Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Esas olan okulun ana sayfasındaki fiyattır. Tüm acentalar aynı fiyatı uygular. Bizim internet sayfamızdaki fiyatta bir hata olabilir. Okulun değişik saatlerde değişik fiyatlar uyguladığı için ofisimize gelerek bu okulu ve aynı fiyatta başka okulları beraber değerlendirerek bir karar vermemiz daha doğru olacaktır.

Acentaların en önemli işlevi öğrencilerin en doğru şekilde konsolosluğa başvurmasınızı sağlamaktır. Vize başvuru sürecinde ispatlamanız gereken bir kaç önemli nokta vardır:

İngilizce öğrenmek, sizin için kaçınılmaz bir zorunluluk haline geldi.
    İngilizce öğrenmek için Türkiye�de yapabilecekleriniz bitti ve artık başka bir ülkede devam etmeniz gerekiyor.
    Başka bir ülkede dil öğrenebilmek için yeteri kadar maddi olanaklarınız var.
    Türkiye�ye geri dönmek için yeteri kadar nedeniniz var.

Acentanız olarak biz bu noktaları en iyi şekilde yazılı olarak ispatlayacak belgeleri hazırlamanıza yardımcı olacağız. 2008 yılında hiçbir öğrencimiz red almamıştır.

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

Berlitz Dil Merkezi, olarak 1998 yılından beri Berlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz garantisi ile öğrenci gönderiyoruz. Öğrencilerimizin okul, konaklama, havaalanı transfer hizmetleri titizlikle düzenlenmekte, yurtdışında oldukları süre boyunca da desteğimiz devam etmektedir. Bu konularda yurtdışında eğitim görmüş ve bu ülkeleri yakından tanıyan danışmanlarımız Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatagı, ve Caddebostan�taki merkezlerimizde öğrencilerimizin isteklerine uygun öneriler üreterek bütçelerine uygun karar vermelerine yardımcı oluyorlar.

Sizi Merkezlerimizde görmekten gurur ve mutluluk duyacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 7 Ağustos 2008; 21:31:57 >

• Rusçanın fiyatı nedir.ilk kurdan itibaren kur başına ne kadardır..
  • herşeye muhalefet olmadan önce yazılanları bir okuyun.reklam anlaşması gereği burada fiyat veremiyoruz yazmadı mı adam?bilgi almak isteyenlerin hakkınıda gasp etmeyin.
  • @RccP
    Dil Öğrenimine yeni bir dünya standartı getiren Rusça Eğitim Programı 10 kur (BPL) ve 4 kısımdan oluşmaktadır. Genel Rusça eğitimimizin birinci kısmını oluşturan ilk dört kurda (BPL 1-4) öğretiyoruz. Birinci kısmı bitiren katılımcılara ortalama 1000-1200 kelime öğretilmesi hedeflenmiştir. Bu kısmı bitiren katılımcılar günlük ihtiyaçlarını giderecek Rusça’ya sahip olacak, yabancıların konuştuklarını anlayabilecek ve yabancılar da katılımcıların konuştuklarını anlayacaktır.Rusça eğitimimizin ikinci kısmını oluşturan 5-8 seviyelerindeki katılımcılara uyguladığımız Berlitz Rusça programımızda ise ortalama 2000-2500 kelime öğretilmesi hedeflenmiştir. Berlitz Rusça 5-8 programı kişilerin ihtiyaçlarına özel olarak Genel Rusça ve İş Rusçası konularını da öğretiyoruz.DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizi Merkezlerimize bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 7 Ağustos 2008; 16:38:10 >

• Neden Bakırköy'de şubeniz yok
  • sayın berlitz dil öğretim metodunuzun ne olduğunu öğrenebilirmiyim?
  • @frozenrealm
    Berlitz Metod® konuşmaya dayalı bir sistemdir. Bu metod duy, gör, tekrarla ve konuş sistematiğini sunuyor. Böylece tüm kurallarını ayrıntıları ile öğrendiğiniz dili daha iyi konuşmanızı sağlıyor. Berlitz okullarına giren kişi içerik ve program olarak kendisine özel hazırlanmış bir dil eğitim sistemi ile karşılaşmaktadır. Klasik yöntemlerle değil istediğiniz yoğunluk ve sürede size özel hazırlanmış programlarla yabancı dilinizi öğreneceksiniz.

Berlitzin bire bir eğitim anlayışı ve Berlitz metodunu yakından tanımanın şimdi tam zamanı.

Merkezlerimize bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 8 Ağustos 2008; 0:22:53 >

• Bende Almanca Sertifikası [Zertifikat Deutsch Prüfung] var.Giriş denebilecek seviyede ingilizce biliyorum.
    Sene içinde hem ingilizce öğrenmek hem de Almancamı ilerletmek istiyorum.Çeşitli kursların 2.dil bedava ya da %75 indirimli 2.dil gibi kampanyaları var.
    Sizde böyle bir kampanya var mı?

Öğrenciyim tek dil ücreti ödemek durumundayım ben ki ücrette makul düzeyde olmak şartı ile.
  • yabancı kökenli kişilere Türkçe öğretiyormusunuz?

kendisi Fransız ama ingilizce,flemenkce,ispanyolca,italyanca biliyor,ders bu dillerden biliyle velirdiği sürece sorun olmaz.

fakat izmirde oturuyor,başka şube açılması imkanı var mı?
  • @emrah2008
    Belirttiğiniz şekilde herhangi bir kampanyamız mevcut değildir.Ancak Berlitz olarak Genel İngilizce ve İş İngilizcesinde öğrencilere %10 indirim uygulamaktayız.
    @denizg
    Evet,Türkçe derslerimizde vardır.Farklı ülkerden işadamlarına eğitim vermekteyiz,öğretmenlerimiz konularında uzmanlardır.Ve genelde ögrencilerimiz Fransız ve İtalyan kökenlidir.Türkiye'de İstanbul dışında diğer illerimizde de Merkezler açmak için çalışmalarımız devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 8 Ağustos 2008; 10:25:49 >

• Yurtdışı programlarınız hakkında geniş bilgi almak istiyorum.
    İstanbul'da olmadığım için yüzyüze görüşme imkanımız yok maalesef.
    Mail ile bilgilendirme yapıyorsanız mail adresimi özel mesaj olarak size ileteyim.
    İyi çalışmalar.
  • @Zaba
    Berlitz 1998 yılından beri, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz garantisi ile öğrenci göndermektedir. İngiltere, A.B.D., Kanada, Malta, Fransa, İsviçre, Almanya, Avusturya ve İtalya’daki dil okullarından tercihler yapılabilir.

Ayrıca Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisans programları konusunda danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Eğer Yurtdışı'nda Üniversite okumak istiyorsanız, Öncelikli olarak sizin İngilizce seviyesinin yeterliliği resmi bir sınavla kanıtlanmalıdır. Bu sınav TOEFL veya IELTS’dir. ABD’de kaliteli bir üniversiteye girmek istiyorsanız SAT sınavına girmeniz gerekir. Bu sınav Türkiye’deki ÖSS’ye benzer. İngiltere’de bu tarz bir sınav yoktur ve üniversite 3 senedir. Ancak üniversite’ye başlamadan once bölüme göre bir senelik “Foundation Year” programı veya 2 senelik “A-level” programına devam etmek gerekir.
    ABD ve İngiltere üniversiteler ücretlidir. Üniversitelerin yıllık ücretleri ABD’de 10.000,00 USD ile 25.000,00 USD arasında, İngiltere’de ise 6.000,00 GBP ile 11.000,00 GBP arasında değişmektedir.

Vizeyle ilgili olarak ise; Vize başvuru sürecinde ispatlamanız gereken bir kaç önemli nokta vardır:
    İngilizce öğrenmek, sizin için kaçınılmaz bir zorunluluk haline mi geldi.
    İngilizce öğrenmek için Türkiye’de yapabilecekleriniz bitti ve artık başka bir ülkede mi devam etmeniz gerekiyor.
    Başka bir ülkede dil öğrenebilmek için yeteri kadar maddi olanaklarınız var mı?
    Türkiye’ye geri dönmek için yeteri kadar nedeniniz var mı?

Eğer eğitim kurumuna devam ediyorsanız veya sigortalı bir işte çalışıyorsanız; sizin veya ailenizin eğitim ve konaklama ücretinizi karşılayacak nakit kaynağı varsa ve bu nakiti kazanacak gelir kaynaklarınız belgelendirilirse yüksek olasılıkla vize alırken bir problem yaşamayacaksınız. Ayrıca yurtdışına gitmeden Türkiye’de İngilizce öğrenmeye çaba göstermiş olmanız beklenir. Bu nedenle daha önce Türkiye’de dil eğitimi almış olmanız vize almanıza yardımcı olacaktır. Öğrenci iseniz başarılı bir öğrenci olmanız size avantaj sağlayacaktır.

Konaklama ile ilgili olarak; Aile Yanı, Yurt ve Otel olarak üç değişik alternatif bulunur. En ekonomik ve İngilizce öğretimi açısından en faydalı konaklama seçeneği aile yanı konaklamadır. Aile yanı konaklama, en fazla pratik yapma imkanı sunan seçenektir. ABD’yi tercih eden öğrenciler için üniversite yurtları iyi bir alternatiftir. Yol masrafı ve yolda geçen zamandan öğrencileri kurtarmaktadır. Otel konaklaması ise en pahalı ve eğitime katkısı en düşük alternatiftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 8 Ağustos 2008; 10:51:39 >

• Bilgiler için teşekkürler.
    Ben Selçuk Ünv. İşletme 4.sınıf öğrencisiyim. Okulum bitmeden bir yurtdışı programı düşünüyorum.
    ABD'de Work and Travel programına sıcak bakıyorum. WAT programlarınız var mı? Ne tür olanaklar sunuyorsunuz?
    Bu konuda da bilgi almak isterim.
    İyi çalışmalar.
  • @Zaba
    WAT programı üniversitelerin ara sınıflarındaki öğrenciler için uygun olan bir programdır. 4. sınıfı önümüzdeki sene bitirmiş olacağınız için artık WAT’a katılmak için maalesef geç kalmışsınız. Ayrıca WAT için okulu uzatmanızı da tavsiye etmem, çünkü vize alırken en önemli kriter başarılı bir öğrenci olmanızdır.

Sizin için en iyi alternatif İngiltere’de ekonomik bir dil okuluna 6 ayın üstünde kayıt olmanızdır. Bu durumda İngiltere’de yasal olarak olarak haftada 20 saat part time nitelikli işlerde çalışma hakkına sahip olacaksınız. Eğer iş bulamayacağınızı düşünüyorsanız sizin adınıza iş bulan okullar da mevcuttur. Dolayısıyla ilk aşamada sizin cepinizden çıkacak ücret 28 haftalık eğitim ücreti, 4 haftalık konaklama ücretiniz, uçak biletiniz, vize ücretiniz ve iş bulunmasını talep ederseniz iş bulma ücretidir.

Bu alternatif’de iki temel üstünlük var WAT’a göre. WAT’da sadece çalışıyorsunuz, burada hem çalışıp hem eğitim alıyorsunuz. WAT maksimum 4 Aylık bir program. Ancak bu programda minimum 7ay İngiltere’da kalıyorsunuz ve bu süreyi uzatabiliyorsunuz. Dolayısıyla tek bir yurtdışına çıkışla tüm İngilizce Eğitimizi tamamlamanız mümkündür.

• Merhabalar benimde bir kaç sorum olacak:
    İngilizce öğrenmek istiyorum fakat korktuğum birşey var oda hem çalışıp hem bu kursu yürütebilecekmiyim acaba? çok yorucu olur mu sizce ?
    ingilizce başlangıç'la orta arası bilgim var fakat ilerletmek istiyorum işim (yazılım geliştirme) gereği de ingilizce sürekli lazım oluyor bu konuda çalışanlara önerebileceğin nedir ? (cumartesi günleride çalışıyorum)
    hafta içi akşam bir grubunuz oluyor mu ? veya sadece hafta sonları olan akşam grubunuz varmı ?
    bunların dışında dersler nasıl işleniyor saatlerce yazı yazıp lisedeki gibi işlenmiyodur umarım :) biraz daha interaktif geçeceğini umuyorum ama sizden de bu konuda bilgi almak isterim...
    Fiyat için gelip görüşmem gerekecek sanırım :)
    iyi çalışmalar.
  • @peacefire
    Berlitz olarak, çalışan öğrencilerimiz için Haftaiçi Akşam ve Haftasonu Programları sunmaktayız.Haftaiçi Akşam Programlarımız 18.30-21.30 ve 19.00-22.00, Haftasonu Programlarımız 09.30-12.30 ve 13.30-16.30 saatleri arasındadır.

Günümüzün yöneticileri için görevlerinde İngilizce iletişim kurmak çok önemlidir. Uluslararası işlemler gittikçe artan bir düzeyde İngilizce yeterliliği gerektirmektedir. Bizim Çeşitli İş Konuları programımız genel, iş yaşamı, proje yönetimi, sunuş ve ileriye yönelik tahminler gibi konuları içermektedir.Sizin içinde Eğitim Programı hazırlamak üzere Merkezlerimize bekliyoruz.

Berlitz Metod® konuşmaya dayalı bir sistemdir. Bu metod duy, gör, tekrarla ve konuş sistematiğini sunuyor. Böylece tüm kurallarını ayrıntıları ile öğrendiğiniz dili daha iyi konuşmanızı sağlıyor. Berlitz okullarına giren kişi içerik ve program olarak kendisine özel hazırlanmış bir dil eğitim sistemi ile karşılaşmaktadır. Klasik yöntemlerle değil istediğiniz yoğunluk ve sürede size özel hazırlanmış programlarla yabancı dil öğreneceksiniz.

• merhabalar elementary seviyede portekizce biliyorum portekizce dersleriniz de var mı? ayrıca varsa da sanırım bu dile fazla talep olmadığından bireysel eğitim gerekecek.. bire bir derslerle grup olarak alınan dersler arasında fiyat açısından çok fark var mı? teşekkürler..
  • sizi diğerlerinden farklı kılan nedir, piyasada sizin gibi bir çok dil okulu var, neden sizi seçelim?

"Yabancı dili artık sorun etmeyin, Berlitz'e gelin öğretelim. DH üyelerine özel indirimler " demişsiniz. Ne gibi özel indirimler var? Hadi üyelere indirim yaptınız. Benim ücreti öderken hesabımın şifresini falan mı isteyeceksiniz?
  • arkadaslar benım okudugum unıversıtenın hazırlık bolumunde berlıtz ın materyallerınden yararlandık gercekten cok acık bılgıler verıyolar orneklerı mukemmel sadece sozlugunu begenmemıstım :P ama ben arkadaslara tavsıye ederım
  • İzmit'te şube açarsanız ilk müşteriniz olurum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.