Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden sadece istanbul ankara adana izmir vs düşünmediniz
  • @peshhmerge
    Başta İngilizce olmak üzere Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, İbranice, Portekizce, Çince, Japonca, Arapça, Türkçe ve Rusça,tüm dünya dillerinde eğitim veriyoruz.
    Sizin Portekizce Dil bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Teke Tek Eğitim Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir.
     Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

Teke Tek dersler, yeni bir dili öğrenmek için hızlı, etkin ve zevkli bir yoldur. Teke tek dersler Berlitz Metodu®'nda özel eğitim görmüş öğretmenlerce anadillerinde verilir. Öğretmenin yoğun ilgisiyle öğrenci Portekizce'yi zamanın en az %50'sinde konuşur, diğer %50'sinde de dinler. Böylece %100'ünde öğrenir. Bu şekilde öğrenci kendi istediği süratte dil eğitiminde ilerleyebilir.
    Evet,fiyat farkı vardır.Ayrıntılı görüşmek üzere sizi Merkezlerimize bekliyoruz.

@murderuo
    Konuşmalarımızda da belli bir grammer yapısı kullanılmakta, eğitimlerimizde de grammer alt yapısı tabii olarak oluşturulmaktadır. Eğitimimizde ağırlık gramerde değildir. Ağırlık sizin konuşmanızda, derdinizi iletebilmenizdedir.Cuma akşamları yapılan Grammar ve Conversation Sınıflarımızla, bu eksikliğinizi gideriyoruz.
    DH Üyelerine Çok Özel İndirimler!!
    Kullanıcı adınız ile birlikte Merkezlerimize yapacağınız kayıtlarda %10 DH Özel İndirimi Kazanacaksınız!!

İlgi ve alakanıza Teşekkür ediyor,Sorularınızı cevaplamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

@bigknife
    Berlitz’in Misyonu; Dil eğitimi’nin her yaş ve statü için bir gereksinim olduğunu görerek, ülkemizde uluslararası standartlarda yabancı dil eğitimi için:

-Takım halinde çalışan güçlü bir ekip,
    -En iyi öğretmenler,
    -En son teknoloji eğitim araç ve gereçlerini kullanarak ,

İstedikleri dilde, varmak istedikleri düzeye en kısa sürede ulaşan ve öğrendikleri dili konuşabilen öğrenciler yetiştirmektir.

Berlitz’in Vizyonu; Eğitimde en son dünya kalitesini esas alarak hiçbir şekilde kaliteden ödün vermeyen,1878’den beri her yıl kendini yenileyip, teknolojik gelişmeleri takip ederek, sistemine uygulayıp sektörüne öncülük eden,Türk iş hayatının, dünya ile uyumlu olarak rekabetini esas alıp; öğrencilerine; mesleklerinde kullanabilecekleri terminolojiyi öğreterek, öğrendikleri yabancı dil’i konuşabilen uluslararası yöneticiler olarak yetişmelerine katkıda bulunan,Öğrencilerine günlük hayatlarında ve dünya ile rekabet eden iş hayatlarında kullanacakları güncel dil’i öğretmeyi hedeflemiş,Köklü sistemi ile 1878 den beri dünyaya yaygınlaşmış evrensel kalitede bir dil okulu’ dur.

Hayır,şifreniz istenmeyecektir,kayıt başvurularınızda kullanıcı adınız istenecektir ve Berlitz kullanıcı ismine teyid Özel Mesajı(pm) atmanız istenecektir.En kısa sürede Merkezlerimizde görüşmek üzere sizi bekliyoruz.

@radyasyo_N - @aliss
    Berlitz Istanbul olarak ilgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.Türkiye'nin diğer illerinde de Merkezler açmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• berlitz ingilizce eğitimi tam olarak nedir fiyatı söylermisiniz
  • @msuf
    DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizi Merkezlerimize bekliyoruz.
  • @ Berlitz
    üniversite Eğitim için Almanya'yı Düşünüyorum. 1 sene içerisinde bu Seviyeye gelebileceğim bir eğitim programı sunuyormusunuz?
    özellikle Bostancı yada kadıköy merkezinizde.
    Fiyat için Telefondan bilgi alma imkanımız varmı?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
  • @byzihh™
    Sizin Almanca Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz. Size Grup Eğitim Programımızı öneriyorum. 2.8 ayda 1 kur bitirerek, 1 senede çok rahat bir şekilde Almanca öğrenebilirsiniz.Kozyatağı yada Caddebostan Merkezlerimiz sizin için uygundur. Ayrıca Uzman Yurtdışı Eğitim Danışmanlarımız ile Üniversite seçiminizede yardımcı olacağız.

Merkezlerimize bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 9 Ağustos 2008; 22:05:57 >

• izmirde ne zaman açılır. 1

japonca veya korece açılacak mı ? 2
  • @eärendil
    İzmir'de ne zaman açılacagına dair net bir tarih veremiyoruz.

Japonca ve Korece eğitim programlarımız mevcuttur.
  • Yunanca ve Almanca hakkında bilgi alabilir miyim ? Özellikle yunancayla ilgileniyorum ve uzun vadede iyi şekilde yunanca öğrenmek istiyorum. Ayrıca yıllarca almanca okumama rağmen yıllardır kullanmadığım için unuttum sayılabilir ama hatırlamam kolay olur tabi.. Onun için bu iki dildeki eğitimleriniz hakkında bilgi rica ediyorum.
  • Merhaba ;
    Berlitz ve DH arasındaki anlaşmadan ötürü "Fiyat" hakkında site içerisinde bilgi veremiyorsanız.
    PM (Private message-Özel mesaj) olarak bilgi verin lütfen.

Ayrıca sadece İstanbul ile kısıtlı olmanız çok üzücü. Ben izmirde oturuyorum ve sadece potansiyel olarak istanbula endekslenen bir firma anlayışı içersindesiniz.
    Umarım en kısa sürede İzmirde de subeniz faaliyete geçer.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDKAYA -- 11 Ağustos 2008; 2:39:29 >
  • @SnypeR
    Sizin Almanca ve Yunanca Dil bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.
    Dil öğrenimine yeni bir dünya standartı getiren Almanca Eğitim Programı 10 kur (BPL) ve 4 kısımdan oluşmaktadır. Genel Almanca eğitimimizin birinci kısmını oluşturan ilk dört kurda (BPL 1-4) öğretiyoruz. Birinci kısmı bitiren katılımcılara ortalama 1000-1200 kelime öğretilmesi hedeflenmiştir. Bu kısmı bitiren katılımcılar günlük ihtiyaçlarını giderecek Almanca’ya sahip olacak, yabancıların konuştuklarını anlayabilecek ve yabancılar da katılımcıların konuştuklarını anlayacaktır. Almanca eğitimimizin ikinci kısmını oluşturan 5-8 seviyelerindeki katılımcılara uyguladığımız Berlitz Almanca programımızda ise ortalama 2000-2005 kelime öğretilmesi hedeflenmiştir. BerlitzAlmanca 5-8 programında kişilerin ihtiyaçlarına özel olarak Genel Almanca ve İş Almancası konularını da öğretiyoruz.
    Yunanca Dil Eğitimi için Size Teke Tek Eğitim Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir.
    Teke tek dersler, yeni bir dili öğrenmek için hızlı, etkin ve zevkli bir yoldur. Teke tek dersler Berlitz Metodu’nda özel eğitim görmüş öğretmenlerce anadillerinde verilir. Öğretmenin yoğun ilgisiyle öğrenci Yunanca’yı zamanın en az %50’sinde konuşur, diğer %50’sinde de dinler. Böylece %100’ünde öğrenir. Bu şekilde öğrenci kendi istediği süratte dil eğitiminde ilerleyebilir.

Arzu ettiğiniz Gün ve Saatlerde derslere başlamak üzere Merkezlerimize bekliyoruz.

@JuaN1925
    İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyoruz.
    İzmir ve Ankara'da açılacak Merkezlerimiz için çalışmalarımız devam ediyor.En kısa sürede Merkezlerimiz açılacak ve sizinle paylaşılacaktır.

• ben rumence öğrenmek istiyorum acaba sizin eğitim programızda bu dil eğitimi varmı
  • merhaba

ben lise düzeiynde bir ingilizceye sahibim sorunlarım şunlar:
    kağıt üzrinde okuduğum basit bir kelimeyi bile başkası söyledinde anlayamıyorum çok hızlı ve karışık geliyor.ama kağıt üzerinde metni az-çok anlayabiliyorum
    konuşmakta zorluk çekiyorum
    ingilizceyi öyle derse gir öğretmeni dinle yaz çık şeklinde öğrenmek zor geliyor ,yeni doğan bir çocucuğun ingilizce öğrenmesi gibi bir eğitim varmı acaba sizde.
    ayrıca yurtdışı eğitim programlarına kaltılmak istiyorum ama aşırı derecede bir fiyatlandırma varmı onu merak ediyorum

bu sorunlarıma çözüm sağlayacak bir eiğitim sistemine sahipmisiniz

ilginiz için teşekkürler(ama pm ile fiyat bilgilendirmesi yapsaydınız iyi olurdu)
  • Berlitz Istanbul olarak Donanimhaber.com sitesi Üyelerine

%10 İndirim İmkanı ! !

Merkezlerimize bekliyoruz.

@umutali07
    Pm ile irtibat kurulmuştur.

Teşekkür ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 11 Ağustos 2008; 15:30:35 >

• İnşallah imzanız sorun olmaz forumda bende telaffuz edildiğinde çok iyi anlayamıyorum ama okuduğum şey daha anlaşılır oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • merhaba konu ile ilgilenen herkeze. ankarada oturuyorum. kim yetkili tam bilmiyorum ama bana yol gösterilmesini istiyorum. dil öğrenmeye son derece meraklıyım, başta ingilizce ve sonrasında 3. bir lisan öğrenmek istiyorum. bu konuda bana ticari manada en getiresi ve popüler olan bir dil ne önerirsiniz? bunların bana ücretsel olarak yükü ne olur.
    meslek sağlayacak kadar ileri düzeyde öğrenmek istiyorum. şartları uyarsa en kısa sürede başlamayı düşünüyorum.
  • toefl kurslarınız hakkında bilgi verir misiniz? kaç ay sürüyor ve hafta içi h.sonu hangi alternatifler var?
  • @The_İllusionist
    Merkezlerimizde İngilizce Konuşma Kulüpleri (Conversation Club) programlarımız devam ediyor. İngilizcenizi geliştirmek için sizleri öğrencilerimiz için ücretsiz* olan yabancı öğretmenler eşliğindeki Konuşma Kulüplerimize katılmaya, güncel konuları tartışarak konuşma becerilerinizi geliştirmeye davet ediyoruz.

Conversation Club’da günün konusu katılımcıların aktif katılımı ve konuşmalarıyla işlenmektedir.

Arzu ettiğiniz yeni konular önerebilir veya özellikle üzerinde durmak istediğiniz konular ile ilgili sorular hazırlayarak çalışmaların sizin ve arkadaşlarınız için daha cazip ve verimli olmasını sağlayabilirsiniz.

*Berlitz ‘den eğitim alan öğrencilerimiz konuşma klüp derslerimize ücretsiz olarak katılma haklarına sahiptir. Kurslarımızda kayıtlı olmayanlar ise, programın bedelini ödemek şartı ile bu derslere katılabilirler.

Conversation Club programlarımıza katılmak için Merkezlerimize bekliyoruz.

@freddysis
    Ülkemiz son yıllarda Aktif İşgücü piyasası olarak baktığımızda gelişim gösteriyor. Günümüzde İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca'nın yanında Rusça, Arapça, Çince, Japonca gibi dilleri bilen nitelikli işgücüne ihtiyaç giderek artmaya başladı. Çünkü sektörel gelişmeler, yeni yatırımlar, dışa dönük işlerin kurulmasından ve geliştirilmesinden dolayı bu tür personellere talep olmaktadır.

Birçok yabancı işadamı firmalarını temsilen ,Türkiye'ye gelip burada Türk şirketlerle işbirliği olanaklarını araştırıyor. Bu tür fırsatları somut sonuçlara dönüştürebilmek adına bu diyalogları sağlayacak en önemli güç ise yabancı dil bilmektir.

@stevensons
    TOEFL IBT testleri, merkezi ABD de, New Jersey, Princeton’da, özel ve kar amacı gütmeyen ETS (Educational Testing Service) tarafından hazınlanır ve değerlendirilir. Günümüzde tüm dünyada, her yıl 1 milyondan fazla kişi bu sınavı alarak İngilizce bilgi seviyelerini ölçmekte ve belgelemektedir.

Toefl sınavı başlangıçta ABD üniversteleri tarafından öğrencilerin üniversiteye devam edebilmeleri için gerekli akademik ingilizce yeterlilik seviyelerini ölçmek ve belgelemek amacıyla oluşturulmuştur. Zaman içerisinde bu sınav başarısını kanıtlamış ve kullanımı yaygınlaşarak günümüzde bütün dünyada ingilizce eğitimi verilen üniversiteler, kolejler,profesyonel lisans programları, burs programları, şirketler, devlet kuruluşları tarafından işe giriş ve terfilerde benimsenerek muhtemel öğrenci veya iş adaylarının ingilizce bilgi seviyesini belirlemek için kullanılır konuma gelmiştir.

TOEFL IBT sonuçları diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiyede de tüm özel ve resmi kurumlar tarafından kabul edilmektedir. TOEFL IBT sınavı standartlaşmış seçmeli sorulardan oluşmakta olup günümüzde tamamı bilgisayar üzerinden internet yoluyla tüm dünyada aynı ücret, standart ve koşullarda uygulanmaktadır. Berlitz/İstanbul da Eylül 2006’dan itibaren TOEFL IBT sınav merkezi olarak hizmet vermektedir. Berlitz sınav merkezi olmadan önce de Toefl sınav adaylarını, yabancı ve Türk öğretmenler ile sınava en kapsamlı şekilde hazırlamaktaydı. Sınav merkezi olması ile ise katılımcılar eğitim aldıkları ve alışkın oldukları ortam ve bilgisayarlarda sınava girme şansına sahip olmuşlardır.

Merkezlerimizde görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 13 Ağustos 2008; 14:56:38 >

• İspanyolca kursu ile beni bilgilendirebilirmisiniz?Saat dilimi,diğer kurslardan farkı,fiyat,materyaller,kur seçenekleri vs.vs..
    Teşekkürler
  • Merhabalar,

İspanyolcayı sıfırdan başlayarak kaç ay içerisinde öğrenebilirim (konuşma, okuma-anlama, yazma) sizin kurslarınız sayesinde?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.