Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th3V!RüS

akıcı konusmak istiyorsan arkadaşım yurtdışındaki eğitimi programlarını düşünmeni öneririm.. ingilizceyi en iyi ingilizden, ispanyolcayı en iyi ispanyoldan öğrenirsin.. her millet kendi dilini en iyi konusur... imkanın varsa git ingiltere ya da kanadaya {kanadayı öneririm fiyat konusunda ingiltereden çok daha ucuz} yazıl bir kursa zaten yurtdışı kurslarda iyi bi okuLa gidersen böyle kağıt üstünden çok pratiğe önem veriyorlar bir de aile yanına gönderiyolar seni gerçekten çok iyi pratik oluyor.. ama türkiyede kursa gidersen kursta 2 saat 3 saat ingilizce konusucaksın sonra Türkçeye döneceksin.. bunun yerine 2-3 hafta sırf yabancı ortamda yabancı dil konusmak cok daha yararlı olur.. türkiyede de kursa gittim yurtdşında da kursa gittim tecrübelerimden söylüyorum atmasyon değil .

bir de birşey sormak istiyorum Berlitz;

ispanyolca dil eğitimi için yurtdışı eğitim programlarınız var mı ? varsa bu programlar hakkında bilgi istiyorum .

Size çok teşekkür ederim. belki bu yazdıklarınız hayatımı değiştirecek. Birşey sormak isterim size , sanırım kanadaya gittiniz , kaç paraya patladı size bu kurs?

• @Necessa®i
    1. seçenek olarak; Sizin İngilizce Dil Bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Teke Tek-Conversation(Konuşma) Ağırlıklı Eğitim Programımızı öneriyorum.
    2. seçenek olarak; Cuma akşamları 20.00 – 21.30 saatleri arasında (Conversation Club) Konuşma Kulüplerimiz toplanırlar. Berlitz ‘den eğitim alan öğrencilerimiz konuşma klüp derslerimize doğal olarak katılma haklarına sahiptir. Kurslarımızda kayıtlı olmayanlar ise, programın bedelini ödemek şartı ile bu derslere katılabilirler.
    3. seçenek olarak ise; Yurtdışı Eğitim Programlarımıza katılabilirsiniz.Size İngilizce Dil Eğitimi alabileceğiniz ülkeler hakkında ayrıntılı bilgi vermek istiyorum.

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

İngilizce dil eğitimi almak için; İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, Malta ve Güney Afrika Cumhuriyeti gidilebilecek başlıca ülkelerdir.

İngiltere’nin diğer ülkelere göre 4 önemli avantajı bulunur:
    - 6 ayın üzerindeki kayıtlarda öğrencilerin haftada 20 saat yasal çalışma hakkı bulunur.
    - 6 ayın üzerindeki kayıtlarda öğrenciler Ulusal Sağlık Sigortası’na dahil edilir.
    - Mesafe olarak Türkiye’ye yakın olduğu için uçak bileti diğer ülkelere göre daha ekonomiktir.
    - Toplu taşım sistemi diğer ülkelerdekinden çok daha gelişmiş ve konforludur.
    ABD’nin diğer ülkelere göre 2 önemli avantajı bulunur:
    - Öğrenciler üniversite kampüsleri içinde eğitim alabilmektedirler. Böylece ABD’li öğrencilerle iç içe eğitim alma ve anadili ingilizce olan kimselerle pratik yapma şansına sahip olmaktadırlar. Ayrıca öğrenciler üniversite yurtlarına yararlanabilmektedirler.
    - ABD’nin büyük bir ülke olması, çok daha geniş şehir ve iklim seçenekleri sunmaktadır.
    Avustralya ve Kanada’nın avantajı, diğer ülkelere göre % 10 daha ekonomik olmasıdır.
    Malta’nın avantajı ise yaz aylarında gidildiğinde akdeniz ikliminde tatil imkanı sunmasıdır.

Eğitim Programlarımıza katılmak için sizi Merkezlerimize bekliyoruz.

@c0ss
    DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 6 Ağustos 2008; 17:50:59 >

• kolay Gelsin
  • londradayım suan toplu tasıma gelişmiş ama dehset pahalı :)
  • merhaba

Şimdi sitenize baktım . Kursun yarın başlayacağını gördüm, Kontenjanınız varmı? Son olarakta benim sadece bir ay zamanım var kursu 1 ay olarak alsam olmaz mı?

Teşekkürler kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 7 Ağustos 2008; 23:43:01 >
  • Hocam benim merak ettigim bi kac nokta var.

şimdi Kozyataginda olan şubeyle , Caddebostandaki şube arasinda bi fark varmidir ? özelikle fiyat konusunda?
    Sınıflarınız kaç kişiden oluşuyor ?
    Ders Gösteren Hocalarınız büyük ihtimalle Türk değildir? hangi ülkelerden Egitimcileriniz var ? (ingilizce için)
    birde kendime göre söyleyeyim orta seviyede ingilizcem var fakat sıfırdan bir kur'a katilmak istiyorum Fiyat konusunda az'da olsa bi fiyat vermeniz mumkun mu

Son olarak Berlitz 'in yurt dışına gönderiyor mu? genelde dil kurslari 2-3 haftalik yurt dısına yoluyorlar. özellikle ingiltere'ye

şimdiden Teşekkurler.

• Çince yi kaç sende öğretmeyi düşünüyorsunuz ve nasıl ?
  • üniversite hazırlık sınıfında okuyanlara yardımcı oluyormusunuz teşekkürler
  • başka illere şube açmayı düşünüyoruz demişsiniz. mesela izmir için bu süre ne kadar olur?
  • Berlitz telefonda çıkan bilgisayar devamlı konuşuo ya seni hiç dinlemio öyle cevap verio yada vermio
  • romanya we arjantin ispanyol dillerinin egitimleri veriliormu 5 buyuk ilede subeniz olsaydi keske adana fln mukemmel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berlitz

@BOXO - @GeeKKiNG
    Berlitz Istanbul olarak tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.İsveç'in resmi dili İsveççe'dir.Fransızca, Almanca ve Fincede konuşulmaktadır. Ancak küreselleşmenin etkisiyle İngilizce çok yaygın bir biçimde konuşulmaktadır.

@You and Me
    Evet mevcuttur. Berlitz Istanbul olarak 1998 yılından beri Berlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz Garantisi ile öğrenci gönderiyoruz.

@ExtReme1®
    Şuan için, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet vermekteyiz.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.Türkiye'nin diğer illerinde Merkezler açmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Burda ki reklamınız da KORECE yi de gördüm .

Acaba KORE ce dil eğitimi vermektemisiniz?

• evet bende korece istiyorum korece egitiminiz varmı?

ayrıca eğitim öğretmenlerinizin vasıfları nelerdir yani egitim durumları

sadece ingilizce ogretmenleri mi yoksa ....??
  • sakın email cep no fln vermeyin ,paso mesaj atıyorlar yok su tarihte su kursumuz baslıycak filan diye
  • beyler saçma sapan geyikler yapmayın lütfen.buraya bilgi öğrenmek için geldik.konu dışı mesajlarla topiği şişirmeyelim.bunları okumak zorunda değiliz.beğenmeyen girmez konuya olur biter.

benim soruma gelince londra da dil eğitimi almak istiyorum.bu konuda biraz araştırma yapmışlığım var ve sitenizde gördüm ki Stanton School of English in 24 haftalık fiyatı sizde sitesinden daha ucuz.bu nasıl olabiliyor? daha önce görüştüğüm bir acenta heryerde fiyatlar aynıdır demişti.

merak ettiğim diğer bir konu da şu:

acentanın vize almaya katkısı nedir? konsolosluk bak falan acenta ile çalışıyor o zaman güvenilir vs gibi bir durum var mıdır? başvuru formunu sizin istediğiniz şekilde hazırlayan öğrenci adaylarının vize alma yüzdesi nedir?

teşekkürler.
  • arkadaslar geyik yapmayin
    burda onlarca sacma başlik aciliyor gidin orda çelik çomak oynayin

buarada @Berlitz yetkilisini bekliyoruz Sorular için
  • Daha önce kurslarınıza katıldım. Eğer yurtdışına gitmeden kullanabileceğiniz bir İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Berlitz bu konuda bir numaradır. Tavsiye ederim
  • @HazzaR
    Sitemiz bilgi ve tasarım olarak güncellenmektedir.Programlarımız hakkında bilgi almak için lütfen Merkezlerimizle irtibat kurunuz.
    Sizin İngilizce Dil bilgi seviyeniz yazılı ve sözlü olarak tespit edildikten sonra, sizin için özel bir eğitim programı organize edeceğiz.Size Tam Gün Yoğun “Total Immersion” Programımızı öneriyorum. Bu programla ilgili bilgiler, aşağıda sunulduğu şekildedir.
    Yoğun Yabancı Dil Programı konusunda Berlitz’in özel ürünü olan Tam Gün Yoğun “Total Immersion” (TI) ilk defa 1960’lı yıllarda katılımcılara sunulmuştur. Tam Gün Yoğun süratli, etken ve yoğun bir şekilde dil öğrenme yöntemidir. Bu yöntemle katılımcının 2-3 hafta içinde akıcı bir şekilde yabancı dili konuşması hedeflenmektedir.
    Tam Gün Yoğun’da katılımcılar bütün gün, öğle yemeği dahil, öğrendikleri dili dinleyip, konuşacak ve hatta o dilde düşüneceklerdir. İsteğe göre haftada 5 veya 6 gün ve her gün 9 saat süren bir eğitim alacaklardır. Rol oynayarak, telefonla konuşarak, sunum ve seyahatlerle ilgili konuşmalar yaparak karşılaşacakları her türlü günlük konuşmaları içeren bir eğitim alacaklardır. Kursiyerin yabancı dil öğrenim süresi, derslerde konuların gelişmesi, katılımcıların genel öğrenim ve lisan durumuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

@McCarty - @orionsguard
    Berlitz Istanbul , Berlitz’in dünyanın diğer bölgelerinde de uyguladığı metodu aynen uygulamaktadır. Berlitz İstanbul’da da aynı Metod ve aynı materyaller ile tüm dillerin eğitimi yapılmaktadır.Ve Merkezler arasında hiçbir farklılık yoktur.

Öğretmenlerimiz ana dillerinde eğitim verirler. Öğretmenlerimiz, üniversite mezunu Amerikalı, Kanadalı, Avusturalyalı ve İngiliz öğretmenlerin bir araya geldiği, konularında uzman bir kadrodan oluşturulmuştur.
    DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatların sitede belirtilmemesi kararı alınmıştır,anlayışınız için teşekkür ediyor,sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.
    @ottocu
    Çinçe'de Temel konuşma dili eğitimi.Kurs sonunda temel çin karakterleri öğretilmeye başlanana kadar yazım dili(writing) roman alfabesidir.Önerilen eğitim süresi temel okuma, yazma yeteğenine bakılmaksızın 4. seviyeyi başarıyla tamamlama süresidir. Temel okuma yazma yeteneği gerektiren kurslar için %20-30 luk kurs süresi ilavedir.Yerleştirme ya da seviye tespit sınavı uygulanmaz.

@LooK
    Evet,sizleri merkezlerimize bekliyoruz.

@yavkar@fb
    Evet, şuanda çalışmalarımız sürmektedir,net bir zaman veremiyoruz.

@c!hat
    Evet, tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.

@PALADİUS_ARAGONES - @orionsguard
    2002 yılından itibaren Berlitz Korean Eğitim Programlarımızda başlamıştır.
    Merkezlerimizde görüşmek dileğiyle.

@kirmizibulten
    Sitemiz içerik ve tasarım olarak güncellenmektedir.En kısa sürede hizmetinize sunulacaktır.Evraklarınız doğru hazırlanmasında ve başvurunuzun doğru yapılması konusunda size her aşamada yardımcı oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 7 Ağustos 2008; 13:12:24 >

• sayın Berlitz;

verdiğiniz cevapta öğrenmek istediğim çoğu şey yok.sitenizle ilgili birşey sormadım.evraklarla ilgili verdiğiniz cevap zaten genel olarak her acentanın verdiği bir cevap.sizi diğer acentalardan ayıran fark ne? ve okul fiyatı ile ilgili sorumu tekrarlıyorum.eğer fiyat güncel fiyat değil diyorsanız okul fiyat listelerini mail olarak almam mümkün müdür?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.