfırdan baslayıp ev ortamında ogrenmek mumkunmu tskler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 26 Ağustos 2008; 8:26:29 >
  • mesajları okudum sanırım pm üzeründen fiyat bilgilendirmesi yapabiliyorsunuz. bende seneye yaz için düşünüyorum, fiyat bilgisi alabilir miyim? teşekkürler.
  • Peki bir dil'i öğrenmek ne kadar sürer?
  • @Hare Rama
    Dil öğretme konusundaki uzmanlığımız 130 yıllık deneyimiyle ispatlanmıştır. Öğrencilerimiz yabancı dillerini zevkle etkin ve hızlı bir şekilde öğrenirler. Öğretmeninizle ilk önce tanışmayla başlayacak programda, sadece yeni diliniz konuşulur. Ağırlık konuşmada uzmanlaşmaya verilir. Bu yüzden Berlitz tam size göre bir eğitim merkezidir.

Öğrenciler önce konuşmayı, anlamayı, daha sonra öğrendiklerini okumayı ve yazmayı öğrenirler. Berlitz öğrencileri yeni dillerinde düşünmeyi ve grameri doğal yolla konuşarak öğrenirler, çeviri yapmazlar.

Berlitz Metodu® ile yeni dilinizi ana dilinizi öğrendiğiniz gibi dinleyerek, görerek, tekrar ederek ve konuşarak kısa sürede öğreneceksiniz. Yeni dilinizde düşünecek tercüme etmeden anında cevap verecek, hemen kullanabileceksiniz.

@Sensiz.1
    Dil'i öğrenmek için belirleyeceğiniz ve istediğiniz zamanda, sizlere arzu ettiğiniz Yabancı Dili ögretmeye hazırız.

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

Merkezlerimize bekliyoruz...

• Sn. Berlitz Dostu,
    Sizlere, Özel Berlitz Denizcilik İngilizcesi Sınavına Hazırlık Programımızın hakkında bilgi vermek için yazıyorum, geleceğinizi değştirmenin sizin elinizde oldugunu ve çok basit oldugunu görecek ama inanamayacaksınız!!..

ULUSLARARASI DENİZCİLİK İNGİLİZCESİ SINAVINA HAZIRLIK PROGRAMI

Berlitz Dil Merkezi sizleri şimdi de denizcilik alanında dil becerilerini ölçen ISF (International Shipping Federation/Uluslararası Gemi Taşımacılığı Federasyonu) Marlins Test of Spoken English (TOSE) sınavına hazırlıyor.

Berlitz’e özel eğitim metodumuz, konusunda uzman öğretmenlerimiz ve mükemmel bir planlama ile harmanladığımız eğitim programımızla bu kez de farkımızı ortaya koyuyoruz.

Marlins Test of Spoken English (TOSE) Uluslararası Denizcilik İngilizcesi konusunda dil becerilerini tespit etmek amacı ile merkezi İngiltere’de bulunan bir organizasyon tarafından düzenlenmektedir.

The ISF (International Shipping Federation/Uluslararası Denizcilik Federasyonu) Marlins Test of Spoken English (TOSE) denizcilerin ve adayların Denizcilik İngilizcesi konusunda hem yazılı hem de sözlü dil becerilerini ölçmeye yönelik olarak geliştirilmiş uluslararası online bir sınavdır. Sınav sonunda adaylara sonuçları içeren bir sertifika verilir.

Sınav 2 bölümden oluşur:
    1. bölüm soru-cevaptan oluşur ve 5 dakika sürer.
    2. bölüm 15 dakika sürer. Detayları aşağıda belirtildiği gibidir.
    a. Görsel malzemelerin kullanıldığı soru-cevap bölümü
    b. Verilen bir duruma paralel soru ve cevaplar
    c. Tartışma bölümü

Öğrenciler Berlitz’de Uluslararası Denizcilik İngilizcesini (English for International Seafarers) konuşma, dinleme, okuma, yazma eğitimlerini başarıyla tamamlamakla kalmayıp sonrasında Gemiadamları Sınav Merkezi (GASM) tarafından yapılacak olan ve kendilerini üniversiteler dışındaki özel eğitim-öğretim kurumlarında yapılan hazırlık sınıfından muaf olmalarını sağlayacak olan Genel İngilizce Sınavı’nda da başarılı olacaklardır.

Öğrenciler ayrıca Berlitz’de hazırlanacakları bu sınavda başarılı olarak kendilerini Vardiya Zabitliği ve Makine Zabitliği’nden İkinci Makinist; Kaptanlık veya Baş Makinist görevlerine hazırlıyacak veya Kaptanlık ve Baş Makinist görevlerinden Uzakyol Kaptanlığı veya Başmakinistliği’ne yükseltecek bir terfi yolu açmalarına imkan verecektir. Katılımcılar bu çalışmaları ile Kılavuz Kaptan Yeterlilik Belgesi almak için Gemiadamları Sınav Merkezi tarafından yapılacak Genel İngilizce Sınavı’na da hazırlanmış olacaklardır.

Berlitz’in denizcilikle ilgili özel olarak hazırlamış olduğu bu yoğun programlar öğrencilerin denizcilikle ilgili konuşmaları ya da yazılı mesajları anlayıp cevap vermelerine imkan sağlayacak, konuda rahatlıkla konuşmalarını sağlayacak veya tartışmalara girebilecek şekilde hazırlanmıştır. Program çok özet olarak aşağıdaki gibidir:

* Gemi adamları için İngilizce
    * Denizcilik İngilizcesi
    * Gemi Zabitleri / Subayları için İngilizce

Ders programı öğleden önce, öğleden sonra ve akşam olmak üzere planlanmıştır.

Konuşmalar, yazışmalar kelime bilgisi ve ünite tekrarları yabancı uyruklu öğretmenler tarafından Temel dersler ve dilbilgisi Türk öğretmen tarafından verilecektir.

• ben galatasaray şubesinden eğitim almıştım.
    eger ing öğrenmek istiyorum diyorsanız süper bi kurs.
    direk yabancı hocalarla konuşmaya yönelik eğitim alıyorsunuz. herkese tavsiye ederim
    iyi forumlar
  • bende yabancı dil ingilizce öğrenmek çok istiyorum ama istanbul bana uzak ben bursadayım bursada böle bildiğiniz sağlam kurs var mı acaba bide ingiizce öğrenebileceğim güzezl siteler yada neler önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bu denizcilik kursuda ne kimler başvuru yapabiliyor başvuru koşulları ne öğrenebilirmiyiz biraz daha ayrıntılı olarak
  • Benim ögrenmek istedigim su : Ögretmenlerinizin native speaker oldugunu söylüyorsunuz. Ancak asıl sorun suki bu insanlar sadece vatandas mı ? Yoksa OGRETMEN SIFATINA EGITIMINE SAHIP MI ? Yani bu konuda uzmanlık yapmıs , ya da eğitim üzerine üniversitede bitirmiş kişiler mi. Malumunuz öğretmet ve bilmek çok farklı şeylerdir .
  • Almanya'da Almanca eğitimi ile ilgili danışmanlık yapıyormusunuz ?
  • @yetonyali
    İngilizce website önerileri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz;http://www.berlitz.com.tr

@Ns
    Öğretmenlerimizin hepsinin Üniversite mezunu olmak mecburiyeti vardır. Ayrıca, TOEFL, TESOL veya CELTA Sertifikalarının bulunması gerekir. Bu vasıflara sahip öğretmenler Berlitz Metodu ile eğitildikten sonra ana dillerinde eğitim vermektedirler.

İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.

@eDDiè
    AYKO YURTDIŞI olarak 1998 yılından beri Berlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz garantisi ile öğrenci gönderiyoruz. Sizi İngilizce için İNGİLTERE, A.B.D., KANADA, ve MALTA’ya gönderiyoruz.

Fransızca için FRANSA ve İSVİÇRE’de, Almanca için ALMANYA ve AVUSTURYA’da ve İtanyanca için İTALYA’daki dil okullarına gönderebiliriz.

Merkezlerimize bekliyoruz.

• Ücretsiz Seviye Tespit Sınavına

katılmak için aşağıdaki telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

• Merhabalar;
    Ispanyolca eğitimi bahçelievler şubesinde almak istiyorum fakat yeterli sayıda insan yokmuş bildiğim kadarıyla eğer mümkün ise orası ben gitmek istiyorum.
  • cok tesekkür ederiz
  • Öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.

Lütfen bizimle irtibat bilgilerinizi paylaşınız, gerekli çalışma yapılıp sizinle irtibat kurulacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: dix1

Merhabalar;
    Ispanyolca eğitimi bahçelievler şubesinde almak istiyorum fakat yeterli sayıda insan yokmuş bildiğim kadarıyla eğer mümkün ise orası ben gitmek istiyorum.
  • izmir taorbalıda va mı? var sa bilgi istiyorumm. iş ingilizcesi
  • AGA fiyat nie vermiyon? Beyler Berlitz iyimidir bilmem ama Beşiktaşta reklamı fena dönüyor broşürler fln güzel basılmış.. Ben Englishtime a gidiyorum pek memnun değilim, bu arada fiyat isteyen arkadaşlar boşuna beklemesin, telefon dahil yüzyüze görüşülmediği sürece fiyat verilmiyor:) iş'i ofiste bitiriyorlar
  • %10 indirim yurtdışı dil eğitimi içinde geçerlimi acaba?

şimdiden tşkler
  • Fiyat listenizi buraya bana mesaj atabilir misiniz ?

normal kurs ücreti ve yurt dışında ingilizce ilie ilgili fiyat ve bilgisi istiyordum.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.