Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dil Öğrenimine yeni bir dünya standartı getiren Ispanyolca Eğitim Programı 10 kur (BL) ve 3 kısımdan oluşmaktadır. Birinci kısmı(BPL 1-4) bitiren katılımcılara ortalama 1000-1200 kelime öğretilmesi hedeflenmiştir. Bu kısmı bitiren katılımcılar günlük ihtiyaçlarını giderecek İspanyolca’ya sahip olacak, yabancıların konuştuklarını anlayabilecek ve yabancılar da katılımcıların konuştuklarını anlayacaktır.
    Bireysel olarak veya şirketlere özel guruplarda katılımcılar istedikleri kadar ders alabilirler. Tam gün yoğun ve yoğun programla günde 12 veya 10 ders , haftada 60 veya 50 ders alınıp bir kur atlanabilir.
    Gurup derslerinde ise, Berlitz Metodunda haftada en az iki gün olmak üzere 4’er ders, haftada toplam 8 ders ve ayda 32 ders alınması öneriliyor. Bireysellerden ve grublardan gelecek talebler doğrultusunda, ders gün ve sayılarında farklılık olabiliyor.
    Materyallerimizi ve Berlitz Farkını daha yakından tanımak için Merkezlerimize bekliyoruz.

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

• Şu anda İst da değilim ? Yeni dönem kayıtlarınız ne zaman başlayacak ? Kampanyalar olacak mı ? (2 Sayfanın tamamını okuyamadım henüz.)
  • @eyoruk
    Yeni Dönem Grup çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Eylül ayı itibariyle Grup Eğitim Programlarımız başlayacaktır.

İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 15 Ağustos 2008; 21:01:56 >
  • SEVİYE BELİRLEME SINAVINDA (SBS) İNGİLİZCE’NİN ÖNEMİ:

Bu eğitim yılı sonundan itibaren OKS yerine geçecek Seviye Belirleme Sınavı’nda, öğrencilere 7 katsayı ağırlıklı yabancı dil sorusu sorulacaktır.
    Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavı (OKS) yerine uygulamaya koyduğu yeni Seviye Belirleme Sınavı (SBS)sisteminde kilit yabancı dil oldu. Bu yıl ilköğretimin 6. ,7. ve 8’ci sınıflarında uygulanacak olan Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) Türkçe, matematik, fen, sosyal bilimler ile birlikte yabancı dil sorusu sorulacak.

Bakanlık yetkilileri yabancı dil sorularının 6'ncı sınıfta 15, 7'nci sınıfta 16 ve 8'inci sınıfta 17 katsayı ağırlıklı olacağını söyledi. Uzmanlar bu durumda yabancı dil eğitimi iyi olmayan öğrencilerin SBS’de başarılı olmasının mümkün olmadığını belirttiler.

Veliler, çocuklarınızı Berlitz Dil Merkezleri’nin hazırladığı özel SBS Hazırlık Programına göndererek onların daha avantajlı duruma geçmelerini sağlayabilirsiniz.

Merkezlerimize bekliyoruz..

• İNGİLİZCE İŞ YAZIŞMALARI (E-MAIL & BUSINESS WRITNG)

AMAÇ

Bütün yöneticiler, şirket içindeki yerleri ne olursa olsun, İş Yazışmaları konusunda yeterli olmalıdırlar. Uluslararası organizasyonlar hergün artan bir şekilde yöneticilerden İngilizce e-mail ve mektup yazabilme ve çeşitli yazışmalar yapabilme becerileri istemektedirler. Berlitz İş Yazışmaları programı bu becerilerin edinilmesine odaklanmakta ve bu alanda kulanılan sözcük dağarcığının geliştirilmesini sağlarken aynı zamanda e-mail ve mektup yazma şekilleri, mektup içeriklerinin düzenlenmesi konularını da işlemektedir. Burada hem İngiliz hem de Amerikan mektup yazma tekniklerinden örnekler verilmektedir.

KATILIMCILAR

Berlitz, İngilizce İş Yazışmaları Programımız, şirketlerde Yönetici, Yönetici Yardımcısı, Yurt Dışı Yazışmaları Yapanlar ve konuyla ilgilenen tüm çalışanlara yönelik hazırlanmıştır.

İÇERİK

Temelleri Anlamak
    o İletişim Türleri Arasındaki Farkları Ortaya Çıkarmak
    o Konuyu Daha Anlaşılır Kılmak
    o Okuyucuyu Tanımak
    o E-Mailleri Başlatmak ve Bitirmek
    Mesajı Doğru İletmek
    o E-Maile Başlamak
    o Ana Mesajı Yazmak
    o Mesajı Basit Tutmak
    o Mesajı Bitirmek
    Doğru Tonu Bulmak
    o Doğru Üslup ve Tonu Kullanmak
    o Uygun Kelimeleri Kullanmak
    o Direk İfadeler Kullanmak
    Ayrıntıları Doğru Anlamak
    o Doğru Kelimeleri Kullanmak, Uygun Noktalama İşaretlerini Kullanmak, Uygun Kısaltmaları Kullanma
    Farklı Durumlarla Başa Çıkmak
    o Takip Etmek
    o Israrlı Olmak
    o Doğru İletişim Kurma Anlamında Değişikliklerin Yapılması

Uygulama Yeri: Berlitz Galatasaray Eğitim Merkezi
    Düzey: Upper Indermediate
    Program Tarih: 20-21 Eylül 2008/ 2 Gün
    Katılımcı Sayısı: Maksimum 9 kişi
    Öğretim Görevlisi: Berlitz Uzman Eğitmenleri
    Yatırım Maliyeti: *

İlgi ve Alakanıza Teşekkür ediyor, Eğitim Programımız hakkında daha detaylı görüşmek üzere sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.

*Ücret konusunda DH ile yapmış oldugumuz anlaşma gereği belirtemiyoruz, Merkezlerimize bekliyoruz.

• şu bir gerçek ki evde kendi kendine çalışarak yabancı dil öğrenmek çok zor..
    bu nedenle bu gibi özel kurslara gitmekte fayda var bana göre..

benim sorum;
    yazılı ve sözlü seviye tespit sınavı yapıyorsunuz onu anladım, advance çıkanlara neler tavsiye ediyorsunuz???
    bir de ödemelerde taksit yapılırsa vade farkı uyguluyor musunuz??? (evet ise, DH üyelerine yine bi ayrıcalık yapılamaz mı???) (isteyenin bi yüzü kara)
  • @antique
    Öncelikle İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.

Advance seviyesindeki öğrencilerimize Business English Eğitim Programlarımızı öneriyoruz.

90'lı yıllarda ofis ortamı hızla değişti. Günümüzün ofis ortamında pek çok işi yapabilmek için, her geçen gün daha fazla İngilizce desteğine gerek görülmektedir. Uluslararası alanlarda yöneticilik yapanların İngilizceleri en iyi düzeyde olmalıdır. Yöneticilerin yönetimde belli noktalara gelebilmeleri ve geldikleri noktalarda kalabilmeleri için biraz daha fazlasına gereksinimleri vardır. Bu özel gereksinimin farkında olan Berlitz, şirketlerin üst düzey yöneticilerine, müdürlere, bölüm yöneticilerine ve diğer çalışanlara İngilizce yeteneklerini geliştirmek ve güncelleştirmek için gerekli olanakları sunmaktadır. İş ingilizcesi programımız İş İngilizcesinin sözcüklerine, dil yapısına, şirketler arası yazışmalara odaklanmıştır. İş dünyasında kullanılan İngilizce ifadeler de kursumuzun kapsamındadır. Bu kurs öğrencilerin ihtiyaçlarına göre de şekillendirilebilir.

Yöneticilere Yoğun İngilizce Programı
    Bankacılık ve Finans Sektörüne Özel İngilizce
    Pazarlama ve Reklamcılık Sektörüne Özel İngilizce
    İnsan Kaynaklarına Özel İngilizce
    Avukatlara Özel Hukuk İngilizcesi
    Mühendislere Özel Teknik İngilizce
    IT Mühendislerine Özel Teknik İngilizce
    Turizm ve Otelcilik Sektörüne Özel İngilizce
    Polislere Özel İngilizce
    Havacılık-Pilot Uçuş Programı Özel İngilizcesi

Yukarıda belirtmiş olduğumuz Programlarımız, özel olarak Berlitz Metodu ile eğitim almış, konularında uzman öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize verilmektedir. Bu şekilde eğitim teorik olarak değil,uygulamalı ve aktif olarak öğrenci ile öğretmen arasında uygulanarak başarı ile sonuçlanmaktadır.

Ayrıntılı olarak görüşmek ve size özel Program sunabilmemiz için irtibat bilgilerinizi Private Message(Pm) ile bildirmenizi rica ediyor, Teşekkür ediyoruz.

• Arkadaşlar sanırım bazı kişiler okumadan yorum yapıyor her yorumu okudum ücret belirtemeyiz diyor siz ücret istiyorsunuz başka illerde şube açmayı düşünüyoruz çalışmalarımız devam ediyor diyor siz ne zaman açarsınız diye soruyorsunuz adam reklamını yapıyor tabiki herşeyi tam açıklamaz ve uzun konuşarak müşteri kazanmaya çalışır
  • Berlitz ; sizin kursunuza hiç ilgilizce bilmeyen biri ve inglizce bir kelime dahi bilmeyen biri kursunuza katılsa bu kişi bir ingiliz tam olarak ne zaman birebir konusma seviyesine gelebilir? süre si nedir yani bu eğitimin :)
    1 ay felansa bu bir ayda sabah aşam kurstamı kalınıyor.?
  • 1 hafta önce Berlitz Brighton daydım çok güzel vakit geçirdim ancak ilk geldiğim zamanlar okulda benden başka herkez araptı bayağı bir sıkıntı çektim ama sonra yeni öğrenciler ve yaşıtlar gelince rahatladık şimdi arkadaşlarla hala görüşüyorum...
  • donanım haberin bir çok faydalarından birisi reklam iyidir
  • +999999
    kesinlikle haklısınız. Kursa gidecek kişi açar telefonu ve yerine gider. Burda fiyat mı verilir hiç? MArketten 2 kilo elma 1 kilo armut alır gibi. Daha bunun seviye tespiti vaar, -ihtiyaç tespiti vaaar..... Okumadan-düşünmeden yorum yapanlar fazla gibi. Sanki BERLITZ sihirli bi değnek ve her değdiği kişiye bi anda dil öğretiyor gibi sorular gelebiliyor. Hatta şöyle bi soru bile gelecek yakında: 'Konuşmayı bilmeyen kardeşime 15 günde takır takır İngilizce konuşturabilirmisiniz?' insan biraz düşünüp yazar yaaa......

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar sanırım bazı kişiler okumadan yorum yapıyor her yorumu okudum ücret belirtemeyiz diyor siz ücret istiyorsunuz başka illerde şube açmayı düşünüyoruz çalışmalarımız devam ediyor diyor siz ne zaman açarsınız diye soruyorsunuz adam reklamını yapıyor tabiki herşeyi tam açıklamaz ve uzun konuşarak müşteri kazanmaya çalışır

• Konuşma herkes öğretiyor bence marifet konusmaktan ziyade; anlama , anlatma , yazabilme , okuyabilme ve dilbilgisi.

Bunların hepsini ogreniyormuyuz bilmiyorum.
    Bu arada farklı meslek grupları sıralamıssınız. Ben ingilizceyi mesleğime göre değil tamamen öğenmek istiyorum kelimesi kelimesine. Bunu sağlayabilecek egitmenleriniz de varmı ?
  • Ben sömestr de yurt dışında 2 haftalık İngilizce kursu almak istiyorum fiyat konusunda ve program konusunda bilgilendirir misiniz? Not:Lise düzeyinde ingilizcem var...
  • @Pikaj
    Yurtdışı Eğitiminiz için Berlitz Istanbul'dan bilgi istediğiniz için teşekkür ediyoruz.

Sizin için özel bir program hazırlayabilmemiz için öncelikle hangi ülkeye ve şehre, aynı zamanda ne tür bir program ile gitmek istediğinizi bilmemiz gerekiyor. Ve ayrıca, dogru programın belirlenmesi için kişisel özelliklerinizde bizim için önemlidir. Gerekli bilgilerin alınması için öncelikle Private Message ile irtibat bilgilerinizi rica ediyoruz.

İyi Forumlar Dileriz.
  • kolay gelsin ben bu yaz canada'ya gittim ve fiyatı aklımda

yurtdışı seyahat ve okullarınız mevcutsa emailime bilgi verirseniz sevinirim

ayberkatakan@gmail.com

teşekkürler
  • Merhabalar sormak istediğim bir şey var ingilizce için başvursam yurt dışına gönderme olanağınız varmı ? Yani biraaz burda eğitim aldıktan sonra ingiltere mesela yada amerika 6-12 aylık yurt dışı eğitimide veriyormusunuz veriyorssanız gitmek için ne gibi şartlarınız var ?
  • It sektöründe çalışıyorum ve IT mühendisligi sertifikası aldığımda bana ne gibi avantajları sağlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ethem

+999999
    kesinlikle haklısınız. Kursa gidecek kişi açar telefonu ve yerine gider. Burda fiyat mı verilir hiç? MArketten 2 kilo elma 1 kilo armut alır gibi. Daha bunun seviye tespiti vaar, -ihtiyaç tespiti vaaar..... Okumadan-düşünmeden yorum yapanlar fazla gibi. Sanki BERLITZ sihirli bi değnek ve her değdiği kişiye bi anda dil öğretiyor gibi sorular gelebiliyor. Hatta şöyle bi soru bile gelecek yakında: 'Konuşmayı bilmeyen kardeşime 15 günde takır takır İngilizce konuşturabilirmisiniz?' insan biraz düşünüp yazar yaaa......

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar sanırım bazı kişiler okumadan yorum yapıyor her yorumu okudum ücret belirtemeyiz diyor siz ücret istiyorsunuz başka illerde şube açmayı düşünüyoruz çalışmalarımız devam ediyor diyor siz ne zaman açarsınız diye soruyorsunuz adam reklamını yapıyor tabiki herşeyi tam açıklamaz ve uzun konuşarak müşteri kazanmaya çalışır

bende kesinlikle katılıyorum

• @GraY_FoX
    IT MÜHENDİSLERİNE ÖZEL TEKNİK İNGİLİZCE:

Dünyada ve Türkiye'de Bilgi Teknolojileri sektöründe eleman ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Yapılan araştırmalara göre IT sektöründe başta Amerika olmak üzere Kanada, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde eleman açığı bulunmaktadır.

Teknolojinin sürekli değiştiği ve geliştiği bu ortamda kariyer sahibi olmak ve bu kariyerde ilerleyebilmek için,sertifika sahibi olmak gerekmektedir. Sektörün iletişim dili İngilizce’dir ve IT sertifika sınavları da İngilizce yapılmaktadır. IT sektöründe çalışmak için sertifikalı olmak ve bunun için de iyi derecede İngilizce bilmek gerekmektedir.

Berlitz Language Center, olarak hazırladığımız Programın hedefi katılımcılara IT sertifikaları alacak seviyede İngilizce öğretmektir.

Programda kelime bilginizi geliştirecek, IT sektörü ile ilgili konularda yazılmış güncel yazılar okuyacak, konuları konuşma ağırlıklı olarak işleyecek, dinleme egzersizleri yapacak ve gerçek iş hayatından alınmış konuları inceleyeceksiniz. Program kapsamındaki konu başlıklarından bir kaçı şunlardır: Network, Internet, Website Designer, Word Processing, Database, Graphics & Multimedia, Programming, Online Services, Computers in Education & Medicine, Computer Viruses, Computer Software.

Berlitz Metodunda® dersler konuşma ağırlıklıdır ve konu ile ilgili kelime bilgisini sürekli kullandıran yapıdadır. Öğretmenlerimiz ana dili İngilizce olan Amerikalı, Kanadalı, İngiliz ve Avustralyalılardan oluşan, konusunda deneyimli, üniversite mezunu ve konuşma ağırlıklı özel Berlitz Metodu® ile eğitilmiş uzman kadrodan oluşmaktadır.

Sn.Mert Bey, Merkezimizi ziyaret ederek veya Online Bilgi Formunu doldurarak, program hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilir, Ücretsiz Seviye Tespiti yaptırabilirsiniz. Ayrıca ders dışı saatlerde dilediğiniz vakit merkezimizdeki, bilgisayarlarda İngilizce programlarımızdan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. En kısa sürede görüşmek dileğiyle...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.